- 18 Mayıs 2016
- 363
- 611
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.601
Gece 2 gibi tekerlekli sandalyeyle gittim yavrumu gordum.eline dokundum.ben gittim oraya aglamaya basladi.anne al beni dercesine.solunumu disinda baska bir problemimiz yokmus.insallah cok kisa bir sure icinde o da duzelir.10 dk kadar yaninda durabildim.bugun tekrar giderim.
Kucucuk kipkirmizi vucudu simsiyah saclari vardi.zeynep de oyle dogdu simdi beyaz vucudu ve kumral sacli yavrucumda ablasi gibi olcak.
Benim icin en guzel gelisme karnima hic bastiran olmadi karnimin ici agriyor hala.veee sondami daha cikartmadilar 2 saate anca cikartcaklar benim icin iyi oldu ama boyle olunca da yatiyorum ve hala gaz cikartamadim.bugun bol bol yuruyus yapip gaz cikartmam lazin.
2.dogumum spinal sezeryandi bu epidural sezeryan olmus.ben spinal sezeryanin bana gore daha konforlu gectigini anladim.simdi burda ameliyatla olan tecrubelrimi anlatmiycam.dunku yasadikalarimi belki daha sonra anlatirim arkadaslar da dogurmaya baslayinca.
Hepiniz yavrularinizla Allaha emanat olun.insallah herkes vaktinde dogum yapar.
Ben busefer vaktini bekliycek galiba derken ablasindanda 2 hafta once dogdu.butun cocuklarim birbirinden 2 hafta once doguyor benimkiler.rahim daha fazlasina musade etmiyor galiba.vardir bunda da bir hayir.
Dogum sancisida cok farkli olabiliyormus.duzenli araliklarla gelen sancilari ihmal etmeyin.
Canim ya, 3.kere anne oluyosun. Neler hissediyosun kim bilir. Allah sana da yavruna da diger yavrularina da güç kuvvet versin. Hepimize hayirli dogumlar saglik nasip etsin.