bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim noldu sanaa hormonlar ele mi gecirmis arkadasimi bu anne baba ayni ev olayi yipratti herhalde kuzum seni ya napsak da eski neseli beybimize kavussak
sorma kuzucum aslında ben kendim biraz fazla hassas ve takıntılıyım kabul ama napıyım ya yapım bu :/ babam zor bi adam geçen gün yemekte bana en ciddi ifadesini takındı zannedersin evrenin sırrını açıklıcak ya da çok hayati bi karar aldı falan bi ara kim kardashiancığımın babişi gibi lan yoksa babam cinsiyet değiştirme kararı mı aldı bile diycektim her neyse sululuğa lüzum yok meğer bunca ciddiyetin sebebi paşa hazretleri benim yeme düzenimi beğenmiyomuş hamile dediğin kadın modeli en az 15-20 kilo alırmış ben napıyomuşum böyle ayyyyy bi parlamışım babam olmasa karşıdaki masanın karşısına üstüne atlardım valla ben aynada yan profilden kendime bakamıyorum adam bana daha fazla kilo al diyo ya!! sen ne diyosun baba ya dedim ben zaten minik bi su aygırı kadarken hamile kaldım daha nasıl bi kilo performansı bekliyosun benden dedim ablam 2 doğum yapıp benim hamile kaldığım kiloya çıktığında babam yanakların aydede gibi oldu kızım kilo verme gibi bi düşünce yok mu ufukta demişti ben o kiloyla hamile kaldım yok arkadaş adamcağız beni hala 13 yaşına kadarki çiroz halimle hatırlıyo galiba

Abdest iyi fikir canım ben sezeryana gusül abdestli girmiştim ama sadece abdest fikriyle duş alınmaz bir taşla 3 kuş abdest. Jilet ve sıcak su açılmayı hızlandırır

saol kuzucum valla iyi ki varsınız ben fazla takıntılı ve mükemmeliyetçiyim ondan oluyo herşey herşeyi kontrol altında tutmak istiyorum hiç güzel bi huy diil çok uzun yıllar yaşamam ve yaşatmam yakınımdaki kişiyi galiba senin de bi sıkıntılar var sanki ama sayfalarda bi türlü bulamadım adamakıllı ?? canını sıkan varsa geliyim konyaya dağıtayım oraları gülüüüüüüüümmmmmm

Abdest iyi fikir canım ben sezeryana gusül abdestli girmiştim ama sadece abdest fikriyle duş alınmaz bir taşla 3 kuş abdest. Jilet ve sıcak su açılmayı hızlandırır

Tabi biz ilk doğumu olanlar için o sahneler nasıl gelişecek merak etmiyor değilim abdest iyi fikirde ayy saçım kurumaz benim ıslak saç baş ağrısı yapar

Ahaa babaya bak sen ne güzel kilo almadığını ifade etmiş moral olur işte buna mı can sıktın bende bişey var sandım çok kilo aldın dese napcaktın daha fena bence bence senin hormonlar gayet aktif çalışıyor kuzum. Kafana takma baban iyi niyetli konuşmuş. Bu arada yanakların aydede gibi oldu ne demek ya

ay benim ablacım da sezeryana girerken en son yemiş tabii narkozu bayılıyo son düşüncesi ayyy bu herifler benim her yerimi gördü şimdi okuduğum dualar kabul olur mu ki olmuş

Babanin gozunde cok minnos bi hamile olmussun demekki kuzumm aslinda seni ovmus ablani harcamis hep bu hormonlar canimm hic skntiya sokma kendini guzel olcak hersey babani ve triplerini degl bebisini ve minnosluklarini dusun ilac gibi gelcek gor bak

Sağol kuzum iyiki varsın. Dün gece kızlarla lafladık işte biraz boşver. Ayrıca yanındaki uzun yaşar emin ol yaşama sevinci veriyorsun insana kendine haksızlık etme

Tabi biz ilk doğumu olanlar için o sahneler nasıl gelişecek merak etmiyor değilim abdest iyi fikirde ayy saçım kurumaz benim ıslak saç baş ağrısı yapar
Bencede kafaya takma canım doğum sıkıntısından zaten yeterince terliceksin o saç ıslancak
Şaka şaka yok öyle bişey kocan fön çekiversin olmazsa baş ağrısına gelince emin ol belden spinal yada epidural acaip baş ağrısı yapıyor bol bol nescafe içmiştim ilk gün. korkutmuyorum dimi

mesela bak demin de kaç gün kaldı şimdi doğuma kızım dedi?? normal olursa 49 sezeryan 39 dedim ayyyy bi kaşını çattııııı sen sezeryan mı düşünüyosun yoksa dedi ne var ya bu sezeryanda 6 kişi çöreklenip tecavüz mü ediyo bu sezeryanda diye bağırmışım annem zor çıkardı odadan.. sonra çok güldük zaten ama hormonlarım baya aktif hakikaten

ay benim ablacım da sezeryana girerken en son yemiş tabii narkozu bayılıyo son düşüncesi ayyy bu herifler benim her yerimi gördü şimdi okuduğum dualar kabul olur mu ki olmuş
güldüm gerçekten ama ablan haklı beee. 10 kişi oluyor kadın erkek ve sen çıplak ameliyat elbisesini sıyırıp bele iğne sonra sonda sonra kesim dikim haaa birde göğüse EKG yapışkanları takıyorlar ohooo çıkar gitsin yani elbisesini yemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…