- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.881
Hayırlı olsun canım güle güle yatsın bebiş
güle güle kullanın canım
My moonlight Allah kavuştursun canım inşallah çabucak geçer günler.[/QUOTE
Çalışabilir raporu aldım canım.inan çok zor oluyor ama sabır diyorum Rabbim yardimcim olsun.Gece uykusuz gündüz iş akşam servis trafik mahvoluyorum.Doğum sonrasına aktarılacak çalıştığım her gün.İçim el vermiyor minnacik yavrumu bırakıp işe gitmeye.Ekim 21 e kadar çalışabilir görünüyorum.Ama doktorum kontrollerde aksi bir durum görürsem çalıştırmam dedi.Hersey evladım için yoksa ben hayatta katlanamam yorgunluk hat safhada.
Bebek dönmüş olabilir canım o ağrılar dönme ağrısı olabilir zaten sonrasında artarak devam ediyor doğuma kadarSağol canım. Burda bazı arkadaşlar da yazmış adet sancısı gibi belime ve kasıklarıma vuruyo artık sancı. Özellikle de dinlenirken
Ohh ne guzel enerjin var, gez valla son gune kadar. Ben hareketsiz kaldikca hamliyorum sanki. Siskoyum zaten, hayat su an cok zorrYa bi kaç gündür camasır ütü işine daldım. Evde de duramıyorum niyeyse iş yapıp kaçıyorım kendimi resmen sokaga atıyorum bi süredir. Hamile değilken bu kadar gezmiyodum. Bu gidişle sokakta dogurcam :/ var mı benim gibi olan bilmiyorum. Darlanıyorum evde :) o yüzden bi sabah bi gece bakabildim bi süredir. O arada yazdım kimse iplemedi :) bi yazdım kimse yoktu. Okuyuğ beğenip sessiz sessiz bkaıyorım bende
Sağol canım yarın alıcam inşallah kremi kullanmaya başlarım hemen.Kuzum tekrar geçmiş olsun fito kremi ihmal etme o gerçekten izleri mümkün mertebe geçiriyor iyi bir krem ben kullaniyordum bi ara yağlı ama iyi bir krem
Yaaa benim de iki gündür aklımda bu var. Tekrar dönmemiştir inşallah çünkü en son baş aşağıydı canım yaaBebek dönmüş olabilir canım o ağrılar dönme ağrısı olabilir zaten sonrasında artarak devam ediyor doğuma kadar
Ohh ne guzel enerjin var, gez valla son gune kadar. Ben hareketsiz kaldikca hamliyorum sanki. Siskoyum zaten, hayat su an cok zorr
İkinci ve problemli kısıma gelince. görümcem okulu teni bitirdi 2 aydır evde annesine ve çocuklara bakıyor kaç kere çok yoruldum çalışmak evde durmaktan daha az yorucuymuş dediğini duydum. Kv geçen bayramda evime geldi ben hizmet ederken artık bana sen bakacaksın sen bi doğur buraya geleceğim ben torunuma bakarım sende bana bak diyor.anne sen kendine bak yeter bebeğe nasıl bakacaksın dedim. Görümcen çalışacak başka adam mı var sen bakacaksın diyor. Geçen evlerine gittik eşime ablana iş bulun çalışacak diyor. Anne ablama iş bulmadan önce çocuklara ve sana bakacak birini bulun dedim. Bakıcı olmazmış ben bakarmışım çocuklar zaten kendilerine bakarlarmış orta öğretim yaşındalar bu arada. Anne bana güvenmeyin benim iki çocuğum var şimdiye kadar sen ablama baktım sen iyileşene kadar da ablam hem sana hem çocuklarına baksın dedim. Ağız yüz buruşturdu sinirlendi. Eşimede söyledim ama hamileyim diye beni kırmak istemiyor gibi doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum streslerdeyim
bende roxy kullandım gerçekten harika ve çok uygun fiyati zaten kızımda da yumuşatıcı hic kullanmadım ki kendi kıyafetlerimizde bile kullanmıyorum sadece tül perde onlarda.
teşekkür ederiz teyzelerimize
Tam bu aralar kafama takılan mevzu.bende roxy almayı dusunuodm.dalan şampuan ve duş jelindn çok memnundm çünkü bebegm için de en sağlıklısı Die dusunuodm ama çok bi öneri okuyamadm.e bebeğin denemelik baby me sini kullandım ilk yıkama için.yumusaticisndn da azıcık koydum ama asla hiçbir güzel koku yok.bi daha para verip almam yani
teşekkür ederiz teyzesiGüle güle kullanın saglıkla yatsın minik kuşhangisini aldın tatlım? İllision nu diğeri mi?
teşekkür ederiz teyzesi
anakucağı olan, sallanan modeli aldım canım hazır tekrar indirimde yakalamışken
aslında illusiona karar vermiştim
siz de güle güle kullanın canım :)Ohh miss :) biz illision aldık bakalım. Umarım saglıkla memnunlukla kullanırız hepimiz.
Ben roxy aldım. Sebebi isd dalin ve dalan lavantalıydı. Lavanta bana bile agır geliyo bebiş kokusundan rahtsız olur diye düşündüm. Beyaz sabun kokulu granül almak istedim onu da sadece roxy de buldum. Çamaşırların büyük kısmını yıkadım. Bi kısmını da ütüledim. Kururken mis gibi koktu, ütülerken mest etti:) cok kontrol ettim sabun tozu vs kalmamış hiç. Ama nolur nolmaz diye makine bitince bir kez daha durulama yaptırmıştım. Şimdilik memnunum
Baş aşağı ise bu saatten sonra dönmez birdaha tersine canım. O ağrılara yol ağrıları deniyor malesef doğuma kadar çrkicez.Yaaa benim de iki gündür aklımda bu var. Tekrar dönmemiştir inşallah çünkü en son baş aşağıydı canım yaa
Ay dur ne sancısı? Yat dinlen geçer belki korkutma bizi.Mutlu pazarlar canlar bugun 34+0 olduk sukur bugunlerimize ama bende sanci basladi insallah dogum sanci degildir daha kizlarim 2.500 ustu olmadilar 36+ saglikla gormeyi nasip etsin rabbim sizlerde 38-39-40 haftalara gelirsiniz saglikla insallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?