bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimkide öyle nerdeyse hiç tekme atmiyor artık itiyor toplanıyor karnımın bi tarafını sisiriyor genelde

Bende aynıyım fena halde ishalim ödüm kopuyor bazı doğumlar ishalle başlarmış diye duymuşum bi yerden geceden beri diken üstündeyim resmen ne yapsak?
Canım benimki ishal değil. Sen bi doktora görün istersen inşallah mikrop kapmamışındır geçmiş olsun. Bu aralar kabızlıkta ishalde iyi olmaz inşallah çabuk geçer

kız aklına getırme oyle seyler Vaktinde gelecek bebişin
neden acaba öncekiler erken dogum olmus hep tiroid filan mı var sende?

hareketleri kesinlikle değişti benimkinin de artık daha çok ittirme gibi o rahat rahat dönmeler bitti.. annem de bana geçen gün sanki göbeğin biraz aşağı inmeye başlamış dediğinden beri bana da öyle geliyo sanki

Kızlar gecelik alan var mı? İki gündür geziyorum.Ama doğum için doğru düzgün bişey bulamadım.
ben aldım canm ama pahalıya geldi benim cok magazadan aldım pamuk beyaz sapsade tam istediğim gibi aslında sabahlıklı gecelik ve pijama takımı filan 198 tutuyor neyse alalım dedim kasada 302 cıkınca bırakalım da dıyemedık bı kazıklandık oyle meger sabahlıgın fıyatı ayrıymıs Alırken dikkat et tek tek benim gibi balıklama atlama hemen

ben de krem kullanmıorum canım e vbitamini kapsul kullanıyorum ıcındeki yagı yanı e vitaminini sürüyorum dogrudan hem cildi besliyor hem de hamileler için de uretilmiş olsa içinde kimyasal barındıran diğer kremler gibi hafif de olsa yan etkieri yok Meme ucu aldım emzirirken kullanın diyorlar bakalım nasıl rahat edeceğiz..

Benimki sizlere göre küçük ama bende farkındayım biraz daha aşağıda duruyo

Canım benimki ishal değil. Sen bi doktora görün istersen inşallah mikrop kapmamışındır geçmiş olsun. Bu aralar kabızlıkta ishalde iyi olmaz inşallah çabuk geçer
Üşüttüm galiba ya zaten hamileliğimin başından beri kabızım şimdide ishalim dr u arayayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…