- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.181
Ayyy içim daraldıHadi benim ki geçici de sen her türlü imkanları zorla artık duygu sömürüsü mü olur pikini şov mu olur bilemicim. İlk aynı evde yaşayınca o kadar sorun olmuyor ama sonradan aynı eve girmek olmuyor. Hadi ben 2-3 ay idare ederimde kendimden çok isterim senin şu olay çözülsün. Gerçekten olmuyor dediğin gibi seviyoruz ama sonra tartışmalar kırılmalar alıyor yerini
Ayyy içim daraldıhele seninki geçici değil demeyin bana gül gibi geçinirken illa bi çomak sokulacak yani. Allahım fırsat vermesin inşallah amin. Seninkide benimkide kendiliğinden çözülsün inşallah amin.
Bende de tam tersi durum. Kime normal doguracagim desem ne gerek var riske yaptir sezeryan. Bi tanidiklari hic bitmiyor kotu kotu hikayeleri falan.because of you bombaymis canim ya millette saplanti olmus sezeryan karsitligi bana da es dost soruyor ne zaman nasil diye senin tarzda cevap veriyorum hemen basliyorlar amann sezeryan yapim deme, catin dar derler inanma, bebek ters derler inanma bizi oldurtcek bunlar
Dün sabah götürdük canım acileCanım doktora götürdün mü mikrop bulaştıysa flagly tedavisi şart muzla patatesle olmaz hemen doktora götür bence geçmiş olsun. Bende çok su içmediğim halde geceden beri tuvaletteyim nerden geliyor bukadar su anlamadım
Allah allah bu hemşireler de bi garip insan bi söyler smdi böyle yapacaz diye.neyse bakalım ona da katlanicaz artikA Askina eskiya valla bende karnıma bastıracaklarını bilmiyordum 4 yıl önce o Zaman bizim forumda hiç konuşulmamış yada ben kaçırmışım sanırım ..karnım böyle kasılmaya başladı uyuşmamınn geçmesinin etkisiyle sanki Bebek varda çırpınıyor içimde gibi hemde sancılı şok oldum annem filan panikle ebeyi çağırdı bu kızın karnına bişey oluyor diye 2 kişi geldiler biri elimi tutuyor biri karnıma basıyor aşağıya doğru eğilimli yapıyor yanı masaj gibi çığlık çığlığa kaldım elimi kurtarabilsem diğer hemşireden saçına yapışacam ebenin ama yok yanı olmadı eeee tabi birde beklemiyordum Şok'la anca ağladım :)))) kanama olsun rahim toplasın diyemiş meğer :)) birde ilk ayağa kalkınca aynı acıı tabii ama sonra dedim ya yavaş yavaş geçiyor ama zamana ihtiyaç var...mesela bunu yaşadım ya şimdi normal doğum belirtilerini merak ediyorum ben planlı gittim ve Ağrı'm olmadı ya ..korkuyorum şimdi su Nasıl gelir nişan Nasıl olur kanama olursa napıyom diye hergün korku var..doğum sancısı Nasıl Nasıl anlayacağım filan gibi korkularım var erken gelirse Bebek acayip panik olucam sanki
Aynen unutulup gidiyor bn bildiğim için unutuldugunu smdiden 2.yi istyrm sütten kesilsin hemen 2.yi istyrm:)aynen bn de düştü mu yok miyomlar öldürür mu kanama bekledim uzun bi süre kesin olur fln diye Allahıma çok şükür bsy olmadan geldik bu zamana gerisi de böyle kolay olur insallahBenimde ödüm kopuyor çok tırsıyorum ama şu halden çok daha iyidir..şimdi Bebek iyimi yok birşey mi oldu ?yok kanama yok enfeksiyonmuş olduk ..düştümü Bebek yaşayacakmı aman tutunacakmı yok hematom :))) çok çektik be :))) doğsunlar Zaman'ında ödüm de kopsa acıdan gebersemde şu psikolojik baskıdan iyidir heralde :)))unutulup gitmese 2. Çocuk yapmazdık heralde :))))
Kotu olms canim ya smdi yaptirmasak mi o zmn geldiklwrinde:)Kan ayağa kalkınca çıkar zaten yani siz zahmet etmeyin diyelim:)Icerideki kan ciksin diyeymis.birde benden o kadar bastirmalarina ragmen bir damla kan gelmedi.sonra meger ameliyatta cok guzel temizlenmis icin dediler.bana yasattiklari aci kâr kaldi resmen.2 gun ben adet gormedim kizimda.
Bn de korkmuyorum deyip duruyordum yaklaştıkça bsyler oldu bana:) nyse güzel düşünelim güzel olsun insallah:)Bu karar bi önceki evre de veriliyordu canımbak gör çok güzel doğurcaz inşallah bu hatunlar tecrübeliler yaşamışlar ama bak yine aynı şeyleri yaşamayı bile isteye yaşamak istiyorlar. Acı çeksek bile sonra geçecek evimize miss kokulu bi can gelecek
Ya ben jilet falan yapmiyorum.Sır ağda yapıyorum annem yardım ediyor.Zararli mi sır ağda.ben hiç jilet kullanmadım doğrarimm kendimi vallaBende iyi bi jilet alayım diodum.İyi oldu tavsiyenGerçekten görmeden yapmak çok zor ama yapcak bişey yok.sayılı gün geccek inşallah.doltorlrmz da artık idare etcek
Evet tatlım aynı detarjan gibi kullanılıyor.Toz sabun da deterjan gibi mi kullanılıyor canm.aynen çok pahalı küçücük deterjan unibaby 24 liraya aldım. Burda sadece gratis var orda var mı blmyrm bi bakarim toz sabun
hemen gönderiyorum babamı sen merak etme hepsinin hakkından gelir ha bi de kayınvalidem tabiiBende de tam tersi durum. Kime normal doguracagim desem ne gerek var riske yaptir sezeryan. Bi tanidiklari hic bitmiyor kotu kotu hikayeleri falan.
Senin kayinvalideyi benim.kayinvalideye yollasan yeter kuzu.hemen gönderiyorum babamı sen merak etme hepsinin hakkından gelir ha bi de kayınvalidem tabii
geçmiş olsun canım.. artık baya ileri haftalardayız zaten inşallah erken doğum gibi bi durum olmaz ama olursa da allahın izniyle büyük bi sıkıntı yaşamazsın.. dr un en doğru kararı vermiştir zaten ama yine de için rahat etmiyosa bi dr a daha görün istersen..Günaydın kkızlar bböbreğiniggenişlememmaalesef 37 mm olmuşggenişleme çok ileri derece oolmuş doktor send takılacakdedi cçokkkorkuyorum çünk s tend sonrası erken doğum oolabilirmiş çokkorkuyorum ne oolurbana dua edin hepiniz cçokiihtiyacım var stend takmasam da böbrek zarar goruyormus
ben de sir ağda yaptırıyorum son 6 yıldır.. hele de şu an bende vajinal varis var jilet komple sakıncalı benim için :/Ya ben jilet falan yapmiyorum.Sır ağda yapıyorum annem yardım ediyor.Zararli mi sır ağda.ben hiç jilet kullanmadım doğrarimm kendimi valla
Ben buhar makinesinin ise yaradigini hic zannetmiyorum.oglumda aldim bende ama nem olcerin degeri hic degismiyordu buhar makinesiyle.herkese günaydınlaaarrinşallah sağlıklı güzel bi hafta olsun hepimiz için bugün bizim 34. haftamızın ilk günü burda hava felaket kurudu 3gündür öldüm burnuma sinüslerime giren ağrıdan o da baş ağrısı yapıyo tabii.. şimdi düşünüyorum da bu havanın kuruluğu bizi bu kadar etkiliyosa yavrumun minnacık burun deliklerini napar bi buhar makinesi mi alsak acaba?? tekirdağda adanada falan yaşasak çok dert diildi de burası için lazım sanki?? ne dersiniz deneyimli anneler??
canım ben de alacağım.Bi tane var aslında kızım doğduğunda almıştık onu hala kızım kullanıyor odasında .Bi tane daha alacağız yatak.odası için.Tavsiye edilirherkese günaydınlaaarrinşallah sağlıklı güzel bi hafta olsun hepimiz için bugün bizim 34. haftamızın ilk günü burda hava felaket kurudu 3gündür öldüm burnuma sinüslerime giren ağrıdan o da baş ağrısı yapıyo tabii.. şimdi düşünüyorum da bu havanın kuruluğu bizi bu kadar etkiliyosa yavrumun minnacık burun deliklerini napar bi buhar makinesi mi alsak acaba?? tekirdağda adanada falan yaşasak çok dert diildi de burası için lazım sanki?? ne dersiniz deneyimli anneler??
biz hep kullanıyoruz canım ya özellikle kızım hasta olduğunda rahat nefes alsın diyeBen buhar makinesinin ise yaradigini hic zannetmiyorum.oglumda aldim bende ama nem olcerin degeri hic degismiyordu buhar makinesiyle.
En guzeli peteklerin ustune nemli bez koymak.en calistirmaz oldum artik makineyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?