- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.581
Kızlar iyi geceler herkese 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım..Kızlar iyi geceler herkese![]()
Allah böyle şeyler yaşatmasın çok zor bir durum. Kadının taşikardisi varmış zaten ondan kalp krizi geçirmiş. Kalp hastalığı fena ya aniden götürüyor allah korusun doğumdan sonra doğru kardiyolojiye ben. Korktum valla:/
Nerde bu baslik? Adi ne?Kız eylül22 konu açılmış dün kadın kalp krizi geçirip vefat etmiş. Sapasağlam kadınmış. Kimi gelinin bedduası diyor kimi kadıncağız öleceğini bilip gelmiş oğluna diyor.bende ilk zaman bakmıştım bugün kilitli görünce bi baktım şok oldum 1 hafta içinde olmuş bitmiş herşey. Kv diğer oğlu ve kızı bı gelini suçlamışlar senin yüzünden diye. Görümce başka şehirdeyim diye kv bırakmış elti çalışıyorum demiş ihaleyi bu geline yıkmışlar kv gelince kavgalar olmuş boşanma derecesine gelmişler bu baba evine gitmiş kv kalp krizi geçirmiş. Ama öteki çocuklar bu gelini haksız suçluyorlar herkes eşit baksaydı hem istemediler hem geline senin yüzünden demişler. Yazık olmuş yaa. Gelin belki boşanır 3 çocukla ama inşallah kocası vicdana gelir eve geri alır.
Tabi o ihtimal de epey kuvvetli demiİlk
İlk sıralardasın ama ona göre diğer merak edenler sana sorarsa şaşmam![]()
Bende bi ihtimal ekimde dogururm belki diyordum ama eylul annesi olduk.35den once kimse dogurmasin insallah.Kızlar ekim annelerine bakıyorum da daha ekim gelmeden epey doğuran oldu. Şaka maka bize de çok az kaldıkasım gelmeden bizde dogurcaz herhalde
çok heyecan yaptım bak şimdi yaa
![]()
Hayırlısı böyleymiş kuzum üzülme inşallah tez zamanda kizinla evinize döneceksin. Şimdi nasilsin? Bebişimiz nasil?Bende bi ihtimal ekimde dogururm belki diyordum ama eylul annesi olduk.35den once kimse dogurmasin insallah.
Ben ilk once celal bayara geldim manisada orasida dolu ve yogun bakim doktoru yokmus.112 ile bana kuvozu bulunan bi hastane aramaya basladilar.devlette bulamayiz sadece ozelde bulabilirz dediler.devletlerin imkanlari daha kisitli.sevgi hastaneside yogun bakimi 34 den sonrasina uygunmus.balikesir devlette 32 den once olan hastalari asla kabul etmiyorlarmis ben oraya basvurdugumda 32.5tim beni alcakalardi ama bos kuvoz yokmus canim.koskaca buyuk sehir kuvoz sayisini arttir.32 den once dogum yapcaklar ne yapsin.Aynen bn de sasrdim sevgide olmamasına. uludag unide de mi yok acaba kuvez.bana boşuna fakültede doğur demiyolar ms acil bi durumda daha iyi sanırım fakülteler. Allah yardmcisi olsin inşallah bnm de gece aklım Hep ondaydi
Oyy ben o kara saçlı kuzuyu yerim annesi. Hiç üzülme canım benim gorumcem 32. Haftada 1600 gr doğurdu 1 hafta kaldı kuvezden şimdi fıldır fıldır sıpacık. Minik kızında tez zamanda annesinin koynuna evine dönecek yeter ki seç güçlü ol annesi.Gece 2 gibi tekerlekli sandalyeyle gittim yavrumu gordum.eline dokundum.ben gittim oraya aglamaya basladi.anne al beni dercesine.solunumu disinda baska bir problemimiz yokmus.insallah cok kisa bir sure icinde o da duzelir.10 dk kadar yaninda durabildim.bugun tekrar giderim.
Kucucuk kipkirmizi vucudu simsiyah saclari vardi.zeynep de oyle dogdu simdi beyaz vucudu ve kumral sacli yavrucumda ablasi gibi olcak.
Benim icin en guzel gelisme karnima hic bastiran olmadi karnimin ici agriyor hala.veee sondami daha cikartmadilar 2 saate anca cikartcaklar benim icin iyi oldu ama boyle olunca da yatiyorum ve hala gaz cikartamadim.bugun bol bol yuruyus yapip gaz cikartmam lazin.
2.dogumum spinal sezeryandi bu epidural sezeryan olmus.ben spinal sezeryanin bana gore daha konforlu gectigini anladim.simdi burda ameliyatla olan tecrubelrimi anlatmiycam.dunku yasadikalarimi belki daha sonra anlatirim arkadaslar da dogurmaya baslayinca.
Hepiniz yavrularinizla Allaha emanat olun.insallah herkes vaktinde dogum yapar.
Ben busefer vaktini bekliycek galiba derken ablasindanda 2 hafta once dogdu.butun cocuklarim birbirinden 2 hafta once doguyor benimkiler.rahim daha fazlasina musade etmiyor galiba.vardir bunda da bir hayir.
Dogum sancisida cok farkli olabiliyormus.duzenli araliklarla gelen sancilari ihmal etmeyin.
Kizimin cok sukur solunum sikintisindan baska bir problemi yok.tek basinada nefes alabiliyormus ama daha zorlaniyormus.zayif olamsi onun yorulup nefes almasini zorlastiriyormus.insallah bunuda atlatiriz.Hayırlısı böyleymiş kuzum üzülme inşallah tez zamanda kizinla evinize döneceksin. Şimdi nasilsin? Bebişimiz nasil?
Ay cok iyi bak bu bana umut oldu.benim kizim 2150 dogdu insallah bizde cok kisa surede aliriz kucagimiza.Oyy ben o kara saçlı kuzuyu yerim annesi. Hiç üzülme canım benim gorumcem 32. Haftada 1600 gr doğurdu 1 hafta kaldı kuvezden şimdi fıldır fıldır sıpacık. Minik kızında tez zamanda annesinin koynuna evine dönecek yeter ki seç güçlü ol annesi.
İnşallah en kısa süre de gazın çıkar ağrıların diner. Rabbim şafi ismi hurmetiyle şifa versin yavrunada sana da canım.Kizimin cok sukur solunum sikintisindan baska bir problemi yok.tek basinada nefes alabiliyormus ama daha zorlaniyormus.zayif olamsi onun yorulup nefes almasini zorlastiriyormus.insallah bunuda atlatiriz.
Kendimde gaz cikardimmi sorunum pek kalmz hala agrilarim var dogal olarak.birde epiduralin yan etkisi omuzlarimda agri cok sanci tarzinda ustlerine yatamiyorum.2.dogumdada 1 hafta yatamamistim hatta esim yikadi beni kolumu kaldiramiyordum.
İnşallah canım. Onun yüksek tansiyondan bebeği gelişmemiş 32 haftaya uyumlu doğmadı bile kucucuktu ama hemen toparladı. Hiç korkma annesi minnoş kizimizda hemen toparlar kendiniAy cok iyi bak bu bana umut oldu.benim kizim 2150 dogdu insallah bizde cok kisa surede aliriz kucagimiza.
Valla duygularıma tercüman oldun kız :)) ben yikadim katladim ütülemek sartmi bunları ya katlayana kadar öldüm zati bide ütü yaparsam sonumu dusunemiyorum ben ne çok parça varbecause of you evet ben de merak ettim seni...
Kizlar, ilk parti kiyafet yikadim. Allahim ne kdr cok parça vardi, as as bitmedi valla. Daha utusu var. Bu ilk giyilecekleri de utuleyecek miyiz? Yikamak yetmiyor mu? Ayakta nasil biter bunca isohoo ben daha dogmadan kivirmaya basladim mi ne
![]()
Ahh canım Allah tez vakitte miniginle kavustursun seni, senin doğumların hep erken belki senin için böylesi en hayırlısı ben inanıyorum 1 haftaya toparlanıp evinize gideceksiniz Allah beterinden saklasin maşallahiniz varGece 2 gibi tekerlekli sandalyeyle gittim yavrumu gordum.eline dokundum.ben gittim oraya aglamaya basladi.anne al beni dercesine.solunumu disinda baska bir problemimiz yokmus.insallah cok kisa bir sure icinde o da duzelir.10 dk kadar yaninda durabildim.bugun tekrar giderim.
Kucucuk kipkirmizi vucudu simsiyah saclari vardi.zeynep de oyle dogdu simdi beyaz vucudu ve kumral sacli yavrucumda ablasi gibi olcak.
Benim icin en guzel gelisme karnima hic bastiran olmadi karnimin ici agriyor hala.veee sondami daha cikartmadilar 2 saate anca cikartcaklar benim icin iyi oldu ama boyle olunca da yatiyorum ve hala gaz cikartamadim.bugun bol bol yuruyus yapip gaz cikartmam lazin.
2.dogumum spinal sezeryandi bu epidural sezeryan olmus.ben spinal sezeryanin bana gore daha konforlu gectigini anladim.simdi burda ameliyatla olan tecrubelrimi anlatmiycam.dunku yasadikalarimi belki daha sonra anlatirim arkadaslar da dogurmaya baslayinca.
Hepiniz yavrularinizla Allaha emanat olun.insallah herkes vaktinde dogum yapar.
Ben busefer vaktini bekliycek galiba derken ablasindanda 2 hafta once dogdu.butun cocuklarim birbirinden 2 hafta once doguyor benimkiler.rahim daha fazlasina musade etmiyor galiba.vardir bunda da bir hayir.
Dogum sancisida cok farkli olabiliyormus.duzenli araliklarla gelen sancilari ihmal etmeyin.