bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

begümcüm benim de çarşamba doluyor, ben 1 hafta sonra 33 bitince izne çıkmayı düşünüyorum, aslında 1 ay daha çalışacaktım ama eşim yıllık izin alıcam diyor, o evde ben işte olmak istemedim.
normalde temmuzdaydı izin, tam izne çıktık darbe olunca mecbur işe devam ettik, ekime kaldı.
yoksa 37 bitene kadar devam ederdim.
napalım çalışanların da böyle zor işte

Ohh ne guzel enerjin var, gez valla son gune kadar. Ben hareketsiz kaldikca hamliyorum sanki. Siskoyum zaten, hayat su an cok zorr

Mutlu pazarlar canlar bugun 34+0 olduk sukur bugunlerimize ama bende sanci basladi insallah dogum sanci degildir daha kizlarim 2.500 ustu olmadilar 36+ saglikla gormeyi nasip etsin rabbim sizlerde 38-39-40 haftalara gelirsiniz saglikla insallah ...

Kizi unv bitirirken issizken ve cocuklari varken hepsine bakabiliuorsa maddi durumu var.demek ki. Yoksa da bir sekilde bakici bulunur. Sen bebeginle ve cocuklarinla ilgileneceksin tabi ki de. Ne kadar benciller ya.

bende roxy kullandım gerçekten harika ve çok uygun fiyati zaten kızımda da yumuşatıcı hic kullanmadım ki kendi kıyafetlerimizde bile kullanmıyorum sadece tül perde onlarda.

Tam bu aralar kafama takılan mevzu.bende roxy almayı dusunuodm.dalan şampuan ve duş jelindn çok memnundm çünkü bebegm için de en sağlıklısı Die dusunuodm ama çok bi öneri okuyamadm.e bebeğin denemelik baby me sini kullandım ilk yıkama için.yumusaticisndn da azıcık koydum ama asla hiçbir güzel koku yok.bi daha para verip almam yani

Ben roxy aldım. Sebebi isd dalin ve dalan lavantalıydı. Lavanta bana bile agır geliyo bebiş kokusundan rahtsız olur diye düşündüm. Beyaz sabun kokulu granül almak istedim onu da sadece roxy de buldum. Çamaşırların büyük kısmını yıkadım. Bi kısmını da ütüledim. Kururken mis gibi koktu, ütülerken mest etti:) cok kontrol ettim sabun tozu vs kalmamış hiç. Ama nolur nolmaz diye makine bitince bir kez daha durulama yaptırmıştım. Şimdilik memnunum

Ohh miss :) biz illision aldık bakalım. Umarım saglıkla memnunlukla kullanırız hepimiz.
siz de güle güle kullanın canım :)
o da çok güzel model ben de çok kararsız kalarak amaaan be deyip en sonunda birini aldım gitti
bu arada iç yatağı aldın mı? nerden aldın aldıysan?

Dediğin gibi benm de tek kafama takılan toz olması.çamaşırları çok tepmedn yıkarım rahatça çözülsün.
Roxy dalanin markası Die biliyrm cnm.ondan dalan dedim.int.tn arastrmstm.
Ekstra dalan marka bebek deterjani oldgnu bilmiodm.görmedim :)

Mutlu pazarlar canlar bugun 34+0 olduk sukur bugunlerimize ama bende sanci basladi insallah dogum sanci degildir daha kizlarim 2.500 ustu olmadilar 36+ saglikla gormeyi nasip etsin rabbim sizlerde 38-39-40 haftalara gelirsiniz saglikla insallah ...
Ay dur ne sancısı? Yat dinlen geçer belki korkutma bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…