• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Izne cikacak insana yapmamalilarmis, ayip valla. Konusmus muydun 4 5 hafta idare ediverin diye? Iyi yapmissin ayrilmakla...
Konussam da kar etmedi canim, baska torpillilere özel program hazirlamislar, benim ozel durumum hic goz onunde bulundurulmamis ben de aradim agzima geleni saydim, yarindan itibaren de gelmiyorum dedim, bu halimle strese soktular beni ama her seyde bi hayir vardir, birakmam da iyi oldu.

Canım seninle günlerimiz aynı sende almışsın rapor ama benim doktorum 3 ekimde başlıyor dedi ben bu işten birşey anlamadım yoksa doktorlar Canları ne Zaman isterse öyle mi veriyorlar
dün veremem deseydi cuma 32+0 olacaktı el mecbur verecekti ozaman :KK66:
darısı sana,,,
SAT larımız aynı ise 3 ekimde 32+3 olacaksın,,,niye özellikle 3 ekim dedi acaba ? cuma

Konussam da kar etmedi canim, baska torpillilere özel program hazirlamislar, benim ozel durumum hic goz onunde bulundurulmamis ben de aradim agzima geleni saydim, yarindan itibaren de gelmiyorum dedim, bu halimle strese soktular beni ama her seyde bi hayir vardir, birakmam da iyi oldu.
Vay be bu konuda da mı torpil oluyor çıldırmamak elde değil Neyse dediğin gibi vardır bundan da bir hayır iyi keyifler artık :):)

aay yeni okudum bunu alllah analı babalı büyütsün inşş :) adınada sevindim ne güzel için rahatladı. bende gidip kendi doktorumun doğumlarını mı izlesem :KK70: doğum yapanların yanına bir dost diye girerim :KK70: :)
Bana iyi denk geldi:)) içim rahatladı biraz sende doğum katını gez olmazsa:KK66:

Bana iyi denk geldi:)) içim rahatladı biraz sende doğum katını gez olmazsa:KK66:
haaha sapık gibi sonra beni hastaneye almıyorlarmış :D bebek mi kaçırcak napcak bu diye :D Gerçi geçen hafta gezdim şöyle bir boş odaya bakayım temizmi nasıl diye. diğer doğum yapanları gördüm bebişlerin ağlamaları kapıların hepsi ayrı bir süss püss orda gezmek bile güzeldi yaaa :anneadayı:

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 34 haftanın içindeyiz minik kizimla haxirlik yapıyorum fakat kitafette hangi boydan nekadar alacagima karar veremiyorum paylaşımda bulunursaniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba
Gece çok fazla kustum ve çok da ishalim . Hiç başıma gelmedi hamilelik boyunca. Bir sürü yerde Doğum öncesi belirti yazıyor böyle birşey olabilir mi ? Doktoruma gitmem lazım biliyorum ama çok uzakta ondan siz de yaşadınız mı once onu öğrenmek istedim .

Kizlar hala beklemedeyim ara ara giriyor sani acaba usuttummu dedim bilemedim.birazdan kizimi uyutunca bende yatayim uyuyayim diyorum hala gecmezse o zmn giderim tahminim.zaten suan da oturuyorum dinlenmeye cekildim.bakalim hayirlisi hakkimizda.
Canım kramp gibi gazlanınca giriyor ağrı ayağına sıcak su torbası koyabilirsen belki gaz çıkarıp rahatlarsın yada rezene iç bir fincan.. Geçmiyorsa git doktora geçmiş olsun haberdar et bizi

O raporu doktordan aldıktan sonra ne gibi prosedürler var? Okula dilekçe yazıyor muyuz? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum yarın ben de çalışamaz raporu alıcam :)
Raporu aldiktan sonra ayni gun whats uptan mudur yardimcisina fotosunu attim, ertesi gun de esim okula birakti mudure. Hepsi bu kadar :)

kızlarrr nasılsınızzz benım ellerım cok uyusmaya basladı dıger 2 gebelıgımde boyle olmamıstı doktor normal dedı bakalım beklıyoruz artık yapacak bırsey yok :)

kıyafetlerımız park yatagımız hersey hazır sukur sadece hastane cantamız kaldı onuda hazırlayacagız ınsallahhhh

kızlarrr nasılsınızzz benım ellerım cok uyusmaya basladı dıger 2 gebelıgımde boyle olmamıstı doktor normal dedı bakalım beklıyoruz artık yapacak bırsey yok :)

kıyafetlerımız park yatagımız hersey hazır sukur sadece hastane cantamız kaldı onuda hazırlayacagız ınsallahhhh

Sende ilk doğumlardan olacaksın :) az kalmış bitiş çizgisi gözüküyor artık hepimiz için hayırlısııı zaman geçtikçe heycanlanıyorum. :halay::halay:

Al iznini rahatla, hem dinlen hem bebisine rahat rahat hazirlik yaparsin, oh miss :))

doğum sonrasına saklıyorum iznimi ne olur ne olmaz diye. Zaten haftaya 5 gün grip diye rapor alıcam ders çalışmam lazım. Bu halde haftaya Ankaraya sınava gidicem bi de oğlumun şansına :)

haaha sapık gibi sonra beni hastaneye almıyorlarmış :KK70: bebek mi kaçırcak napcak bu diye :KK70: Gerçi geçen hafta gezdim şöyle bir boş odaya bakayım temizmi nasıl diye. diğer doğum yapanları gördüm bebişlerin ağlamaları kapıların hepsi ayrı bir süss püss orda gezmek bile güzeldi yaaa :anneadayı:
Yok canım bebek kaçıracak birine benzemesin karnın burnunda :))))) en fazla benim yerime dopurabilecek birini arıyorum maaş + sgk tipi olur:KK70:

doğum sonrasına saklıyorum iznimi ne olur ne olmaz diye. Zaten haftaya 5 gün grip diye rapor alıcam ders çalışmam lazım. Bu halde haftaya Ankaraya sınava gidicem bi de oğlumun şansına :)
Canim bildigim kadariyla aldigin rapor dogum izninden dusuluyor, bilgin olsun.

Back
X