bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben buhar makinesinin ise yaradigini hic zannetmiyorum.oglumda aldim bende ama nem olcerin degeri hic degismiyordu buhar makinesiyle.
En guzeli peteklerin ustune nemli bez koymak.en calistirmaz oldum artik makineyi.

canım ben de alacağım.Bi tane var aslında kızım doğduğunda almıştık onu hala kızım kullanıyor odasında .Bi tane daha alacağız yatak.odası için.Tavsiye edilir
Teşekkür ederim şekerler tavsiyeleriniz için.. Bak şimdi şaşırdım gönülcüm ya fayda etmiyo deyince ona ümit başlamıştım burası acayip kuru çünkü.. Gerçi çocuk bu havanın içine doğacağı için belki de bizden iyi uyum sağlıcak :)) bu arada kızlar bu makinenin markadan markaya da etki gücü değişiyo olabilir mi acaba??

Gözün aydın canım maşşallahhh kuzuna bak seninki atak yaptı son zamanda görüyo musun annesi darısı benim balığıma :) Dr meselesi kötü olmuş hakkaten ama hayırlısı herşeyin :/

Masallah canim.ne guzrl sabah sabah hep guzel haberler verdiniz.
Hep boyle guzel haberler alalim insallah.

Maşallah kuzuna datlım ne güzel bıdık bıdık olmuş :)) uykusuz gece olayı bende de var Bayadır tuvalete kalktım mı gecenin o saati olur olmadık herşeyi düşünüyorum mal gibi dün gece kafama ne takıldığını söylesem inanamazsın.. Geçen akşam NTV de Bülent ersoyun bi röportajı vardı kendi yasaklı yıllarını anlatıyodu evren paşa kendi yakiiiiinn olduğu bir assolist hannnfendi için dedi bizi yasakladı gibi bişey söyledi.. Ayyy taktım kafaya yani kim bu numarası olsa o saatte açıp Bülent ersoya sorucam hamileyim kurban oliiimm söyle ablam o ismi diye :/ sonunda buldum ama :)) tabii ya dedim kimin resimlerini yapıyodu bu adam emel sayının :)) sonra o aydınlanma ve iç huzuruyla uyumuşum..

İnşallah hayırlı haberlerle döneceksiniz canım.. Dualarımız minnak prensesimizle..

Bende oğlumu 35.6 doğurdum bende çok korkuyorum buda erken gelir mi ki diye korkuyorum elimle hep kontrol ediyorum acaba indi mi aşağıya diye bende paranoyak oldum valla tuvalete gidiyorum ıslaklık varmı suyum gelir mi diye kontrol ediyorum hep bu yüzden ayrılıyorum haftaya işten yatıcam evde kalan zamanda

Biraz benide sasirtiyor zaten ama cok sıkintitm var canim.hakkimizda hayirlisi artik.
inşallah sıkıntıların hafifler cnm...
herkes diodu son haftalar en zoru diye
şimdi şimdi anlıyorum...
bide benim oğlan ters duruyo yani makat gelişli.. pek te dönecege benzemiyomus bakalım.nasıl olcak... kafamda deli sorular... sırf bu sebepten kilo alımıda düşük kalabilrmis.. ama sorun olucani sanmıyorum dedi doktor..

oyy maşallah bebişine tatlım

Selam guzell annisler :) donence alanlar hangı marka hangı model aldınızz cok gereklımı acabaa bebiş oyalanırmı yoksa erkenmı ilk zamanlar içinnn

Hadi ya daha hiç mi göstermedi neyse sağlıklı olsunlar da napalım :))

:)) ayy canım çok alemsin yaa çok şükür bıdık iyi senin kontrol ne zaman canım ben artık 2 haftada bir gidecem . Aman o kafaya takma olayı bende de var bende bu ara kv kayınbabaya taktım kafayı eskiler geliyo aklıma töbe töbe ya :))

Eyvaaahh o eskiler bi geldi mi gitmek bilmez aman dikkat :)) beni 10 gün sonrasına çağırmıştı renkli doppler için ondan sonra 20gün ara verebiliriz dedi.. sonra da haftaya bir çağırır galiba

Eyvaaahh o eskiler bi geldi mi gitmek bilmez aman dikkat :)) beni 10 gün sonrasına çağırmıştı renkli doppler için ondan sonra 20gün ara verebiliriz dedi.. sonra da haftaya bir çağırır galiba

::))) hahaa iişte hamileyken hormonlar böyle etti beni bide sinir ediyolar bu ara beni aman neyse kocamın hatrı için susuyorum yoksaaaa çok söz var söylenecek :)) 36. haftadan sonra hafta da bir çağırdı dr. bende 35. yada 36. haftamda artık alayım izin yazımı

Bende aynıyım fena halde ishalim ödüm kopuyor bazı doğumlar ishalle başlarmış diye duymuşum bi yerden geceden beri diken üstündeyim resmen ne yapsak?

maşallah canım hep yolunda gitsin inşallah
canım benim ki wollex diye bi marka 5 yıl once medikalden almıştık memnunuz.Arkadaşım kullanıyor inan markasını bilmiyorum ama hali falan ıslanıyor demişti makinanın buharından.

İnşallah hayırlı haberlerle döneceksiniz canım.. Dualarımız minnak prensesimizle..
amin inşallah canım 4 te gideceğiz bakalım.

Selam guzell annisler :) donence alanlar hangı marka hangı model aldınızz cok gereklımı acabaa bebiş oyalanırmı yoksa erkenmı ilk zamanlar içinnn
kızımın park yatağının üstünde vardı hic sevmedi hatta çıkardık.2 aylıkken falan oyun halisi almıştım onu daha çok sevdi canım.istersen acele etme canım duruma gore alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…