bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
fotoları unutmuşummm :)

Canım bayadır giremedim ya şimdi gördüm :) vallahi tebrik ederim alt açmanın üstünü biz hala takamadık bütün yatağı sorunsuz hızlıca takıp bunda takılmak garip geldi artık aparattında bir sorun var diye düşünüyoruz cibinlik tüm yatak için ama üstündeki herşeyi çıkartıp takmak lazım bilmiyorum nekadar kullanışlı :) içine yatak bende henüz almadım ama genelde hep ince 5 6 cnm kadar :) üst kat olduğu için düşme riskine göre çok yüksek olmaması lazım zaten. güle güle kullanınn sizde :)

arkadaşlar bişi sorucam bebeğinizin hareketleri nasıl

böle itiyor benım bebeğim. öyle baslardaki gibi tekme hissetmiyorum.

itiyor orası biraz kabarıyor sonra geri çekiyor. yeri dar diye mi artık öyle acaba

ilk gebelik bilemedim normal mi :)

Geçmiş olsun canım. Bugün itibariyle ben de nezle oldum. Kızımdan bulaştı bana da. Minoset ve parol ağrı kesici canım pek faydası olmuyo grip ve nezleye

Bende denedim simdi 5 parmak asigdan basliyor gobegim ama 1-2 parmak sonrasi sert karnim.goren cok asagida diyor benim gobuse.

Artik yeri daraldi canim.iki buklum iceride.o yuzden iteliyor artik.can acitir boylesi ama yavrucuklarimiz icin deger.

Dün sabah götürdük canım acile
Flagly verdi calpol... İlaçlara devam.. 4 gündür reflor veriyorum ama tık yok
Geçmiş olsun canım sen devam et flagly e olmazsa serum olarak alsın çocuk daha hızlı iyileşme olur hem vücuttaki su kaybı yerine gelir hem kandan ilaç daha hızlı tepki gösterir. Reflor normal ishaller içün bildiğim kadarı ile çocuk amip rota vb olduysa 1_2 gece hastanede yatması gerekebilir. Başka bi doktora daha götür tekrar geçmiş olsun canım.

Canım benimkide öyle eskisi gibi tekme olduğuda oluyor ama dediğin gibi itme gibi bişide var. hatta dışardan bakılınca görülüyor yani genelde göğsümün altına denk geliyor ayakları ordaymış zaten . ben normaldir diye düşündüm sende panik olma bence :)

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

Süper fikir canım maşallah sana bebek doğunca pediatri doktoru ince ayrıntılı her şeyi anlatacak zaten sana:)) bunuda söyler muhtemelen bir tane buhar makinası çocuk odasına şart konyada kuru hava biz kullanıyoruz.

geçmiş olsun canım bugün nasıl oldu kesildi mi ishali biraz miniğin??

İnşallah herşey normal der doktor canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Artik yeri daraldi canim.iki buklum iceride.o yuzden iteliyor artik.can acitir boylesi ama yavrucuklarimiz icin deger.

birde benım göbeğim sanki küçük duruyor birde herkez assagı inmeye başlamış falan diyor.

ölçtnüz mü acaba sizlerin göbek deliği hizasından ölçünce kaç geliyor acaba göbüşler :)

hadi göbüş ölçülerini konuşalım.

Bence her şeyi hazırla canım kiyafetleri yıkayıp utuleyip yerleştirmek bile zor geldi bana belim ağrıdı. Hastane çıkışında portbebe sanırım ismi onunla götüruruz bebişi bebek arabasına koymak için çok küçük bence

inşallah çabucak geçer haftalar da sen de izne ayrılır rahatlarsın kuzucum

Maşallah canım paşana 2500 olmuştur demiştir.dün. Bak ileri atak yapmış Oğluşun boyuda maşallahı var annesi çok güzel gelişimi. Doğum normal olduktan sonra her türlü yaparsın inşallah doktor farketmez inşallah çok kolay olur canım. Deneyimlidir umarım yeni doktorun hayırlısı olur inşallah senin için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…