- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.481
Oh sen yırtmışsın dicem ama ailecek gelip kalacaklar demiştin ne oldu?Tee plan yerini bulamamışhalbuki oyy oğlum stres mi olmuş tamam annesi siz iyi olun diğer konuyu düşünme ben çözeceğim sen ne dersen o diye cevap bekliyordum
Benim kv yarın gidiyor
Masallah ne guzel ya cok faydaliymis ama benim icin degil.ne can cekmesi ben onun kokusuna bile dayanamıyorumÖğlen açıldı muhabbet can çekmez dedik de yalnız bu saatte çekiyor be
Oh sen yırtmışsın dicem ama ailecek gelip kalacaklar demiştin ne oldu?
Bilmiyorum neden listeye bağladı ama telefonda konuşmak istemedi o konuları sanırım bende yeri gelmişken dipnot düşündüm istedim o yinede yazmıştır aklının bi köşesine bana hissettirmeden halledecek diye güveniyorum inşallah öyle olur kuzum dua et.
Masallah ne guzel ya cok faydaliymis ama benim icin degil.ne can cekmesi ben onun kokusuna bile dayanamıyorum
Bn de 6 aylık olunca gtmeyi dusunuyrm platese cnm faydasını gorms tm onceden:)) biz şimdi onlara çok komik geliyoruz anlaşılan, ben doğururken eşimin yüzünü nasıl tutuştuğunu görmek isterdim doğrusu napar acaba ağlarmı tam bir merak konusuemzirme dönemindede mecbur yiycez canım yiyelimki süt olsun ama aşırıya kaçmadan tabii yaza yürürsün kuzum aynı anda sana pilatesi de öneririm sıkılaşırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum tabii bebişle nasıl olur bilmem
acaba mi?
bende 1 ay sonra halay başı olabilirim diosun yani....
deme deme
Yok yok bence olmaz...
Vay arkadaş doğum.stresinimi dusunelim yoksa evdeki bol depresif lohusa günlerinimi...
valla kendi kV den çok çekmiş biri olarak hiç beni germedi bugüne kadar. umarım bundan sonrada oyle olur...Yok yok düşünceli iseler olmaz relaks sakin olama okuduğum kadarıyla kv lerde sanki annesi kendisiymişçesine bi duygu değişimi oluyormuş yani senin lohusa sendromu yan etkisi etrafı da vuruyor ama tabi ne diyoruz iyi düşünelim iyi olsun
Cabim hayırlı olsun bebişin ve cok cok gecmiş olsun eminim cok iyi olacak mınıkın :)Yazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.
Dogar dogmaz saniyelik gordum bebegimi.suan daha yatiyorum agrilarim cok.
valla kendi kV den çok çekmiş biri olarak hiç beni germedi bugüne kadar. umarım bundan sonrada oyle olur...
Eğer germek için bugünleri beklediyse de
bizi çok çetrefilli günler bekliyo demektir...
o zaman çakraları aciyoruz.....
iyi düşünüyoruz iyiyi çağırıyoruz...
ommmmmmm..........
Özellikle gece o kokuyla yatmakÖğlen açıldı muhabbet can çekmez dedik de yalnız bu saatte çekiyor be
seninkide çok denişik bi karakter yeminle yaa...incelemeye almalı onu...Benim kv çok çekmiş hatta çok çok çekmiş sözde bana o yüzden çok iyi. Ama kendisine yapılan bi çok şeyi bana yapıyor o kısmı görmüyor...
İçimde çalan hayat bayram olsa şarkısı eşliğinde açıyorum çakraları
İnşallah birdaha yaşamazsın canımyıkılmadım ayaktayım ya düşüncesi zorluyor sınırları ben yaşadım
Canim seninkiler de mi ankarada bzmkiler de ankaradan gelecek fakuktede yapsam daha iyiydi smdi balikesire gelecekler daha uzak oldu:)))) bende sen gibiydim canım 40 gün durur gider annem sonrası NApıcam filan diyordum ..Allah Kerim diye diye kendimi teselli ediyordum ..40 ım çıktı annem gidecek annemden önce ben yollara düştüm :))) eşimde 40 günlük yorgunluk uykusuzluk filan baktı biz baş edemeyeceğiz çok bunalmıştı heralde oda benden daha hevesliydi bizi arabaya attığı gibi Ankara'ya getirdi
Hayırlısı olsun inşallah canımEdiyorum kız etmem mi kendime de sana da. Bizim olay şuan muallakta benim görümce öğretmen ama atanamıyor daha doğrusu sınav da başarılı olamıyor orada ücretli öğretmenlik yapıyordu o yüzden kalıyorlardı. Bu dönem iş bulamadı diye geleceklerdi ama dersaneye başlamış(öğrenci olarak) eğer tam dönemse gelemiceklerama işte ne kadar süreli hızlandırılmış kasa dönem mı bilmiyorum
Canım benim sen iyi ol toparlan yeterki minik kuzun da saglikla yanina gelecektir...Mesajlarinizin hepsini okuycam insallah kendimi toparladigimda.
Dun sabah 6 bucukta kalktim bir daha uyuyamadim simdi gozlerimi kapatiyorum ama uyuyamiyorum.
Dun oglen 2 de yemistim yemek ve 2 saat once su icmeye basladim.daha yemek yok gaz cikartana kadar
Hep sanci agri aclik uykusuzluk derken cok halsiz dustum.hic halim yok artik.
Bu dogumum cok zor oldu ameliyat zamani ve sonrasi.az once bir kac adim zor attim.ben kendimi.toparlarim nasipse bu onemli degil.
Kizimi hala gidip goremedim.kuvozde solunum sıkintisi cekiyor biraz zayif olmasi onun cabuk yorulmasina sebep veriyor ve haliyle solunumuda zorlasiyor.bugun mama ve sut vermeyeceklermis.yarin basliyacaklarmis.yarin da solunumunda ufak bi duzelme olmazsa cigerlerine bi ilac yapilcakmis nasil oluyor bilmiyorum.insallah yavrum hemen toparlar.
Normalde yarin taburcu olucam ama balikesirden geliyoruz dedim burda kalma imkanimiz varmi dedim.doktor daha iyi olur agrin olursa ignenide yaparim tedavin devam eder dedi.gunluk ek ucretleri odeyip bi kac gun daha burdayiz baska hastalar icin oda sıkintisi olmadikca hastanede yaticam.hem yavruma daha yakin olurum
En guzel tatafida hastanenin hediyesi bebegimin fotograflarini cekip bana vermis olmasi oldu.sadece ameliyathanede fotograflari olabildi tabi
Normalde odamizda da cekilcektik fotograf ama nasip olmadi.simdi onalara bakip bakip ozlem.gideriyorum.insallah cok kisa bir sure icinde kucagimizada almak nasip olur.
Oglum evde endiseli ve uzgun bizi bekliyor kardesim hastami diyor.ayni senin gibi erken dogdugu icin senin gibi biraz kuvozde kalmasi gerekiyor diyorum.boyle anlatmaya calistim.
Simdilik boyle hanimlar.
Benden baska kimsede sorun yok degilmi.
Bizdede yoğurt çorbası varHayaller işkembe gerçekler mercimekkv mercimek yapmış
seninkide çok denişik bi karakter yeminle yaa...incelemeye almalı onu...
yok benimki yapmadi çok şükür hakkını vereyim...
ozaman sana el cirparak eşlik ediyorumizmir Marsiyla önünde saygıyla egiliyorum
bu sabırli halinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?