bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Normal doğurdum ama sancım değil suyum geldi ve suni sancıyla doğurdum.bana da gelse anlamam sancı. Sadece zaman tut. Sürekli mi ağrıyor yoksa belli aralıklarla mı geliyor

Kız bana cvb ver ozaman belden mi vuruyor ağrı yukarda ayrıntılı anlattım. Hepimiz senin gibiyiz
Ahaaa piyango bana çarptı yaa ben oglumda 42. Haftada suyum gelmesiyle gittim, kizimda da eglencesine gittim, sancı falan bilmiyorum anlican ( yani gerçek doğum sancısı ) ama az önce anlattığım yalancı sancı ki bi zaman sinra geçiyor
Anlican kelin ilacı olsa. ............
Eger ritmini bozmadan geliyorsa ve gecmiyirsa, gerçek olabilir bacim

Canimm iyi misin gecti mi agrin?

Normal doğurdum ama sancım değil suyum geldi ve suni sancıyla doğurdum.bana da gelse anlamam sancı. Sadece zaman tut. Sürekli mi ağrıyor yoksa belli aralıklarla mı geliyor
Sağolun kızlar cvb için. İlk yazdığımda vardı kalktım su içtim dolaştım kendimi dinlemeyi bıraktım balkona çıktım falan ayakta çok fazla hissetmedim ama yok değildi şimdi yattım uyurum geçer diye yine başladı sanki bilemedim belki broxten hicks tir diyorum içimden daha erken sonuçta acaba üşüttüm gaz sancısı mı diyorum ama belimden olmaz o. Galiba alıştırma ağrıları zamanda tutmadım ki:/ nasıl tutulur onuda bilmiyorum zaten.

Doguma yakin ayak agrilari deniyor dogum agrilarina benzer agrilarina kuzum o tarz bisedir belki stres yapma

Bi tutmaya calis bakalim zaman. Ne kadar suruyor, nasil ne kadar geciyor

Belimdeki sürekli kasılma gidip geliyor mesela şuan kasılma yok

Belde ki ağrı adet sancısı gibi vuran mı. Bazen benim de çok ağrıyor yanıyor sanki ama ağırlık merkezi kaynaklı gibi olan. Ayy sıfır tecrübeli yerden yaşadıkların. Su iç bol bol bi de sıcak tut bi kendini. Geçen bende doğuruyorum dedim ama gazmış

Bilmiyorum canım adet sancısı gibi değil belimden özellikle sağ bacağa daha çok ağrı vuruyor. Kasılma yok şuan allaha şükür. Demin taş gibiydi birde önceden bebek hareket ediyorda geriliyor gibi oluyordu ya bu öyle değil bebek hareket etmiyor göbek semsert kasılıyor.aşağı jilet gibi ani acı iniyor içerden.bence brakston hicks ti. Geçti şükür bel ağrısı var ama önemli değil artık.

Ben flip xt aldım kot rengi lacivert şimdilik görünüşü pek bi güsel ama bakalım kullanırken görüces :)

İns yalanci sancilardir canimm haberdar et bizi cok siddetlenir ve sklasirsa mutlaka bi acile git derim bi de pozisyon degistr oyle uzan bakalim ins gecer hemen
Kuzum Belimdeki harici geçti sanki. İlk ağrı hala uzasaydı giderdim acile kesin.

My moonlight canım bide duş al istersen genelde yalanciysa geciyo diye biliyorum ama
,g?
Canım kızımı yıkadım sonra ben duş aldım zaten ondan sonra başladı ağrılar. Yattım olmadı yürüdüm su içtim yattım döndüm yürüdüm sürekli hareket ettim kasılma yok ama kociş olaydıda belime masaj yapaydıııııı yokluğu nasıl belli oluyor

Haydaa geçmiş olsun kuzu. Annene söylesen mi acep? Dur son sayfaya geliyom :/

Geçmiş olsun kuzum :/ daha iyisin dimi? Geçti demişsin başlamadı tekrar?

Yok kuzum kasılma bitti şükür belim ağrıyor sadece. Atlattım ama bayaa sürdü. Prova oldu:)))

Cok şükür kuzum yalancı meretlerdenmiş demek ki :) sevindim geçmesine eşin yokken sürpriz hiç iyi olmazdo hem ona hem sana :/ az beklesin Mehmet paşa :)

Bende az evvel dolap sileyim dedim sandalyeden uçuşa geçiyordum :) dolap kapagına tutundum havada kaldım Ateşin dolabı kaliteliymiş beni taşıdı onu da test etmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…