- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.861
Cnm düne göre çok az hafif derece de hissediyorum hala ve aynı adetin ilk günü gibi bi ağrı adetim sanki gelmek üzere gibi hissediyorum acaba hastaneye gitmeme gerek var mı sence?Nasıl oldun tatlım ağrın geçti mi? Bebişler artık daha aşağıda daha ağırlar baskıları çok oluyor, ufak yorulmaların büyük etkileri oluyor, inşallah yorgunluktandır da geçer..
Sağol canım 1 gün geçti bile:)))) inşallah kalan günlerde su akıp geçer de kavuşuruz :))
Sağol canım.Canm Allah kavstursun sağ salim inşallah. İlk başlarda çok kişi vardı ama üst üste dusukler yasanınca çoğu kişi bn artık girmicem dedj onlardan etkilenip.hatirliyor musun yoksa daha da kalabalık olabilirdik
Amin sağol canıminşallah hepimiz zamanında sağlıklı bi şekilde alırız meleklerimizi canim
güle güle kullanın canım
çok geçmiş olsun canım havalar enterasan dikkat et kendine.Maşallah minnaga da annesi.Bende gitmiyorum ise canım evde bile ikin is yaptım mı pil.bitiyor.
My moonlight canım Allah kavuştursun umarım kv olayida tatlılıkla sonuçlanır
Sağol canım merak ettiğin içinbalmey nasıl canım??kızın Nasıl oldu yazmıyorsun buraya
Yazdığın çook iyi oldu canım bende seninle kızını çok merak ediyordum hergün yazar mı acaba diye düşünüyordum.neyseki iyisiniz o kızarıklıkta geçecek inşallah canım sürdüğün krem vs var mı?yada pansumana hala götürüyor musun iz kalmaz inşallah..kızımın çatlağı vardı canım poposunda..ağlayarak kakasını yapıyordu.. aslında 1 buçuk senedir böyle devamlı ilaç kullanıyoruz da işe yaramıyor başka bir şurub verdi doktor yine ağlayarak yaptı kakasını umarım düzelir..Sağol canım merak ettiğin içinkızım iyileşti çok şükür. Özellikle bacağı hala kırmızı ama normal rengine dönmesi biraz zaman alacak sanırım. Ben de ağrılarla sancılarla uğraşıyorum bu ara. Kızımın olayı beni çok etkiledi. Sürekli kucağımda taşımak zorunda da kaldım ve kasılmalarım had safhada Neyse ki zamanımız fazla kalmadı çünkü artık zor gelmeye başladı
Sen nasılsın canım ? Kızını doktora götürmüştün aralarda gördüm sanki, nasıl oldu kuzun?
Doğumdan korkma canım hiç düşünme doğumu Rabbim yardım ediyor sen bol bol dua et..Kızlar ya ilk zamanlar idrak edemedim ama şimdi doğuma az kaldı ya beni bi korku sardı nasıl dogurcam ben ya
Canım doktor dinlenince yada pozisyon değiştirince geçen ağrılar için gelmene gerek yok, ama eğer sancı şeklinde ağrı giriyorsa düzenli olarak ve bebek hareketleri azaldıysa mutlaka gel dedi, bide kanama yada su gelirse gel dedi bana.. Bebişin hareketleri yerindeyse bugünü de bekle bence çünkü acilde pek bişey yapmıyolar, geçmezse yarın git tam muayene olursun.. Ama buarada işte doktorun saydığı gibi bişey olursa yada sen kendini kötü hissediyosan hiç bekleme koş acile.. Geçmiş olsun kuzumCnm düne göre çok az hafif derece de hissediyorum hala ve aynı adetin ilk günü gibi bi ağrı adetim sanki gelmek üzere gibi hissediyorum acaba hastaneye gitmeme gerek var mı sence?
Fito krem diye bi kremi önerdiler canım. İz kalmaması için onu kullanıcaz. Artık pansuman yapılmıyo canım yanık bölge kapandı çünkü çok şükür. İnan öyle yorgunum ki canım anlatamam. Beynim yoruldu, fiziksel olarak da pek iyi sayılmamYazdığın çook iyi oldu canım bende seninle kızını çok merak ediyordum hergün yazar mı acaba diye düşünüyordum.neyseki iyisiniz o kızarıklıkta geçecek inşallah canım sürdüğün krem vs var mı?yada pansumana hala götürüyor musun iz kalmaz inşallah..kızımın çatlağı vardı canım poposunda..ağlayarak kakasını yapıyordu.. aslında 1 buçuk senedir böyle devamlı ilaç kullanıyoruz da işe yaramıyor başka bir şurub verdi doktor yine ağlayarak yaptı kakasını umarım düzelir..
Geçecek Canım inşallah senin yavrunda benimki gibi daha küçük daha birFito krem diye bi kremi önerdiler canım. İz kalmaması için onu kullanıcaz. Artık pansuman yapılmıyo canım yanık bölge kapandı çünkü çok şükür. İnan öyle yorgunum ki canım anlatamam. Beynim yoruldu, fiziksel olarak da pek iyi sayılmamo kadar hareket etmeme düzenli beslenmeme rağmen neredeyse 20kilo almışım. O korktuğum hantallığı yaşıyorum
Canım benim yeğenimde de makat çatlağı var. 5 yaşında ve son bir senedir kabız olmasa dahi her tuvaletini yaptığında kanıyormuşablam kabız yapacak şeyler yedirmemeye çok dikkat ediyo ama arada gene de tekrarlıyormuş rabbim tez zamanda şifa versin kızına inşallah canım benim.
Geçecek tabi canım ne günler geçmedi ki.. Rabbim yavrularımızın yokluklarını acılarını yaşatmasın inşallahGeçecek Canım inşallah senin yavrunda benimki gibi daha küçük daha bir
İlgi istiyordur..Toparlamaya çalış canım az kaldı inşallah kendini üzersen karnındaki bebiş de etkilenir kremle geçecektir orası iyi düşün iyi olsun...
Benim kızım yemeklerde çook seçici o yüzden diyet yaptıramıyorum makarna pilav vs veriyorum bazen mecbur kalıyorum neyseki poposunda çatlağı iyileşmiş ve kanamamız da olmamıştı
Amin canımGeçecek tabi canım ne günler geçmedi ki.. Rabbim yavrularımızın yokluklarını acılarını yaşatmasın inşallah
Yazarım artık canım inşallah. Bu hafta kardiyoloji randevum var aynı zamanda bebek ve kızım için kuyafet alışverişi yapmaya gidicem. Gelişmeleri de yazarımAmin canımarada yaz merak etmeyeleyim sizi
Sağol canım merak ettiğin içinkızım iyileşti çok şükür. Özellikle bacağı hala kırmızı ama normal rengine dönmesi biraz zaman alacak sanırım. Ben de ağrılarla sancılarla uğraşıyorum bu ara. Kızımın olayı beni çok etkiledi. Sürekli kucağımda taşımak zorunda da kaldım ve kasılmalarım had safhada Neyse ki zamanımız fazla kalmadı çünkü artık zor gelmeye başladı
Sen nasılsın canım ? Kızını doktora götürmüştün aralarda gördüm sanki, nasıl oldu kuzun?
Bende gittigimdr aldim nurettin beyden raporu cnm 32+5 die yaziodu.rapordada bu raprdan 35 gun sonra mecburi olarak ayrilir gibi bisey diye yaziodu. O kisim otomatik galiba. Insallah tamamlariz da 5 haftayi dogum sonrasina erteleyebilirzEvet cnm geçen gttigmde aldım sata göre 33+2 idim ama bebek 32+5 çıktı. Doktor 33 hafta yazms rapora gün belirtmems.sata ozaman 33+0 olarak mı izne ayrılms oldim bilnyrm.
Sağol canım. Burda bazı arkadaşlar da yazmış adet sancısı gibi belime ve kasıklarıma vuruyo artık sancı. Özellikle de dinlenirkenTekrar geçmiş olsun canım. İnşallah o kızarıklıklarda hemen geçer. Kasılmalar son zamanlarda artıyor zatrn ama sen bi kaç hafta daha dikkat et canım.
Ediyorum kuzum bol bol her namazdan sonra inşallah Allah bir avazda kurtarsın hepimiziDoğumdan korkma canım hiç düşünme doğumu Rabbim yardım ediyor sen bol bol dua et..
Kuzum tekrar geçmiş olsun fito kremi ihmal etme o gerçekten izleri mümkün mertebe geçiriyor iyi bir krem ben kullaniyordum bi ara yağlı ama iyi bir kremSağol canım. Burda bazı arkadaşlar da yazmış adet sancısı gibi belime ve kasıklarıma vuruyo artık sancı. Özellikle de dinlenirken
Amin canım inşallahEdiyorum kuzum bol bol her namazdan sonra inşallah Allah bir avazda kurtarsın hepimizi
Hasta oldum ben cuma hastanedeydim acilde serum yedim. Ya zehirlendim ya da salgından ötürü oldu. Kusma ishal bulantı çıldırdım valla. Şimdi evdeyim. Bugün kontrolümüz vardı. Kızım 2 kilo 100 gr olmuş. 32 haftadayım suyumda çoğalmış çok şükür. Dr çalışabilirsin dedi ama ben yinede kararımı verdim ve çalışamaz raporumu aldım artık evdeyim. Bebiş normal doğuma uygun posizyondaymış çok şükür. Şimdilik böyle işte ^.^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?