bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
maşallah canım kızına bende bugün gideceğim ve çalışamaz raporu alacağım 32 haftalık.Bakalım benim kızım ne kadar oldu tabi bide korkulu rüyamız beyindeki sıvı olayı inşallah bu seferde normal değerlerde çıkacak Rabbimin izniyle.

Canım benim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Rabbim senin benim ve cümlenin bebişine sağlık sıhhat nasip etsin. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

My angel and I masallah canim.cok guzel gelisimi.benim supriz yumurtm gostermisti gecen haftaki kontrolde.insallah bi dahakine gorursun.
Eger ben calisiyor olsaydim 27-28 den sonra calisamazdim herhalde.

Canım çok şükür gelişimi iyi. bi problem yok dedi doktor. inanki çalışmak o kadar zor geliyorki. ama 3 hafta daha sıkıcam dişimi. bir dahaki kontrol. 35. haftada. inşallah gösterir yüzünü. göstermesede artık doğduktan sonra görcez

valla senin işn de zor Allah sabır versin canım hepimize vakti gelince de dertleşiriz belki çözüm buluruz birbirimize

benimki de gostermedi canım Dogurunca gorucez biz sanırım artık bizim sıpaları

Valla tanımadıgım ınsanları evime dolduracagı ıcın benı arayamazlar zaten de tanıyanlar da kv.mı arıyor sagolsun herseye mudehale ettıgınden mıllet korkusuna benı arayamıorBen tutuyorum kendımı de kusarsam kotu olmasından korkuma ama ozaman ne olur ıcımden ne tıp bır yaratık cıkar bılmıorum
Sağol canım ozaman ben m giyiyorum suan yine m alayım kıyafetleri buyursem son bır ayda dıye endıse etmeme gerek yok

Ben hic fayda gormedim nem olcerin derecesi degismiyor onunla.birde odayi havalandirmak cok iyi.
tabiiki canım en mantıklı olan odayı havalandırmak ama gece tıkanınca malum.kışın pis oluyor hava açamıyorum.Beklentilere gore değişiyor buda

Canım benim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Rabbim senin benim ve cümlenin bebişine sağlık sıhhat nasip etsin. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
amin canım cümlemizin evlatları sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah

Oglum 36.4 , kizim 34.4 de dogdu ve yarin gunlerden de benim icin 32.4 oluyoruz.yarin dan resmen korkuyorum.bu yaramazimda abisini ablasini ornek alirsa yarin dogarmi acaba.cok fazla kasilmam var ama dr ye gidemiyorum resmen korkudan.
Her tuvalete gittigimde acaba nisan gelirmi diye bakar oldum.paranoyak oldum resmen.

sürpriz yumurta seni şaşırtıp inşallah vaktinde gelecek annesi.olumlu düşün ole olsun inşallah

Hayırlı sabahlar canlar
Biz ogluşumla buluştuk çok şükür her şey yolunda. Paşa beyimiz 47 cm 2450gr olmuş şu an duruş itibariyle normal doğuma uygun pozisyonumuz. Bir de çok fazla hareketliyiz elimiz ayağımız hiç durmuyor. 2 hafta sonra yani 37.haftada çatı muayenesine gideceğiz 37den sonrada her hafta kontrolümüz.

Paşa beyimiz iyi fakat doktorum hastaneden ayriliyormus çok uzuldum doğuma sayılı günler kala ortada kaldık resmen. Hastanede yakın arkadaşı olan başka bir dr tavsiye etti gerekirse benimle irtibata geçer dedi artık ona gideceğim mecbur.

Masallah bebisine canim.
Doktorun ayrilmasi kotu olmustur tam da son zamanlarinizda.hayirlisi olsun canim.
Zaman daraliyor artik.ne cabuk gcti zaman.

Masallah bebeginize..doktorunuzun ayrilmasi kotu olmus benim de tek korkum o doktorum ya benim dogumuma giremezse ya giderse diye..insallah yeni doktorunuz daha da iyidir

maşallah canım oğluna.dr olayı kotu olmuş ama vardır bunda da bi hayır.Hem sana dr de önermiş en azından o yönden biraz daha rahat olursun

bence üç numara sana sağ gösterip sol vurucak ve 40 haftayı dolduracak gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…