- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.921
Evet bu çok iyi kuzu kenarları jelli olduğu için kayıyor kendi jeli bitince ozel gillette tras jeli var lavantali onu kullanıyorum görmeden her banyoda alıp çıkıyorum napiyim ayna ile olucak iş değil ona bel dayanmaz bununla cart cart ayakta al çik tek tük kıl kalıyorsa da kalıyordur dediğin gibi doktor idare etcek artıkBende iyi bi jilet alayım diodum.İyi oldu tavsiyenGerçekten görmeden yapmak çok zor ama yapcak bişey yok.sayılı gün geccek inşallah.doltorlrmz da artık idare etcek
Canım bi önceki kontrole giderken almıştım kendim ama bi 4haftada epey büyümüş benim gobus gerçekten çok zor oluyor artık. Yardım almadan da olur belki ama tam temiz olmuyor goremedigin için. Bende hiç istemiyorum ama kuaföre falan da gidip acamam mecbur eşim yardım edecekAl tabi tatlım tıraş jelini de al ekstradan tahriş etmeden uzunca bir sure kullanirsin, esimden bende ilerleyen zamanlarda yardim isterim diye dusunuyorum ama inş istemek zorunda kalmam doğuma kadar bu şekilde idare edebilirim görmeden
Evet bu çok iyi kuzu kenarları jelli olduğu için kayıyor kendi jeli bitince ozel gillette tras jeli var lavantali onu kullanıyorum görmeden her banyoda alıp çıkıyorum napiyim ayna ile olucak iş değil ona bel dayanmaz bununla cart cart ayakta al çik tek tük kıl kalıyorsa da kalıyordur dediğin gibi doktor idare etcek artık
Bende hiç gormuyorum denedim kaç kere gormeyi ama mumkunati yok gobusun maşallahi varCanım bi önceki kontrole giderken almıştım kendim ama bi 4haftada epey büyümüş benim gobus gerçekten çok zor oluyor artık. Yardım almadan da olur belki ama tam temiz olmuyor goremedigin için. Bende hiç istemiyorum ama kuaföre falan da gidip acamam mecbur eşim yardım edecek
Aynen bu halde kuaföre hiç açılmazBende hiç gormuyorum denedim kaç kere gormeyi ama mumkunati yok gobusun maşallahi varkocalar bugunler için kuzu sen venus al kaliteli kaliteli tras etsin esin napcan bende hayatta gitmem kuaföre heleki boyleyken, zaten normalde de utanirim ben
canım migros ta da var dalan roxy ben ordan aldım.int.te de varToz sabun da deterjan gibi mi kullanılıyor canm.aynen çok pahalı küçücük deterjan unibaby 24 liraya aldım. Burda sadece gratis var orda var mı blmyrm bi bakarim toz sabun
Ay ben bulamadim hacisakir aldim granullu sabun tozu 22 tl icime oturducanım migros ta da var dalan roxy ben ordan aldım.int.te de var
ben ilk hamileliğim de hep ağda ile almıştım ama bunda göbeğim baya büyük halbuki ayni cinsiyet en son 1 ay once agdayla almıştım yarin randevu var.Sabah eşimle kızımı gönderince bi uğraşayım bakalımAynen bu halde kuaföre hiç açılmazTövbe yarabbim carpilmis gibi olmuş doğumdan sonra düzelir herhalde
gerçekten oturmayacak gibi değil fiyatı ama kaç kilo acaba cnm.Olmadı int.te falan bak bidahakine.Bem çok memnun kaldım herşey yumuşak yumuşak olduAy ben bulamadim hacisakir aldim granullu sabun tozu 22 tl icime oturdu
gerçekten oturmayacak gibi değil fiyatı ama kaç kilo acaba cnm.Olmadı int.te falan bak bidahakine.Bem çok memnun kaldım herşey yumuşak yumuşak oldu
Düzelir düzelir yine eskisi gibi oluruz inşallahAynen bu halde kuaföre hiç açılmazTövbe yarabbim carpilmis gibi olmuş doğumdan sonra düzelir herhalde
Bende agdayi kendim yapıyordum ama bu gobekle pek mümkün değil canım dikkat et kendineben ilk hamileliğim de hep ağda ile almıştım ama bunda göbeğim baya büyük halbuki ayni cinsiyet en son 1 ay once agdayla almıştım yarin randevu var.Sabah eşimle kızımı gönderince bi uğraşayım bakalımiki büklüm kalmazsam
Dalan roxy den memnun olmayan çok kişi duydum canım kalıntı birakiyormus camasirda. Bende sıvı deterjan alacağım evdekileri e bebek in hoşgeldin paketinden çıkan detarjanla yikadim daha almadimAy ben bulamadim hacisakir aldim granullu sabun tozu 22 tl icime oturdu
Dalan roxy den memnun olmayan çok kişi duydum canım kalıntı birakiyormus camasirda. Bende sıvı deterjan alacağım evdekileri e bebek in hoşgeldin paketinden çıkan detarjanla yikadim daha almadim
Sen izne ayrildin mi devam mi ediosun cnmCanm elime kagit verdi 33 hafta izne ayrılma uygundur yazıyordu başka bsy yazmiyo du. Çıkan raporda da sadece 33 hafta yazıyordu. O otomatik kisimi gormedim
Anladim cnm ben calisabilir raporu aldim 37.haftaya kadar. O yuzden bende farkli yazio. Iyi yapmissin bende dayanabildigim kadar dayancam bakalimBn çalışamaz aldım cnm istemedim çalışmak. çalışamazdim zaten.merdiven in çık öğrencilerle uğraş çok zor olurdu. biraz rapor birqz da ücretsiz izin alicam insallah
Ben bu ilaci kullanamiyorum keskin bir kokusu var ve tıkiyor beni.makinede bile kalinti yapiyor tamirciler kullanmayin diyor kardesimin makineyi tıkadi bu ilac.birde suan kiyafetler temiz yakinda kiyafetlerdeki lekeleri bile cikarmyacak.hatta bazi kiyafetleri suya bastirirdim ciksin diye o su pelte gibi oluyordu aritmasi bile zor bu ilaci.Dalan roxy den memnun olmayan çok kişi duydum canım kalıntı birakiyormus camasirda. Bende sıvı deterjan alacağım evdekileri e bebek in hoşgeldin paketinden çıkan detarjanla yikadim daha almadim
Bende jilet yapiorum cnm daha dogrusu yapmaya calisiorum aynayla beceremedim yarim yamalak giremeden yapmaya calisiorum ama duzgun olmuo. Kremler icinde internette sakincali die yazmislar. Jilet desen zaten bugun yap iki gun sonra cikmis oluo. Ben gun asiri banyo yaparken her seferinde jilet yapmaya calisiorum nolur nolmaz die. Ama dedigim gibi duzgun olmuo her tarafiHayırlı pazarlar kızlar
Yarın sabah bizim Paşa beyimizle randevumuz var 34+5 oluyoruz dr ne diyecek çok merak ediyorum en son 31 ağustosta muayene olmuştuk.
Acaba artık çatı için alttan muayene eder mi?
Birde gobusler iyice büyüdü doğum yaklaşıyor sürekli hazırlıklı olmak lazım ama bu kıl tüy meselelerini nasıl hallediyorsunuz? Hamileliğin başında ağda yapıyordum sonra zarar gelir korkusuyla jiletle devam ettim ama artık jiletle de alamıyorumayna yardımıyla yapayım dedim ama beceremedim. Mecburen tüy dokucu krem kullanacağım. Kullanan var mi hamilelikte? Bi zararı olur diye de korkuyorum. Ayy ne zor islermis bunlar yaa
35 bari doldursunlar ne olur hiç kalkma yat. uslu kızlar cici kızlar anneyi üzmeyin bak anne size ciciler alıcak eeee eeee eeee kuzular hadi uyuyun biraz.dinleniyorum canim yinede bele vuran sancim var enine pozisyonda olan kizim donmeye calisiyor galiba cok canimi acitiyor eger donemezse gobegimi enlemesine uzatiyor ve serviksi uzunlugunu kisaltacak diye korkuyorum doktorum ciger gelistirici igne yazdi cuma gunu iki doz onu yaptirdim insallah erken gelmez kizlarim... ecmain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?