- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.561
Bizde balikesirliler toplansaydik iyiydi ama hepimiz ayri uclardayiz bu halimizle cok zor olur.
A
Askina eskiya
disikartal87
vildan_drs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biraz da denk düşmekle mi alakalı nedir bilmiyorum ki... Etrafımda benden sonra taşınıp komşu edinmiş yakınlarım da var. Farklı semtlerde tabii bu dediklerim ama yok canım bizde şans yok herhaldeCanim eskidenmis o komusluklar.bende 4 yildir kendi evimdeyim ust katta esimin akrabasi oturmasina ragmen haftalarca gorusmedigim olur.alt kat zaten bos oturan yok.apartmanda ikimiziz.mahallede komsu desen o da yok.onceko evimdeki komsularim cok iyiydi.
Cnım doktor değil de ebe söylemişti kızımda göbek adı eylül olsun diye ama biz koymadık tabii. Ama tesadüf ki kızımın adı ebesinin adıyla aynı olduKizlar u gobek adini doktor gobegini keserken soruyo mu ya ameliyattayken fln. O sekil mi koyuluyo?
Masallah canim oglusuna.hayirli saglikli dogumlar insallah.Herkese Merhaba...Biz bugün doktora gittik. 32'inci haftaya girdik. Boyumuz 40 cm olmuş kilomuz da 1650 gram. Herşey normal bir sorun yokmuş. Doğum da şimdilik normal görünüyormuş. Hepinizi çok çok öpüyoruz Rüzgar'la :)
Bnm de çok kuçuktur ama yavaş yavaş çıkıyo uçları cnmAynen dediğin gibi iki göğüs ucumda öyle. Gerçi sol göğüs ucum yok denecek gibi. Öyle nasıl emzircem bilmiyorum inşallah ucu çıkar.
Aynen biz anca hastanede bulusuruz :)Bizde balikesirliler toplansaydik iyiydi ama hepimiz ayri uclardayiz bu halimizle cok zor olur. A Askina eskiyadisikartal87
vildan_drs
Canm bnm de dün hiç oynamadi akşam 8den snra kipirdadi.sancin yoksa gtme canım aksami bekle genelde aksam daha Hareketli oluyor. bnm de her zamn kipirdamiyo.Kızlar ben çok panik oldum ya, oğluş sabah beri sadece 1 kere hareket etti ve aşağı inmiş, ama ufacık bi ağrım sancım bişe yok.. Sizce doktora gideyim mi?
Kizlar u gobek adini doktor gobegini keserken soruyo mu ya ameliyattayken fln. O sekil mi koyuluyo?
Teşekkür ederim pambıkımmmm. Valla çok iyi oldu bu izin işi benim için. Artık evimdeyim ^.^kızlar selamlarhepiniz bebişlerinizle iyisinizdir inşallah
son sayfaya şöyle bi baktım da kıl tüy günün konusu sanırım en sevdiğim
şaka bi yana dert vallahi be ben de ağdadan doğuma gidenler kervanına katılmam inşallah zira en son ağdada gözümden yine şu kıvılcımlardan çıkmıştı
@My moonlight canım bu aralar ara ara bakıp okuyorum ama yazmıyorum ruh halim hiç iyi diil her gün de girip aynı şeyleri söyleyip kimsenin canını sıkmak istemedimama kabuslar, uykularda bile ellerime tırnaklarımı geçirmeler falan çok fena vaziyetteyim..
ruby87 pambıkım hasta mı oldun ya sen
çok geçmiş olsun bitanem.. izne ayrılman yerinde olmuş dinlen bol bol çok dikkat et kendine
Teşekkür ederim. Aman dikkat et şifayı kapmaCookk gecmis olsun canim. Iyi yapmissin, almissin raporunu. Ben de gidebildigim kadar gidicem ise, cok yogun degil isim cunku. Bende de basladi kiriklik geniz akintisi, seste degisiklik. Hala alabilecegim bir onlem var mi bilmiyorum. Evle ugrasmaktan zayif dustum iyice herhalde.
Bende Varım ^.^ süper olacak valla. Keşke hepimiz bir yerde olsakta buluşmayı toplu yapsak.Kızlar selam. Biz anadolu yakası kadıköy maltepe pendik civarında oturanlar olarak bi buluşalım diyoduk ya aylardır :)
Cumartesi hamiş konsepti yapalım kahvaltı yapalım dedik. Bunun içinde deniz kenarı olsun Pendik Marina - Değirmen Cafe de bu cumartesi 1 Ekim günü yani sabah 10 gibi toplanalım dedik. Yakınlarda olan gelmek isteyen olabilir mi acep? Yakınlarda olup gelmek istemeyeni oklavayla kovalarım zati![]()
Bn de çok seviyorm bebek gibi kokuyor çok sevdm.lavanta hacı şakır toz sabun da aldm ama pek hoşuma gtmedi.Arkadaslarin dediklerinin icinde bir tek kipa olabilir oraya bi bakmali.
Kokusu muhtesem falan diyince herkes merak ettim ilaci.
Normalde sabah kalkar kalkmaz oynamaya başlardı, o yüzden endişelendim tatlım, bide esas göğsümün altından nerdeyse 4 parmak aşağı inmiştiCanm bnm de dün hiç oynamadi akşam 8den snra kipirdadi.sancin yoksa gtme canım aksami bekle genelde aksam daha Hareketli oluyor. bnm de her zamn kipirdamiyo.
Biz 4 ekime randevu aldık siz de gelin sevgi hastanesine:) ama kocayla geldiğim için mecbur geri dönmek zorundayimBizde balikesirliler toplansaydik iyiydi ama hepimiz ayri uclardayiz bu halimizle cok zor olur. A Askina eskiyadisikartal87
vildan_drs