sorma kuzucum aslında ben kendim biraz fazla hassas ve takıntılıyım kabul ama napıyım ya yapım bu :/ babam zor bi adam geçen gün yemekte bana en ciddi ifadesini takındı zannedersin evrenin sırrını açıklıcak ya da çok hayati bi karar aldı falan bi ara kim kardashiancığımın babişi gibi lan yoksa babam cinsiyet değiştirme kararı mı aldı bile diycektim

her neyse sululuğa lüzum yok meğer bunca ciddiyetin sebebi paşa hazretleri benim yeme düzenimi beğenmiyomuş hamile dediğin kadın modeli en az 15-20 kilo alırmış ben napıyomuşum böyle

ayyyyy bi parlamışım babam olmasa karşıdaki masanın karşısına üstüne atlardım valla

ben aynada yan profilden kendime bakamıyorum

adam bana daha fazla kilo al diyo ya!! sen ne diyosun baba ya dedim ben zaten minik bi su aygırı kadarken hamile kaldım daha nasıl bi kilo performansı bekliyosun benden dedim

ablam 2 doğum yapıp benim hamile kaldığım kiloya çıktığında babam yanakların aydede gibi oldu kızım kilo verme gibi bi düşünce yok mu ufukta demişti

ben o kiloyla hamile kaldım yok arkadaş adamcağız beni hala 13 yaşına kadarki çiroz halimle hatırlıyo galiba