bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızzzzz aynı marka testle öğrenmişim hamileliğimizi hey gidi günler buda benden ( tbt)
kiz teee nerde buldun gecmisi....ben bilmiyorum hangi sayfa :)) iyi denk gelmissin :))) ben 1 martta testi yapmistim o gunu hic unutmam 2 martta bthcg baktirdim heyyy gidi gunler nerden nereye :))

Son düzenleme:
kiz teee nerde buldun gecmisi....ben bilmiyorum hangi sayfa :)) iyi denk gelmissin :))) ben 1 martta testi yapmistim o gunu hic unutmam 2 martta bthcg baktirdim heyyy gidi gunler nerden nereye :))
Bende ilk 29 şubatta idrar testiyle öğrenmiştim inanamamıştım hatta buraya foto atmişım yanlışlık olamaz değil mi kızlar diye şimdi baktım çok duygulandım çok şükür bu günlere getiren Rabbime hayırlısıyla bir de kucaklarsak minnoşlarimizi bizden iyisi yok inşallah

Kizlar bebek arabasi hangi marka almayi dusunuyosunuz? E bebekte nuna ve joie de güzel kampanyalar var, siz ne onerirsiniz?

Çok sevindim canım sıvının normale döneceğini söylemiştim inşallah daha iyi olacak maşallah kuzuna kilosuda normal takılma ona
saol canım Allah razı olsun.İnan hic takılmıyorum kiloya ablası da zayıf doğduğu için.Rabbim bol bol sut versin de doğumdan sonra da alırlar kiloyu kuzucuklar

Aaaaaa ne güzel habeerrrrr.. akrani kuzeni olacak insallahhh. Hayirli ugurlu olsun inşallah

Ay o besiktasli takimi yerimm, nasil bir takim o

Bide aniden gelse annemler fln memlekette esimle ikimiziz. Toparlicak kimse yok yani. En azindan simdiden hazir olsunda esim halledemez yoksa ne nerde bulana kadar die dusundum. Annemlerde memleketten gelene kadar bayaa bi zaman gecer cunku
Bizim de ev dandini. Evi yola koymadan Masal kizim gelmese iyi olur

Kızlar göğüs uçlarıniza krem sürmeye başladınız mi
Ben 3 hafta önce başladım çünkü hem süt gelmeye başladı kurumuş halde görüyorum, hem de sağ göğüs ucum yarık daha şimdiden. Lanolin kullanıyorum en iyisi oymuş.

50 60 lı sayfalar tam hatırlamıyorum ilk öğrendiğimizde konuşmuşuz :))) bende 25 Şubat öğrenmiştim :))) sen test foto atmışsın benimkiyle aynıymış ozaman farketmemişiz demekki gece gece uyku kaçınca böyle oluyır

Ben 3 hafta önce başladım çünkü hem süt gelmeye başladı kurumuş halde görüyorum, hem de sağ göğüs ucum yarık daha şimdiden. Lanolin kullanıyorum en iyisi oymuş.
Ben de Lansinoh göğüs ucu kremi siparis ettim yarın gelecek.kuru kuru uçları kabuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…