bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nasıl oldun tatlım ağrın geçti mi? Bebişler artık daha aşağıda daha ağırlar baskıları çok oluyor, ufak yorulmaların büyük etkileri oluyor, inşallah yorgunluktandır da geçer..
Cnm düne göre çok az hafif derece de hissediyorum hala ve aynı adetin ilk günü gibi bi ağrı adetim sanki gelmek üzere gibi hissediyorum acaba hastaneye gitmeme gerek var mı sence?

My moonlight Allah kavustursun kuzum zorunlu ayrılığın ne zor olduğunu iyi bilirim
Sağol canım 1 gün geçti bile:)))) inşallah kalan günlerde su akıp geçer de kavuşuruz :))
Sağol canım.
Evet canım hatırladım. Ama kimler kimler varmış bayaa bi eskilere gittim ilk haftalar çok heyecanlıymışız ilk doktor randevuları_ beta hcg değerleri_ kızıydı erkek miydi teorileri daha neler nelerrrr. Haaa birde vitaminleri bile birbirimize sormuşuz ben bunu kullanıyorum size ne verdi doktor elevitte domuz katkısı var sakın kullanma haberleri vs. Hey gidi günler:))))))
Amin sağol canım

balmey nasıl canım??kızın Nasıl oldu yazmıyorsun buraya
Sağol canım merak ettiğin için kızım iyileşti çok şükür. Özellikle bacağı hala kırmızı ama normal rengine dönmesi biraz zaman alacak sanırım. Ben de ağrılarla sancılarla uğraşıyorum bu ara. Kızımın olayı beni çok etkiledi. Sürekli kucağımda taşımak zorunda da kaldım ve kasılmalarım had safhada Neyse ki zamanımız fazla kalmadı çünkü artık zor gelmeye başladı
Sen nasılsın canım ? Kızını doktora götürmüştün aralarda gördüm sanki, nasıl oldu kuzun?

Yazdığın çook iyi oldu canım bende seninle kızını çok merak ediyordum hergün yazar mı acaba diye düşünüyordum.neyseki iyisiniz o kızarıklıkta geçecek inşallah canım sürdüğün krem vs var mı?yada pansumana hala götürüyor musun iz kalmaz inşallah..kızımın çatlağı vardı canım poposunda..ağlayarak kakasını yapıyordu.. aslında 1 buçuk senedir böyle devamlı ilaç kullanıyoruz da işe yaramıyor başka bir şurub verdi doktor yine ağlayarak yaptı kakasını umarım düzelir..

Cnm düne göre çok az hafif derece de hissediyorum hala ve aynı adetin ilk günü gibi bi ağrı adetim sanki gelmek üzere gibi hissediyorum acaba hastaneye gitmeme gerek var mı sence?
Canım doktor dinlenince yada pozisyon değiştirince geçen ağrılar için gelmene gerek yok, ama eğer sancı şeklinde ağrı giriyorsa düzenli olarak ve bebek hareketleri azaldıysa mutlaka gel dedi, bide kanama yada su gelirse gel dedi bana.. Bebişin hareketleri yerindeyse bugünü de bekle bence çünkü acilde pek bişey yapmıyolar, geçmezse yarın git tam muayene olursun.. Ama buarada işte doktorun saydığı gibi bişey olursa yada sen kendini kötü hissediyosan hiç bekleme koş acile.. Geçmiş olsun kuzum

Fito krem diye bi kremi önerdiler canım. İz kalmaması için onu kullanıcaz. Artık pansuman yapılmıyo canım yanık bölge kapandı çünkü çok şükür. İnan öyle yorgunum ki canım anlatamam. Beynim yoruldu, fiziksel olarak da pek iyi sayılmam o kadar hareket etmeme düzenli beslenmeme rağmen neredeyse 20kilo almışım. O korktuğum hantallığı yaşıyorum
Canım benim yeğenimde de makat çatlağı var. 5 yaşında ve son bir senedir kabız olmasa dahi her tuvaletini yaptığında kanıyormuş ablam kabız yapacak şeyler yedirmemeye çok dikkat ediyo ama arada gene de tekrarlıyormuş rabbim tez zamanda şifa versin kızına inşallah canım benim.

Geçecek Canım inşallah senin yavrunda benimki gibi daha küçük daha bir
İlgi istiyordur..Toparlamaya çalış canım az kaldı inşallah kendini üzersen karnındaki bebiş de etkilenir kremle geçecektir orası iyi düşün iyi olsun...
Benim kızım yemeklerde çook seçici o yüzden diyet yaptıramıyorum makarna pilav vs veriyorum bazen mecbur kalıyorum neyseki poposunda çatlağı iyileşmiş ve kanamamız da olmamıştı

Geçecek tabi canım ne günler geçmedi ki.. Rabbim yavrularımızın yokluklarını acılarını yaşatmasın inşallah

Tekrar geçmiş olsun canım. İnşallah o kızarıklıklarda hemen geçer. Kasılmalar son zamanlarda artıyor zatrn ama sen bi kaç hafta daha dikkat et canım.

Evet cnm geçen gttigmde aldım sata göre 33+2 idim ama bebek 32+5 çıktı. Doktor 33 hafta yazms rapora gün belirtmems.sata ozaman 33+0 olarak mı izne ayrılms oldim bilnyrm.
Bende gittigimdr aldim nurettin beyden raporu cnm 32+5 die yaziodu.rapordada bu raprdan 35 gun sonra mecburi olarak ayrilir gibi bisey diye yaziodu. O kisim otomatik galiba. Insallah tamamlariz da 5 haftayi dogum sonrasina erteleyebilirz

Tekrar geçmiş olsun canım. İnşallah o kızarıklıklarda hemen geçer. Kasılmalar son zamanlarda artıyor zatrn ama sen bi kaç hafta daha dikkat et canım.
Sağol canım. Burda bazı arkadaşlar da yazmış adet sancısı gibi belime ve kasıklarıma vuruyo artık sancı. Özellikle de dinlenirken

Cookk gecmis olsun canim. Iyi yapmissin, almissin raporunu. Ben de gidebildigim kadar gidicem ise, cok yogun degil isim cunku. Bende de basladi kiriklik geniz akintisi, seste degisiklik. Hala alabilecegim bir onlem var mi bilmiyorum. Evle ugrasmaktan zayif dustum iyice herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…