- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.421
Normal doğurdum ama sancım değil suyum geldi ve suni sancıyla doğurdum.bana da gelse anlamam sancı. Sadece zaman tut. Sürekli mi ağrıyor yoksa belli aralıklarla mı geliyorKızlar belimden vuran bi ağrı var karnım taş gibi vajinaya jilet atılıyor gibi keskin bi acı oluyor arada. normal doğum sancısı bilenler cvb verebilirmi? Belden vuran ağrı kalçalarıma dökülüyor 1 saati geçti ama telaş yapmak istemiyorum magnezyum içtim hala devam ediyor. Birde büyük tuvaletim var gibi bir hissim var. Anneme de söylemedim acaip telaşe memurudur.
Ahaaa piyango bana çarptıKız bana cvb ver ozaman belden mi vuruyor ağrı yukarda ayrıntılı anlattım. Hepimiz senin gibiyiz
Kızlar belimden vuran bi ağrı var karnım taş gibi vajinaya jilet atılıyor gibi keskin bi acı oluyor arada. normal doğum sancısı bilenler cvb verebilirmi? Belden vuran ağrı kalçalarıma dökülüyor 1 saati geçti ama telaş yapmak istemiyorum magnezyum içtim hala devam ediyor. Birde büyük tuvaletim var gibi bir hissim var. Anneme de söylemedim acaip telaşe memurudur.
Ahaaa piyango bana çarptıyaa ben oglumda 42. Haftada suyum gelmesiyle gittim, kizimda da eglencesine gittim, sancı falan bilmiyorum anlican ( yani gerçek doğum sancısı ) ama az önce anlattığım yalancı sancı ki bi zaman sinra geçiyor
Anlican kelin ilacı olsa. ............
Eger ritmini bozmadan geliyorsa ve gecmiyirsa, gerçek olabilir bacim
Sağolun kızlar cvb için. İlk yazdığımda vardı kalktım su içtim dolaştım kendimi dinlemeyi bıraktım balkona çıktım falan ayakta çok fazla hissetmedim ama yok değildi şimdi yattım uyurum geçer diye yine başladı sanki bilemedim belki broxten hicks tir diyorum içimden daha erken sonuçta acaba üşüttüm gaz sancısı mı diyorum ama belimden olmaz o. Galiba alıştırma ağrıları zamanda tutmadım ki:/ nasıl tutulur onuda bilmiyorum zaten.Normal doğurdum ama sancım değil suyum geldi ve suni sancıyla doğurdum.bana da gelse anlamam sancı. Sadece zaman tut. Sürekli mi ağrıyor yoksa belli aralıklarla mı geliyor
Sağolun kızlar cvb için. İlk yazdığımda vardı kalktım su içtim dolaştım kendimi dinlemeyi bıraktım balkona çıktım falan ayakta çok fazla hissetmedim ama yok değildi şimdi yattım uyurum geçer diye yine başladı sanki bilemedim belki broxten hicks tir diyorum içimden daha erken sonuçta acaba üşüttüm gaz sancısı mı diyorum ama belimden olmaz o. Galiba alıştırma ağrıları zamanda tutmadım ki:/ nasıl tutulur onuda bilmiyorum zaten.
Bi tutmaya calis bakalim zaman. Ne kadar suruyor, nasil ne kadar geciyorSağolun kızlar cvb için. İlk yazdığımda vardı kalktım su içtim dolaştım kendimi dinlemeyi bıraktım balkona çıktım falan ayakta çok fazla hissetmedim ama yok değildi şimdi yattım uyurum geçer diye yine başladı sanki bilemedim belki broxten hicks tir diyorum içimden daha erken sonuçta acaba üşüttüm gaz sancısı mı diyorum ama belimden olmaz o. Galiba alıştırma ağrıları zamanda tutmadım ki:/ nasıl tutulur onuda bilmiyorum zaten.
Canimm iyi misin gecti mi agrin?
Stres yapmadım şuan zaten ama alıştırma böyleyse doğum sancısı nasıl acabaDoguma yakin ayak agrilari deniyor dogum agrilarina benzer agrilarina kuzum o tarz bisedir belki stres yapma
geçmedi c
Belimdeki sürekli kasılma gidip geliyor mesela şuan kasılma yokSurekli bi agri mi yoksa belirli araliklarla mi gelip gidiyor ona dikkat etsene bi
Belimdeki sürekli kasılma gidip geliyor mesela şuan kasılma yok
Belimdeki sürekli kasılma gidip geliyor mesela şuan kasılma yok
Bilmiyorum canım adet sancısı gibi değil belimden özellikle sağ bacağa daha çok ağrı vuruyor. Kasılma yok şuan allaha şükür. Demin taş gibiydi birde önceden bebek hareket ediyorda geriliyor gibi oluyordu ya bu öyle değil bebek hareket etmiyor göbek semsert kasılıyor.aşağı jilet gibi ani acı iniyor içerden.bence brakston hicks ti. Geçti şükür bel ağrısı var ama önemli değil artık.Belde ki ağrı adet sancısı gibi vuran mı. Bazen benim de çok ağrıyor yanıyor sanki ama ağırlık merkezi kaynaklı gibi olan. Ayy sıfır tecrübeli yerden yaşadıkların. Su iç bol bol bi de sıcak tut bi kendini. Geçen bende doğuruyorum dedim ama gazmış
Mamas Papas Armadillo ve Mamas Papas Armadillo Flip 8 kg ve 9 kgler. Tek elle kapaniyor. Cok az yer kapliyor. Kucuk bagajli arabalilara iyi..armadillo daha ucuz ve 8.kg ama oturma yonu yönü dışarıya bakiuor sadece. Ama ana kucagi takip diger yone baktirilabilir. Flip model 2 yone de bakiyor. Ana kucagi da takilirsa oturma unitesi cikarilabiliyor, hafifliyor. (Satici gibi anlattim). Flip alicaz sanirim. Flip xt ve urbo modelleri de var daha ust...
Kuzum Belimdeki harici geçti sanki. İlk ağrı hala uzasaydı giderdim acile kesin.İns yalanci sancilardir canimm haberdar et bizi cok siddetlenir ve sklasirsa mutlaka bi acile git derim bi de pozisyon degistr oyle uzan bakalim ins gecer hemen
,g?My moonlight canım bide duş al istersen genelde yalanciysa geciyo diye biliyorum ama
Kızlar belimden vuran bi ağrı var karnım taş gibi vajinaya jilet atılıyor gibi keskin bi acı oluyor arada. normal doğum sancısı bilenler cvb verebilirmi? Belden vuran ağrı kalçalarıma dökülüyor 1 saati geçti ama telaş yapmak istemiyorum magnezyum içtim hala devam ediyor. Birde büyük tuvaletim var gibi bir hissim var. Anneme de söylemedim acaip telaşe memurudur.
Bilmiyorum canım adet sancısı gibi değil belimden özellikle sağ bacağa daha çok ağrı vuruyor. Kasılma yok şuan allaha şükür. Demin taş gibiydi birde önceden bebek hareket ediyorda geriliyor gibi oluyordu ya bu öyle değil bebek hareket etmiyor göbek semsert kasılıyor.aşağı jilet gibi ani acı iniyor içerden.bence brakston hicks ti. Geçti şükür bel ağrısı var ama önemli değil artık.
Yok kuzum kasılma bitti şükür belim ağrıyor sadece. Atlattım ama bayaa sürdü. Prova oldu:)))Geçmiş olsun kuzum :/ daha iyisin dimi? Geçti demişsin başlamadı tekrar?
Yok kuzum kasılma bitti şükür belim ağrıyor sadece. Atlattım ama bayaa sürdü. Prova oldu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?