• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gece 2 gibi tekerlekli sandalyeyle gittim yavrumu gordum.eline dokundum.ben gittim oraya aglamaya basladi.anne al beni dercesine.solunumu disinda baska bir problemimiz yokmus.insallah cok kisa bir sure icinde o da duzelir.10 dk kadar yaninda durabildim.bugun tekrar giderim.
Kucucuk kipkirmizi vucudu simsiyah saclari vardi.zeynep de oyle dogdu simdi beyaz vucudu ve kumral sacli yavrucumda ablasi gibi olcak.

Benim icin en guzel gelisme karnima hic bastiran olmadi karnimin ici agriyor hala.veee sondami daha cikartmadilar 2 saate anca cikartcaklar benim icin iyi oldu ama boyle olunca da yatiyorum ve hala gaz cikartamadim.bugun bol bol yuruyus yapip gaz cikartmam lazin.

2.dogumum spinal sezeryandi bu epidural sezeryan olmus.ben spinal sezeryanin bana gore daha konforlu gectigini anladim.simdi burda ameliyatla olan tecrubelrimi anlatmiycam.dunku yasadikalarimi belki daha sonra anlatirim arkadaslar da dogurmaya baslayinca.

Hepiniz yavrularinizla Allaha emanat olun.insallah herkes vaktinde dogum yapar.
Ben busefer vaktini bekliycek galiba derken ablasindanda 2 hafta once dogdu.butun cocuklarim birbirinden 2 hafta once doguyor benimkiler.rahim daha fazlasina musade etmiyor galiba.vardir bunda da bir hayir.

Dogum sancisida cok farkli olabiliyormus.duzenli araliklarla gelen sancilari ihmal etmeyin.

Canim ya, 3.kere anne oluyosun. Neler hissediyosun kim bilir. Allah sana da yavruna da diger yavrularina da güç kuvvet versin. Hepimize hayirli dogumlar saglik nasip etsin.

Ahh canım Allah tez vakitte miniginle kavustursun seni, senin doğumların hep erken belki senin için böylesi en hayırlısı ben inanıyorum 1 haftaya toparlanıp evinize gideceksiniz Allah beterinden saklasin maşallahiniz var :nazar::nazar:

Canim ya, 3.kere anne oluyosun. Neler hissediyosun kim bilir. Allah sana da yavruna da diger yavrularina da güç kuvvet versin. Hepimize hayirli dogumlar saglik nasip etsin.

Allah razi olsun kizlar.benim kaderim boyle demekki erken dogum.Allah beterinden korusun insallah.

Ben ilk once celal bayara geldim manisada orasida dolu ve yogun bakim doktoru yokmus.112 ile bana kuvozu bulunan bi hastane aramaya basladilar.devlette bulamayiz sadece ozelde bulabilirz dediler.devletlerin imkanlari daha kisitli.sevgi hastaneside yogun bakimi 34 den sonrasina uygunmus.balikesir devlette 32 den once olan hastalari asla kabul etmiyorlarmis ben oraya basvurdugumda 32.5tim beni alcakalardi ama bos kuvoz yokmus canim.koskaca buyuk sehir kuvoz sayisini arttir.32 den once dogum yapcaklar ne yapsin.
Isin garibi bana 112 ile nerde bos kuvoz var aramaiyorlar bile izmire git manisaya git diye akil veriyor.o benim ici hastane bulup ambulansla gondermesi lazimdi.o an dusunemedik.biz kendimiz ciktik yola manisaya hic gelmemistik onceden.celal bayar univ arastirdi bize hastane.
Sikayet etmek lazim balikesir devleti boyle sacmalikmi olur ama onlar kendini hakli cikartirlar yinede.

vildan_drs vildan_drs disikartal87 disikartal87
Simdi baska telaslariniz var ama neden ambulansla aramadilar, goturmediler..cok.tehlikeli bir durum degil mi bu canim? Pesini birakmayin derim. Hak aramak lazim. Hepimizin yapmasi lazim. Aramazsak vermiyorlar ve bir seyler duzelmiuor malesef...

Ben ilk once celal bayara geldim manisada orasida dolu ve yogun bakim doktoru yokmus.112 ile bana kuvozu bulunan bi hastane aramaya basladilar.devlette bulamayiz sadece ozelde bulabilirz dediler.devletlerin imkanlari daha kisitli.sevgi hastaneside yogun bakimi 34 den sonrasina uygunmus.balikesir devlette 32 den once olan hastalari asla kabul etmiyorlarmis ben oraya basvurdugumda 32.5tim beni alcakalardi ama bos kuvoz yokmus canim.koskaca buyuk sehir kuvoz sayisini arttir.32 den once dogum yapcaklar ne yapsin.
Isin garibi bana 112 ile nerde bos kuvoz var aramaiyorlar bile izmire git manisaya git diye akil veriyor.o benim ici hastane bulup ambulansla gondermesi lazimdi.o an dusunemedik.biz kendimiz ciktik yola manisaya hic gelmemistik onceden.celal bayar univ arastirdi bize hastane.
Sikayet etmek lazim balikesir devleti boyle sacmalikmi olur ama onlar kendini hakli cikartirlar yinede.

vildan_drs vildan_drs disikartal87 disikartal87
Valla Allah hic birimizi zorda birakipta bu hastanelerin eline birakmasin. Sevgi hastanesi bi rahat zaten. Nasilsa tek ozel hastane herkes gelio herkes gelmez zorunda hastane olarak kendilerini gelistirmek yok yani. 34ten once nasil yogun bakim olmaz sevgi de anlamadim. Hic bir ilerleme yok. 10 yil sonra da ayni olur burasi.

bu arada ekim annelerinin sayfasına biraz göz attım bebişler dogmaya başlamış..

acaba bizlerden de kasım girmeden ekim ortası yada sonu gibi doğum yapanlar olur mu

önümüzdeki haftalarda doğum hikayelerini okumaya başlarız heralde :)

gonulll gonulll iyi olmana çok sevindim Can'ım ...bence en büyük şans buralara gelmemiş olman Allah korusun burda sağ girip hastaneye ya sakat yada ölü çıkıyorsun :(((( bebeğin için orda olmak en iyisi bence ikinizde güvendesiniz çok şükür ...benim en büyük korkum kuvöz meselesiydi 4 yıl öncede arkadaşımı Bursa'ya göndermişlerdi ozamandan kalma erken doğursam Bebek ne olacak korkusu hep yaşıyorum her hafta bittiğinde çok şükür diyorum :((( burda gitçen planlı planlı doğurcan gerisi büyük risk gerçekten 3,ayda kanamam olupta devlet hastanesine gidince iyice anladım Allah'a emanet yaşadığımızı :(((( Allah beterinden korusun artık tüm dualarımız sen ve bebeğinle sağ salim evinize gidin diye ...

herkese günaydın hayırlı cumalar herkese. Sabah altı buçuk gibi yatakta sağa döneyim derken sağ kasığıma bir ağrı girdi birden bıçak saplandı gibi biraz uzanınca hareketsiz geçti bu neden olmuş olabilir acaba o an nasıl korktum anlatamam kızlar şimdi iyiyim şükür işe geldim akşam olmasını bekliyorum

because of you because of you evet ben de merak ettim seni...
Kizlar, ilk parti kiyafet yikadim. Allahim ne kdr cok parça vardi, as as bitmedi valla. Daha utusu var. Bu ilk giyilecekleri de utuleyecek miyiz? Yikamak yetmiyor mu? Ayakta nasil biter bunca is :sus:ohoo ben daha dogmadan kivirmaya basladim mi ne :KK70:
Canım ütü masasının ayağını kısalt oturrarak yap yoksa çok sıkar küçük küçük bide :) fenalık gelir gibii :) Allahtan havaalr soğudu kurtardık yoksa bu zamanlarda çok ateş basması olurdu bize ütü hak getire :)

Gece 2 gibi tekerlekli sandalyeyle gittim yavrumu gordum.eline dokundum.ben gittim oraya aglamaya basladi.anne al beni dercesine.solunumu disinda baska bir problemimiz yokmus.insallah cok kisa bir sure icinde o da duzelir.10 dk kadar yaninda durabildim.bugun tekrar giderim.
Kucucuk kipkirmizi vucudu simsiyah saclari vardi.zeynep de oyle dogdu simdi beyaz vucudu ve kumral sacli yavrucumda ablasi gibi olcak.

Benim icin en guzel gelisme karnima hic bastiran olmadi karnimin ici agriyor hala.veee sondami daha cikartmadilar 2 saate anca cikartcaklar benim icin iyi oldu ama boyle olunca da yatiyorum ve hala gaz cikartamadim.bugun bol bol yuruyus yapip gaz cikartmam lazin.

2.dogumum spinal sezeryandi bu epidural sezeryan olmus.ben spinal sezeryanin bana gore daha konforlu gectigini anladim.simdi burda ameliyatla olan tecrubelrimi anlatmiycam.dunku yasadikalarimi belki daha sonra anlatirim arkadaslar da dogurmaya baslayinca.

Ben busefer vaktini bekliycek galiba derken ablasindanda 2 hafta once dogdu.butun cocuklarim birbirinden 2 hafta once doguyor benimkiler.rahim daha fazlasina musade etmiyor galiba.vardir bunda da bir hayir.

Dogum sancisida cok farkli olabiliyormus.duzenli araliklarla gelen sancilari ihmal etmeyin.
Canım çok çok geçmiş olsun bebişiniz hayırlı olsun :) kısmet bugüneymiş demekki solunum dışında sıkıntısı yok dedin bence 1 hafta kalır çıkar doya doya görür seversin bebeğini inşallahh :)

herkese günaydın hayırlı cumalar herkese. Sabah altı buçuk gibi yatakta sağa döneyim derken sağ kasığıma bir ağrı girdi birden bıçak saplandı gibi biraz uzanınca hareketsiz geçti bu neden olmuş olabilir acaba o an nasıl korktum anlatamam kızlar şimdi iyiyim şükür işe geldim akşam olmasını bekliyorum

Günaydın canım yatakta ani bi hareket yaptığımda banada öyle oluyor bağlar acıyor galiba bilmiyorum ki dikkat etmek lazım artık eski vücutlar yok :)

Günaydın herkese
Kızlar yığın bakıma takılmışsınız size şöyle söyleyeyim her yoğun bakım aynı değil.
Düzeyleri var bazıları daha ağır hastaları kabul edebilecek yeterlilikte olamıyor.
Bakanlık derecelendiriyor.
Hatta bizim muhteşem bakanlık bazen olmayan kapasiteyi zorlayarak bir üst düzey yoğun bakım yapıyor.
Hemşiresini ekipmanını filan düşünen yok tabi.
Doktor sayısı zaten yetersiz.
O yüzden her hastane her hastayı kabul edemiyor.
112ye hasta için kayıt gelirse mutlaka hastaneleri baya sıkıştırırlar emin olun yani.

Canım benim ya senin ve bebeğin için dua ediyoruz sen hiç merak etme herşey çok güzel olacak evinize döneceksiniz bu hastanede kaldığın dönemi bol bol dinlenme süreci olarak düşün sen toparla ki Bebek küvezden çıktığında üç çocuklu bir anne olarak onlarla ilgilen hem evdeki kuzular merakla kardeşlerini bekliyorlar... Haftasına göre maşallah kızının kilosu gayet iyi bence hemen toparlayacak rabbim yardımcın olsun

Günaydın arkadaşlar üç gündür bir Niğde bulantısı anlatamam önceleri üşüttüm sandım ama hala devam ediyor okadar çok iştahım varken birden düştü sabah kahvaltı yaptırmıyor akşamları mutlaka yer yatardım yiyemiyorum çok etkiliyor sürekli acı su geliyor ağzıma ilk hamileliğimde ekşime çok olmuştu ama bu bariz bulantı

Back
X