- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.521
uuuu koca dolap :) evlenene kadar bunu kullanırçok tatlı olmuş mobilya boya kokusu var mı cnm ?
Azcık var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uuuu koca dolap :) evlenene kadar bunu kullanırçok tatlı olmuş mobilya boya kokusu var mı cnm ?
Geçr geçer camlarıda açık tutmaya çalış bişi kalmaz güle güle kullanınAzcık varkarbonatlı suyla sildim sirkeli sıyla sildim kapakları actım camı actım bekliyorum azaldı bayagı dünden beri bakalım hemen ucsa keşke
kuzucum çok geçmiş olsun aman dikkat et.. sana kızamıyorum çünkü ben günde rahat 5-10 kere sandalye tepesindeyimBebiim uyuyodu adamcağız uyandırmayayım dedim :) ne bileyim ben akrobat gibiyimdir hiç aklıma gelmediydi ucusa geçecegimdolabı silmek lazım ki havalansın daha yerleşecek :/ bak bakalım teysesi beğemcenmi dolabımısı :)
vallahi okadar kurcalamadım pil yerini bile görmedim açıkcası :)) neresinde kalıyor.? kızını tebrik ederim kendimi iyice saf hissettim![]()
kuzucum çok geçmiş olsun aman dikkat et.. sana kızamıyorum çünkü ben günde rahat 5-10 kere sandalye tepesindeyimoğluşun dolabı harikaymış annesi güle güle kullanın :))
ben varım ben beeeeeeeennnnnnnnn ama yakın diilimKızlar selam. Biz anadolu yakası kadıköy maltepe pendik civarında oturanlar olarak bi buluşalım diyoduk ya aylardır :)
Cumartesi hamiş konsepti yapalım kahvaltı yapalım dedik. Bunun içinde deniz kenarı olsun Pendik Marina - Değirmen Cafe de bu cumartesi 1 Ekim günü yani sabah 9 - 9:30 gibi toplanalım dedik. Yakınlarda olan gelmek isteyen olabilir mi acep? Yakınlarda olup gelmek istemeyeni oklavayla kovalarım zati![]()
:) ah bi bakayım eve gidince sağol canım bana kalsa çocuk büyüyünce anca çözerim bu yatağıSlm cnm arka tarafında, ancak elle açmak zor, yada tırnağın gider, Yag bıçağı ile açtık,3 pil ile çalışıyor...
Bizen çok o hevesli herşeye ondan sanırım :) alt açmayı yatağa takmak değilde üstündeki oyuncak takılı yeri bitürlü düzgün açıp onun üzerine geçiremiştim bende :)
ben varım ben beeeeeeeennnnnnnnn ama yakın diilim![]()
ahhh teee antepteyim kuzucum be nerdeeeeGelsen ya hakkkettt![]()
Haklısın cnm doktorlar daha çok bastırıyor :) bazen hareti dışarı çıkınca elimi koyuyorum eşim ellleme bişey olur bi de ayağını elini çıkarırsın diyor :) Bizler çok hasssız ama o suyun içinde güvenli :) fazla pinpirik yapıoruz
Daha erken dönenlerde varmış. Bende 28. Hafta da dönmüş diyince okumuştum. Değişebiliyormuş ya da aynı şekil erken dönüp doğuma kadar bekleyende. 33. Hafta da da aynı doğum pozisyonundaydı. Tabi baş aşağı da olduğu için çatı ağrısı daha da hissediliyor ki ağırlaştılarda zaten artık
Bakalım inş normal olur başka bir aksilik olmazsa :)
Maşallah kuzuna canım endişe etme bişey olmaz inşallah.
@Balmey sağol kuzum kız beni istedi mecbur kaldım malesef yoksa annem yıkayacaktı
günaydın kızlarinşallah hepiniz iyisinizdir bıdıklarınızla
şimdi benim annemin çocukları olur olmaz yerleriyle sevmek gibi bi huyu var mesela beni küçükken şeyimi kastederek fındığım diye severdi
yok memik sıkar falan neyse ki yeğenim doğunca ailenin en küçüğü olmaktan kurtuldum da yeğenime sardı annem fındıktı memikti falan
herneyse işte bu sabah da yanıma geldi annem.. ben ağrılarımdan bahsettim gece dönemiyorum bile anne dedim çok fenayım..nerden estiyse baktım fındığım diye benimkini sevmeye çalışıyo ha bak dedim hazır fındık demişken gel dedim accık ucundan bak sen görebilicek misin varisi?? annemin böyle pazarda domates seçerken bi yüz hali vardır baktım o gelmeye başladı bunun yüzüne yavaştan noldu gördün mü bişey dedim?? yaaaaağğnii yok da dedi senin fındık kürek olmuş kızım demez mi
KÜREK!! evet fındıktan küreğe terfi etmenin acısı oturdu içime özgüvenim altüst oldu sabah sabah daha kahvaltımı bile etmeden
bi de kalkmış kahvaltıda ne hazırlıyım sana diye soruyo
kürek omleti yap dedim naparsan yap içinde kürek olsun dedim bi de kahkaha attı utanmadan merak etme geçer doğumdan sonra diyo benim beş doğumdan sonra bile kendine geldi diyo!! sonra çıktı odadan tabii burda gencecik yaşta cinsel özgüveni sarsılan ben oldum
ha bu arada B BlackandBlack anne candır canım
![]()
Kızlar selam. Biz anadolu yakası kadıköy maltepe pendik civarında oturanlar olarak bi buluşalım diyoduk ya aylardır :)
Cumartesi hamiş konsepti yapalım kahvaltı yapalım dedik. Bunun içinde deniz kenarı olsun Pendik Marina - Değirmen Cafe de bu cumartesi 1 Ekim günü yani sabah 10 gibi toplanalım dedik. Yakınlarda olan gelmek isteyen olabilir mi acep? Yakınlarda olup gelmek istemeyeni oklavayla kovalarım zati![]()
Canım tatlı bişiler ye . biraz bekle hareket eder diye umuyorum..Kızlar ben çok panik oldum ya, oğluş sabah beri sadece 1 kere hareket etti ve aşağı inmiş, ama ufacık bi ağrım sancım bişe yok.. Sizce doktora gideyim mi?
Yerim onun kolunu bacağını minnos bunlar ya benimkide aynı illa biryerlerini cikarcak karnimdan sert sertfıtık olunca yanında kocaman birşey çıkıyor o daha fena arkadaşimda olmuştu dar birşey giyince çok fena gorunuyor du ağrısı falanda çabasıdır herhalde
![]()
Bal ceviz fln yedim bekliyorum bakalım, sağol tatlımCanım tatlı bişiler ye . biraz bekle hareket eder diye umuyorum..
ondan sonra için rahat etmezse gidersin.
bende bgn endişelendim öğlene kadar hareket etmedi.. meyve yedim biraz hareket etti.