- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.981
sorma kuzucum aslında ben kendim biraz fazla hassas ve takıntılıyım kabul ama napıyım ya yapım bu :/ babam zor bi adam geçen gün yemekte bana en ciddi ifadesini takındı zannedersin evrenin sırrını açıklıcak ya da çok hayati bi karar aldı falan bi ara kim kardashiancığımın babişi gibi lan yoksa babam cinsiyet değiştirme kararı mı aldı bile diycektimCanim noldu sanaa hormonlar ele mi gecirmis arkadasimibu anne baba ayni ev olayi yipratti herhalde kuzum seni ya napsak da eski neseli beybimize kavussak
o da bi nevi açılma datlım görüntü kalitesini artırma gibi bişey
Abdest iyi fikir canım ben sezeryana gusül abdestli girmiştim ama sadece abdest fikriyle duş alınmaz bir taşla 3 kuşAyy ben doğum hikayelerini okurken suyum geldi duş alıp çıktık doktora falan diye okurken acaba duş açılmayı mı hızlandırıyor abdest alıp gidiyorlar herhalde diye düşündüm hiç bunu düşünmemiştim
Ben o telaşla biyerlerimi keserim kesin
saol kuzucum valla iyi ki varsınız ben fazla takıntılı ve mükemmeliyetçiyim ondan oluyo herşey herşeyi kontrol altında tutmak istiyorum hiç güzel bi huy diil çok uzun yıllar yaşamam ve yaşatmam yakınımdaki kişiyi galibaCanım senin neyin var neye can sıkıyorsun anlat rahatla tekrarlayan hiç dert değil üzüntüler paylaştıkça azalır çık çık gel anlat canımhakikaten kabuslar hamilelikten mi yoksa kafana taktığın şeyler yüzünden mi? Sona yaklaşırken bu üzüntüler olamaması gerekir ama oluyor malesef.
Abdest iyi fikir canım ben sezeryana gusül abdestli girmiştim ama sadece abdest fikriyle duş alınmaz bir taşla 3 kuşabdest. Jilet ve sıcak su açılmayı hızlandırır
Ahaa babaya bak sensorma kuzucum aslında ben kendim biraz fazla hassas ve takıntılıyım kabul ama napıyım ya yapım bu :/ babam zor bi adam geçen gün yemekte bana en ciddi ifadesini takındı zannedersin evrenin sırrını açıklıcak ya da çok hayati bi karar aldı falan bi ara kim kardashiancığımın babişi gibi lan yoksa babam cinsiyet değiştirme kararı mı aldı bile diycektimher neyse sululuğa lüzum yok meğer bunca ciddiyetin sebebi paşa hazretleri benim yeme düzenimi beğenmiyomuş hamile dediğin kadın modeli en az 15-20 kilo alırmış ben napıyomuşum böyle ayyyyy bi parlamışım babam olmasa karşıdaki masanın karşısına üstüne atlardım valla ben aynada yan profilden kendime bakamıyorum adam bana daha fazla kilo al diyo ya!! sen ne diyosun baba ya dedim ben zaten minik bi su aygırı kadarken hamile kaldım daha nasıl bi kilo performansı bekliyosun benden dedim ablam 2 doğum yapıp benim hamile kaldığım kiloya çıktığında babam yanakların aydede gibi oldu kızım kilo verme gibi bi düşünce yok mu ufukta demişti ben o kiloyla hamile kaldım yok arkadaş adamcağız beni hala 13 yaşına kadarki çiroz halimle hatırlıyo galiba
ay benim ablacım da sezeryana girerken en son yemiş tabii narkozu bayılıyo son düşüncesi ayyy bu herifler benim her yerimi gördü şimdi okuduğum dualar kabul olur mu ki olmuşAbdest iyi fikir canım ben sezeryana gusül abdestli girmiştim ama sadece abdest fikriyle duş alınmaz bir taşla 3 kuşabdest. Jilet ve sıcak su açılmayı hızlandırır
Çok güzelmiş canım bayıldım.Kizlar, h&m den bu paltoyu aldik. 2-4 ay 62 boyu aldik. Acaba 4-6mi alsaydik bilemedik.Eki Görüntüle 1889520
sorma kuzucum aslında ben kendim biraz fazla hassas ve takıntılıyım kabul ama napıyım ya yapım bu :/ babam zor bi adam geçen gün yemekte bana en ciddi ifadesini takındı zannedersin evrenin sırrını açıklıcak ya da çok hayati bi karar aldı falan bi ara kim kardashiancığımın babişi gibi lan yoksa babam cinsiyet değiştirme kararı mı aldı bile diycektimher neyse sululuğa lüzum yok meğer bunca ciddiyetin sebebi paşa hazretleri benim yeme düzenimi beğenmiyomuş hamile dediğin kadın modeli en az 15-20 kilo alırmış ben napıyomuşum böyle ayyyyy bi parlamışım babam olmasa karşıdaki masanın karşısına üstüne atlardım valla ben aynada yan profilden kendime bakamıyorum adam bana daha fazla kilo al diyo ya!! sen ne diyosun baba ya dedim ben zaten minik bi su aygırı kadarken hamile kaldım daha nasıl bi kilo performansı bekliyosun benden dedim ablam 2 doğum yapıp benim hamile kaldığım kiloya çıktığında babam yanakların aydede gibi oldu kızım kilo verme gibi bi düşünce yok mu ufukta demişti ben o kiloyla hamile kaldım yok arkadaş adamcağız beni hala 13 yaşına kadarki çiroz halimle hatırlıyo galiba
Canım keserim diye korkup temizlemezsek doktor diyemiyorHop sakin kesiyi erken atmayalım
Kizlar, h&m den bu paltoyu aldik. 2-4 ay 62 boyu aldik. Acaba 4-6mi alsaydik bilemedik.Eki Görüntüle 1889520
Sağol kuzum iyiki varsın.saol kuzucum valla iyi ki varsınız ben fazla takıntılı ve mükemmeliyetçiyim ondan oluyo herşey herşeyi kontrol altında tutmak istiyorum hiç güzel bi huy diil çok uzun yıllar yaşamam ve yaşatmam yakınımdaki kişiyi galibasenin de bi sıkıntılar var sanki ama sayfalarda bi türlü bulamadım adamakıllı ?? canını sıkan varsa geliyim konyaya dağıtayım oraları gülüüüüüüüümmmmmm
BencedeTabi biz ilk doğumu olanlar için o sahneler nasıl gelişecek merak etmiyor değilimabdest iyi fikirde ayy saçım kurumaz benim ıslak saç baş ağrısı yapar
Unibaby harikaDalan roxy bulamadm ama hacı şakır aldm kızlar ama birqz kullanayım ama unibaby den devam ederm hrhlde.
mesela bak demin de kaç gün kaldı şimdi doğuma kızım dedi?? normal olursa 49 sezeryan 39 dedim ayyyy bi kaşını çattııııı sen sezeryan mı düşünüyosun yoksa dediAhaa babaya bak senne güzel kilo almadığını ifade etmiş moral olur işte buna mı can sıktın bende bişey var sandım çok kilo aldın dese napcaktın daha fena bence bence senin hormonlar gayet aktif çalışıyor kuzum. Kafana takma baban iyi niyetli konuşmuş. Bu arada yanakların aydede gibi oldu ne demek ya
ay benim ablacım da sezeryana girerken en son yemiş tabii narkozu bayılıyo son düşüncesi ayyy bu herifler benim her yerimi gördü şimdi okuduğum dualar kabul olur mu ki olmuş
saol kısss allah razı olsun valla kendime geldimSağol kuzum iyiki varsın.Dün gece kızlarla lafladık işte biraz boşver. Ayrıca yanındaki uzun yaşar emin ol yaşama sevinci veriyorsun insana kendine haksızlık etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?