bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
O nasıl topikmiş merak ettim kız ama şimdi sakıncalı galiba.
Sesli gülmek iyi fikirmiş. because of you ya tebessüm az kalıyor napiim tutamıyorum kendimi

Laynn masaya elleri niye bağlıyolae deli miyiz biz. Bide gömlek giydirsinler bari. Doguma girmiyoz sanki panayıra milleti eglendirmeye gidiyoruz dötümüzde donumuz, eller bağlı karın yarık allahım töbe töbe
Gerçi bizim memleketimizde giden aracı kullanan şöföre şemsiyeyle saldırıyolar. Doktorun niyeyse kel olmasını istedim kel kafasını neşterle kesip bebeği çıkarmayı planlayan hamişler olabilir.

Doğum sonrası oku bana çok iyi geldiydi gülmek için birebir
Len manyak doğum sonrası gülünmezzzzz sezeryandan sonra gül bakalım neler olıyor internete yaz bi araştır sonra hep My moonlight suçlu oluyor gerçekleri anlatınca korkuyonuz araştırın okuyun öğrenin leeeenmnnnn

bundan aldım ben de canım netten, yanlış ürün yolladılar, tansiyon aleti geldi yerine ahahah

Çok ürkünçsün

Töbeeee tanrımaaaaaa

Sanki videolarda anneler de tamamen yatms durumda kaldrmamslar yatağı öyle hatrladım. O kadar şeyde buna mi taktın kiz:) orası en güzel yer orayı dusunmuyrm:) ilk kesilme anında çok panik olmazsam gerisi gelir bnm korkmam sanki offf bi kucagımıza alsaydik yaaa sağ salim

O sezeryan sonrası okusun bunları kolay diğil o gazı çıkarmak diyordu
Ben de o gaz maceramı video yapıp yüklemeyi düşünüyorum sonra resimde olduğu gibi 10dk içinde silmem böylece gaz kütlem ve ben ebediyete dek burda kalırız mal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…