- 19 Eylül 2016
- 523
- 115
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.041
kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bebıslerle bakalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temeeeemm sen tebessüm ediyosan burdayım kuzum gitmiyorum bi de şuSen yaz kuzum gitme ben tebessüm ediyorum![]()
O nasıl topikmiş merak ettim kız ama şimdi sakıncalı galiba.Kız bende gülmekten ağlar hale geldiydim göbeğimi tuta tuta sonra olayı tebessüme çevirdim komik bişi de gözlerimi kulaklarımı kapattımhatta bi ara bi topik var eşlerinize ne zaman rezil oldunuz diye onu okurken gülmekten yatak sallanır abim uyanırdı onu okumayı bıraktım
he bir de sessiz gülünce kasılıyor insan gülersem sese veriyorum titreşimi
![]()
Temeeeemm sen tebessüm ediyosan burdayım kuzum gitmiyorum bi de şuMy moonlight a gaz gibi çıkartırdık mı oğlanı Ohhh tamamdır :))
Çağırdım dimiBenim içeriğim gizlenmeeezzz kapıdan kovsanız bacadan girerim çağırdın bi kere :)))
O nasıl topikmiş merak ettim kız ama şimdi sakıncalı galiba.
Sesli gülmek iyi fikirmiş.because of you ya tebessüm az kalıyor napiim tutamıyorum kendimi
Daha erken ama bari 15 gün daha dursun kuzumTemeeeemm sen tebessüm ediyosan burdayım kuzum gitmiyorum bi de şuMy moonlight a gaz gibi çıkartırdık mı oğlanı Ohhh tamamdır :))
Len manyak doğum sonrası gülünmezzzzzDoğum sonrası okubana çok iyi geldiydi gülmek için birebir
![]()
Kızlar sizi beni kurtaran mucizevi küçük cihazla tanıştırayımlazere gidiyodum ama hamilelikte bırakmak zorunda kaldım, ağda da doğumu tetikliyor dediler, tüy dökücü krem zararlı derken geriye bi jilet kalıyo işte, o da ertesi güne tekrar çıkıyor bide esas mesele hepimizin derdi görmediğimiz eğilemediğimiz için kesme ihtimalimiz çok
4 ay önce napsam netsem derken yabancı bi blogda gördüm, hepsiburadadan aldım.. Size link atmak için baktım şuan satışta yokmuş ama başka yerde bulunur muhtemelen.. Mantığı jilet gibi ama jilet gibi kalın çıkmıyo tüyler ve kendini kesme ihtimalimiz yok :) ben kısa yazmayı beceremiyorum bu arada ya
29tl ye aldım tavsiye ederim canlar :)
Braun Bikini Styler
Eki Görüntüle 1889470
Çok ürkünçsünLaynn masaya elleri niye bağlıyolae deli miyiz biz. Bide gömlek giydirsinler bari. Doguma girmiyoz sanki panayıra milleti eglendirmeye gidiyoruz dötümüzde donumuz, eller bağlı karın yarık allahım töbe töbe
Gerçi bizim memleketimizde giden aracı kullanan şöföre şemsiyeyle saldırıyolar. Doktorun niyeyse kel olmasını istedim kel kafasını neşterle kesip bebeği çıkarmayı planlayan hamişler olabilir.![]()
Len manyak doğum sonrası gülünmezzzzzsezeryandan sonra gül bakalım neler olıyor
internete yaz bi araştır sonra hep My moonlight suçlu oluyor gerçekleri anlatınca korkuyonuz
araştırın okuyun öğrenin leeeenmnnnn
![]()
Sen sezeryan sonrası bi gül de sonra konuşalım bacımHatun çıldırdı![]()
![]()
Sezeryan olmuş anneler yarene sezeryan sonrası gülmenin avantajlarını anlatın tüm gerçekliğiyle sonra bana korkunç ruh muamelesi yapıyorlar.Hatun çıldırdı![]()
![]()
Töbeeee tanrımaaaaaaLaynn masaya elleri niye bağlıyolae deli miyiz biz. Bide gömlek giydirsinler bari. Doguma girmiyoz sanki panayıra milleti eglendirmeye gidiyoruz dötümüzde donumuz, eller bağlı karın yarık allahım töbe töbe
Gerçi bizim memleketimizde giden aracı kullanan şöföre şemsiyeyle saldırıyolar. Doktorun niyeyse kel olmasını istedim kel kafasını neşterle kesip bebeği çıkarmayı planlayan hamişler olabilir.![]()
Sen sezeryan sonrası bi gül de sonra konuşalım bacım![]()
Sanki videolarda anneler de tamamen yatms durumda kaldrmamslar yatağı öyle hatrladım. O kadar şeyde buna mi taktın kiz:) orası en güzel yer orayı dusunmuyrm:) ilk kesilme anında çok panik olmazsam gerisi gelir bnm korkmam sanki offf bi kucagımıza alsaydik yaaa sağ salimyok kız düşünsene bebişin ilk çıkışını görüyosun hemen kucağına alıyosun falan bu herşeye değer benceben de sanki her sıkıntıyı atlatmışım gibi şeyi düşünüyorum bu ara hani bebişi direkt kucağına veriyolar ya eee sen tamamen yatay vaziyettesin bebek nasıl durucak kucağında yoksa yatak kalkıyo mu otomatik olarak?? bunu ablama sordum da yok şeytan filmlerindeki gibi yatak havalanıyo dedi dalga geçti en masum hayallerimle
ay bi sürü görüntü hayal ediyorum allah rızası için deneyimli bi bacımız anlatsın şu zıkkımı
![]()
Sezeryan olmuş anneler yarene sezeryan sonrası gülmenin avantajlarını anlatın tüm gerçekliğiyle sonra bana korkunç ruh muamelesi yapıyorlar.
Ben de o gaz maceramı video yapıp yüklemeyi düşünüyorum sonra resimde olduğu gibi 10dk içinde silmem böylece gaz kütlem ve ben ebediyete dek burda kalırız mal gibiO sezeryan sonrası okusun bunları kolay diğil o gazı çıkarmak diyordu![]()
Ben de o gaz maceramı video yapıp yüklemeyi düşünüyorum sonra resimde olduğu gibi 10dk içinde silmem böylece gaz kütlem ve ben ebediyete dek burda kalırız mal gibi