- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.221
Ben buhar makinesinin ise yaradigini hic zannetmiyorum.oglumda aldim bende ama nem olcerin degeri hic degismiyordu buhar makinesiyle.
En guzeli peteklerin ustune nemli bez koymak.en calistirmaz oldum artik makineyi.
Teşekkür ederim şekerler tavsiyeleriniz için.. Bak şimdi şaşırdım gönülcüm ya fayda etmiyo deyince ona ümit başlamıştım burası acayip kuru çünkü.. Gerçi çocuk bu havanın içine doğacağı için belki de bizden iyi uyum sağlıcak :)) bu arada kızlar bu makinenin markadan markaya da etki gücü değişiyo olabilir mi acaba??canım ben de alacağım.Bi tane var aslında kızım doğduğunda almıştık onu hala kızım kullanıyor odasında .Bi tane daha alacağız yatak.odası için.Tavsiye edilir
Biraz benide sasirtiyor zaten ama cok sıkintitm var canim.hakkimizda hayirlisi artik.bence üç numara sana sağ gösterip sol vurucak ve 40 haftayı dolduracak gibime geliyo
Gözün aydın canım maşşallahhh kuzuna bak seninki atak yaptı son zamanda görüyo musun annesi darısı benim balığıma :) Dr meselesi kötü olmuş hakkaten ama hayırlısı herşeyin :/Hayırlı sabahlar canlar
Biz ogluşumla buluştuk çok şükür her şey yolunda. Paşa beyimiz 47 cm 2450gr olmuş şu an duruş itibariyle normal doğuma uygun pozisyonumuz. Bir de çok fazla hareketliyiz elimiz ayağımız hiç durmuyor. 2 hafta sonra yani 37.haftada çatı muayenesine gideceğiz 37den sonrada her hafta kontrolümüz.
Paşa beyimiz iyi fakat doktorum hastaneden ayriliyormusçok uzuldum doğuma sayılı günler kala ortada kaldık resmen. Hastanede yakın arkadaşı olan başka bir dr tavsiye etti gerekirse benimle irtibata geçer dedi artık ona gideceğim mecbur.
Masallah canim.ne guzrl sabah sabah hep guzel haberler verdiniz.Günaydın kızlar uykusuz bir gece geçirdim ya bu ara çok uykusuz kalıyorum. Bugun sabah dr randevumuz vardı 32. hafta çalışabilir raporumu aldım çok şükür herşey yolunda 2004 gr 43 cm olmuş oğluşum 1 hafta önde gidiyormuş meleğim
Maşallah kuzuna datlım ne güzel bıdık bıdık olmuş :)) uykusuz gece olayı bende de var Bayadır tuvalete kalktım mı gecenin o saati olur olmadık herşeyi düşünüyorum mal gibiGünaydın kızlar uykusuz bir gece geçirdim ya bu ara çok uykusuz kalıyorum. Bugun sabah dr randevumuz vardı 32. hafta çalışabilir raporumu aldım çok şükür herşey yolunda 2004 gr 43 cm olmuş oğluşum 1 hafta önde gidiyormuş meleğim
İnşallah hayırlı haberlerle döneceksiniz canım.. Dualarımız minnak prensesimizle..maşallah canım kızına bende bugün gideceğim ve çalışamaz raporu alacağım 32 haftalık.Bakalım benim kızım ne kadar oldu tabi bide korkulu rüyamız beyindeki sıvı olayı inşallah bu seferde normal değerlerde çıkacak Rabbimin izniyle.
Bende oğlumu 35.6 doğurdum bende çok korkuyorum buda erken gelir mi ki diye korkuyorum elimle hep kontrol ediyorum acaba indi mi aşağıya diye bende paranoyak oldum valla tuvalete gidiyorum ıslaklık varmı suyum gelir mi diye kontrol ediyorum hep bu yüzden ayrılıyorum haftaya işten yatıcam evde kalan zamandaOglum 36.4 , kizim 34.4 de dogdu ve yarin gunlerden de benim icin 32.4 oluyoruz.yarin dan resmen korkuyorum.bu yaramazimda abisini ablasini ornek alirsa yarin dogarmi acaba.cok fazla kasilmam var ama dr ye gidemiyorum resmen korkudan.
Her tuvalete gittigimde acaba nisan gelirmi diye bakar oldum.paranoyak oldum resmen.
inşallah sıkıntıların hafifler cnm...Biraz benide sasirtiyor zaten ama cok sıkintitm var canim.hakkimizda hayirlisi artik.
Hayırlı sabahlar canlar
Biz ogluşumla buluştuk çok şükür her şey yolunda. Paşa beyimiz 47 cm 2450gr olmuş şu an duruş itibariyle normal doğuma uygun pozisyonumuz. Bir de çok fazla hareketliyiz elimiz ayağımız hiç durmuyor. 2 hafta sonra yani 37.haftada çatı muayenesine gideceğiz 37den sonrada her hafta kontrolümüz.
Paşa beyimiz iyi fakat doktorum hastaneden ayriliyormusçok uzuldum doğuma sayılı günler kala ortada kaldık resmen. Hastanede yakın arkadaşı olan başka bir dr tavsiye etti gerekirse benimle irtibata geçer dedi artık ona gideceğim mecbur.
Hadi ya daha hiç mi göstermedi neyse sağlıklı olsunlar da napalım :))kızlar c.tesi günü kızımı görmeye gittik. Çok şükür herhangi bir problem yokmuş. 2200 gr. boyuda 46 cm. olmuş maşallah.32+0 çalışabilir raporumu aldım. Ama hamileliğimin başından beri olduğu gibi yine yüzünü göstermedi fındık kurdu bize. tamamen süpriz yumurta.
Maşallah kuzuna datlım ne güzel bıdık bıdık olmuş :)) uykusuz gece olayı bende de var Bayadır tuvalete kalktım mı gecenin o saati olur olmadık herşeyi düşünüyorum mal gibidün gece kafama ne takıldığını söylesem inanamazsın.. Geçen akşam NTV de Bülent ersoyun bi röportajı vardı kendi yasaklı yıllarını anlatıyodu evren paşa kendi yakiiiiinn olduğu bir assolist hannnfendi için dedi bizi yasakladı gibi bişey söyledi.. Ayyy taktım kafaya yani kim bu numarası olsa o saatte açıp Bülent ersoya sorucam hamileyim kurban oliiimm söyle ablam o ismi diye :/ sonunda buldum ama :)) tabii ya dedim kimin resimlerini yapıyodu bu adam emel sayının :)) sonra o aydınlanma ve iç huzuruyla uyumuşum..
Eyvaaahh o eskiler bi geldi mi gitmek bilmez aman dikkat :)) beni 10 gün sonrasına çağırmıştı renkli doppler için ondan sonra 20gün ara verebiliriz dedi.. sonra da haftaya bir çağırır galiba:)) ayy canım çok alemsin yaa çok şükür bıdık iyi senin kontrol ne zaman canım ben artık 2 haftada bir gidecem . Aman o kafaya takma olayı bende de var bende bu ara kv kayınbabaya taktım kafayı eskiler geliyo aklıma töbe töbe ya :))
Eyvaaahh o eskiler bi geldi mi gitmek bilmez aman dikkat :)) beni 10 gün sonrasına çağırmıştı renkli doppler için ondan sonra 20gün ara verebiliriz dedi.. sonra da haftaya bir çağırır galiba
Kızlar gecelik alan var mı? İki gündür geziyorum.Ama doğum için doğru düzgün bişey bulamadım.
Kızlar gecelik alan var mı? İki gündür geziyorum.Ama doğum için doğru düzgün bişey bulamadım.
Bende aynıyım fena halde ishalim ödüm kopuyor bazı doğumlar ishalle başlarmış diye duymuşum bi yerden geceden beri diken üstündeyim resmen ne yapsak?Canım doktora götürdün mü mikrop bulaştıysa flagly tedavisi şart muzla patatesle olmaz hemen doktora götür bence geçmiş olsun. Bende çok su içmediğim halde geceden beri tuvaletteyim nerden geliyor bukadar su anlamadım
gecelik almadım 2 tane pijama takımı aldım ben relax mode dan kumaşları çok güzel gecelik oğlumdan kalma var hiç yıpranmadı onu götürcem hastaneyeKızlar gecelik alan var mı? İki gündür geziyorum.Ama doğum için doğru düzgün bişey bulamadım.
maşallah canım hep yolunda gitsin inşallahGünaydın kızlar uykusuz bir gece geçirdim ya bu ara çok uykusuz kalıyorum. Bugun sabah dr randevumuz vardı 32. hafta çalışabilir raporumu aldım çok şükür herşey yolunda 2004 gr 43 cm olmuş oğluşum 1 hafta önde gidiyormuş meleğim
canım benim ki wollex diye bi marka 5 yıl once medikalden almıştık memnunuz.Arkadaşım kullanıyor inan markasını bilmiyorum ama hali falan ıslanıyor demişti makinanın buharından.Teşekkür ederim şekerler tavsiyeleriniz için.. Bak şimdi şaşırdım gönülcüm ya fayda etmiyo deyince ona ümit başlamıştım burası acayip kuru çünkü.. Gerçi çocuk bu havanın içine doğacağı için belki de bizden iyi uyum sağlıcak :)) bu arada kızlar bu makinenin markadan markaya da etki gücü değişiyo olabilir mi acaba??
amin inşallah canım 4 te gideceğiz bakalım.İnşallah hayırlı haberlerle döneceksiniz canım.. Dualarımız minnak prensesimizle..
kızımın park yatağının üstünde vardı hic sevmedi hatta çıkardık.2 aylıkken falan oyun halisi almıştım onu daha çok sevdi canım.istersen acele etme canım duruma gore alırsınSelam guzell annisler :) donence alanlar hangı marka hangı model aldınızz cok gereklımı acabaa bebiş oyalanırmı yoksa erkenmı ilk zamanlar içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?