bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tee plan yerini bulamamış halbuki oyy oğlum stres mi olmuş tamam annesi siz iyi olun diğer konuyu düşünme ben çözeceğim sen ne dersen o diye cevap bekliyordum
Benim kv yarın gidiyor
Oh sen yırtmışsın dicem ama ailecek gelip kalacaklar demiştin ne oldu?
Bilmiyorum neden listeye bağladı ama telefonda konuşmak istemedi o konuları sanırım bende yeri gelmişken dipnot düşündüm istedim o yinede yazmıştır aklının bi köşesine bana hissettirmeden halledecek diye güveniyorum inşallah öyle olur kuzum dua et.

Ediyorum kız etmem mi kendime de sana da. Bizim olay şuan muallakta benim görümce öğretmen ama atanamıyor daha doğrusu sınav da başarılı olamıyor orada ücretli öğretmenlik yapıyordu o yüzden kalıyorlardı. Bu dönem iş bulamadı diye geleceklerdi ama dersaneye başlamış(öğrenci olarak) eğer tam dönemse gelemicekler ama işte ne kadar süreli hızlandırılmış kasa dönem mı bilmiyorum

Bn de 6 aylık olunca gtmeyi dusunuyrm platese cnm faydasını gorms tm onceden

acaba mi?
bende 1 ay sonra halay başı olabilirim diosun yani....
deme deme
Yok yok bence olmaz...
Vay arkadaş doğum.stresinimi dusunelim yoksa evdeki bol depresif lohusa günlerinimi...

Yok yok düşünceli iseler olmaz relaks sakin ol ama okuduğum kadarıyla kv lerde sanki annesi kendisiymişçesine bi duygu değişimi oluyormuş yani senin lohusa sendromu yan etkisi etrafı da vuruyor ama tabi ne diyoruz iyi düşünelim iyi olsun

valla kendi kV den çok çekmiş biri olarak hiç beni germedi bugüne kadar. umarım bundan sonrada oyle olur...
Eğer germek için bugünleri beklediyse de
bizi çok çetrefilli günler bekliyo demektir...
o zaman çakraları aciyoruz.....
iyi düşünüyoruz iyiyi çağırıyoruz...
ommmmmmm..........

Yazdiklarinizi okuyamadm.hepini,den Allah razi olsun.insallah sizlee vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz.

Dogar dogmaz saniyelik gordum bebegimi.suan daha yatiyorum agrilarim cok.
Cabim hayırlı olsun bebişin ve cok cok gecmiş olsun eminim cok iyi olacak mınıkın :)

Benim kv çok çekmiş hatta çok çok çekmiş sözde bana o yüzden çok iyi. Ama kendisine yapılan bi çok şeyi bana yapıyor o kısmı görmüyor...
İçimde çalan hayat bayram olsa şarkısı eşliğinde açıyorum çakraları

Mesajlarinizin hepsini okuycam insallah kendimi toparladigimda.
Dun sabah 6 bucukta kalktim bir daha uyuyamadim simdi gozlerimi kapatiyorum ama uyuyamiyorum.
Dun oglen 2 de yemistim yemek ve 2 saat once su icmeye basladim.daha yemek yok gaz cikartana kadar
Hep sanci agri aclik uykusuzluk derken cok halsiz dustum.hic halim yok artik.
Bu dogumum cok zor oldu ameliyat zamani ve sonrasi.az once bir kac adim zor attim.ben kendimi.toparlarim nasipse bu onemli degil.
Kizimi hala gidip goremedim.kuvozde solunum sıkintisi cekiyor biraz zayif olmasi onun cabuk yorulmasina sebep veriyor ve haliyle solunumuda zorlasiyor.bugun mama ve sut vermeyeceklermis.yarin basliyacaklarmis.yarin da solunumunda ufak bi duzelme olmazsa cigerlerine bi ilac yapilcakmis nasil oluyor bilmiyorum.insallah yavrum hemen toparlar.
Normalde yarin taburcu olucam ama balikesirden geliyoruz dedim burda kalma imkanimiz varmi dedim.doktor daha iyi olur agrin olursa ignenide yaparim tedavin devam eder dedi.gunluk ek ucretleri odeyip bi kac gun daha burdayiz baska hastalar icin oda sıkintisi olmadikca hastanede yaticam.hem yavruma daha yakin olurum

En guzel tatafida hastanenin hediyesi bebegimin fotograflarini cekip bana vermis olmasi oldu.sadece ameliyathanede fotograflari olabildi tabi
Normalde odamizda da cekilcektik fotograf ama nasip olmadi.simdi onalara bakip bakip ozlem.gideriyorum.insallah cok kisa bir sure icinde kucagimizada almak nasip olur.
Oglum evde endiseli ve uzgun bizi bekliyor kardesim hastami diyor.ayni senin gibi erken dogdugu icin senin gibi biraz kuvozde kalmasi gerekiyor diyorum.boyle anlatmaya calistim.
Simdilik boyle hanimlar.
Benden baska kimsede sorun yok degilmi.

seninkide çok denişik bi karakter yeminle yaa...incelemeye almalı onu...
yok benimki yapmadi çok şükür hakkını vereyim...
ozaman sana el cirparak eşlik ediyorum izmir Marsiyla önünde saygıyla egiliyorum
bu sabırli halinin

Canim seninkiler de mi ankarada bzmkiler de ankaradan gelecek fakuktede yapsam daha iyiydi smdi balikesire gelecekler daha uzak oldu

Hayırlısı olsun inşallah canım
Kolayca çözülür inşallah bizim olaylar.

Canım benim sen iyi ol toparlan yeterki minik kuzun da saglikla yanina gelecektir...
hep dualarimizdasiniz..
iyi oldukça haberlerini bekliyoruz...
çok Çok iyi bak kendine
Allahin izniyle hersey yoluna girecektir...

Aman hiç yapmasın hep iyi olsun canım. Yoksa çekilir olmuyor eşlere de yansıyor. Ben biraz içe atan bi tipim yoksa şimdiye ne aksiyon ne aksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…