• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kız bende gülmekten ağlar hale geldiydim göbeğimi tuta tuta sonra olayı tebessüme çevirdim komik bişi de gözlerimi kulaklarımı kapattım :olamaz: hatta bi ara bi topik var eşlerinize ne zaman rezil oldunuz diye onu okurken gülmekten yatak sallanır abim uyanırdı onu okumayı bıraktım :KK31: he bir de sessiz gülünce kasılıyor insan gülersem sese veriyorum titreşimi :KK71:
O nasıl topikmiş merak ettim kız ama şimdi sakıncalı galiba.
Sesli gülmek iyi fikirmiş. :KK66: because of you ya tebessüm az kalıyor napiim tutamıyorum kendimi

Laynn masaya elleri niye bağlıyolae deli miyiz biz. Bide gömlek giydirsinler bari. Doguma girmiyoz sanki panayıra milleti eglendirmeye gidiyoruz dötümüzde donumuz, eller bağlı karın yarık allahım töbe töbe :skandal:
Gerçi bizim memleketimizde giden aracı kullanan şöföre şemsiyeyle saldırıyolar. Doktorun niyeyse kel olmasını istedim kel kafasını neşterle kesip bebeği çıkarmayı planlayan hamişler olabilir. :KK53:

Doğum sonrası oku :super: bana çok iyi geldiydi gülmek için birebir :ıslık:
Len manyak doğum sonrası gülünmezzzzz:skandal::duduk: sezeryandan sonra gül bakalım neler olıyor :olamaz: internete yaz bi araştır sonra hep My moonlight suçlu oluyor gerçekleri anlatınca korkuyonuz:KK11: araştırın okuyun öğrenin leeeenmnnnn:KK34:

Kızlar sizi beni kurtaran mucizevi küçük cihazla tanıştırayım :KK70: lazere gidiyodum ama hamilelikte bırakmak zorunda kaldım, ağda da doğumu tetikliyor dediler, tüy dökücü krem zararlı derken geriye bi jilet kalıyo işte, o da ertesi güne tekrar çıkıyor bide esas mesele hepimizin derdi görmediğimiz eğilemediğimiz için kesme ihtimalimiz çok :KK43: 4 ay önce napsam netsem derken yabancı bi blogda gördüm, hepsiburadadan aldım.. Size link atmak için baktım şuan satışta yokmuş ama başka yerde bulunur muhtemelen.. Mantığı jilet gibi ama jilet gibi kalın çıkmıyo tüyler ve kendini kesme ihtimalimiz yok :) ben kısa yazmayı beceremiyorum bu arada ya :KK70: 29tl ye aldım tavsiye ederim canlar :)
Braun Bikini Styler
Eki Görüntüle 1889470

bundan aldım ben de canım netten, yanlış ürün yolladılar, tansiyon aleti geldi yerine ahahah :D

Laynn masaya elleri niye bağlıyolae deli miyiz biz. Bide gömlek giydirsinler bari. Doguma girmiyoz sanki panayıra milleti eglendirmeye gidiyoruz dötümüzde donumuz, eller bağlı karın yarık allahım töbe töbe :skandal:
Gerçi bizim memleketimizde giden aracı kullanan şöföre şemsiyeyle saldırıyolar. Doktorun niyeyse kel olmasını istedim kel kafasını neşterle kesip bebeği çıkarmayı planlayan hamişler olabilir. :KK53:
Çok ürkünçsün :KK30:

Töbeeee tanrımaaaaaa :eek:

yok kız düşünsene bebişin ilk çıkışını görüyosun hemen kucağına alıyosun falan bu herşeye değer bence :anne: ben de sanki her sıkıntıyı atlatmışım gibi şeyi düşünüyorum bu ara hani bebişi direkt kucağına veriyolar ya eee sen tamamen yatay vaziyettesin bebek nasıl durucak kucağında yoksa yatak kalkıyo mu otomatik olarak?? bunu ablama sordum da yok şeytan filmlerindeki gibi yatak havalanıyo dedi dalga geçti en masum hayallerimle :KK12: ay bi sürü görüntü hayal ediyorum allah rızası için deneyimli bi bacımız anlatsın şu zıkkımı :işsiz:
Sanki videolarda anneler de tamamen yatms durumda kaldrmamslar yatağı öyle hatrladım. O kadar şeyde buna mi taktın kiz:) orası en güzel yer orayı dusunmuyrm:) ilk kesilme anında çok panik olmazsam gerisi gelir bnm korkmam sanki offf bi kucagımıza alsaydik yaaa sağ salim

O sezeryan sonrası okusun bunları kolay diğil o gazı çıkarmak diyordu :KK48:
Ben de o gaz maceramı video yapıp yüklemeyi düşünüyorum sonra resimde olduğu gibi 10dk içinde silmem böylece gaz kütlem ve ben ebediyete dek burda kalırız mal gibi

Back
X