• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım yanlış anlama, arkadaş yanlış hatırlamış, benim hiçbir yorumum olmamıştı Ateş ismiyle ilgili ne önceden ne de şimdi. Karıştırmış sadece.
Canim onemli olan atese yada su bu isme elestiri yapip yapmaman degil. Arkadas bir isim bulmus begenmis heyecanla bizimle paylasmis sen orda yazmissin bilmem ne dersinde bilmem neyi cagristiriyor cok kaba cok dusuncesizce bir yorum. Gene arkadas kibarliliginda sana cevap yazmamis.

Canim onemli olan atese yada su bu isme elestiri yapip yapmaman degil. Arkadas bir isim bulmus begenmis heyecanla bizimle paylasmis sen orda yazmissin bilmem ne dersinde bilmem neyi cagristiriyor cok kaba cok dusuncesizce bir yorum. Gene arkadas kibarliliginda sana cevap yazmamis.
Evet farkettim , üzüldüm de sileyim dedim de silemedim, yönetim de silmedi.
Arkadaştan da özür dilerim.

İnaşllah canım aşırı seçiciyim aylardır internetten bakıyorum nihayet içime sindi inşallah fotodaki gibi güzeldir
Güzeldir cnm bn burda bi dükkandan 20 liraya aldm şapka eldiven ve tulum isim yok tabi ama tacı taşlı fln gayet de güzel. Kndime de ona uygun bi taç ve terlik aldm orda da bebek için şapka ve ayakkabı vardı takımı tamamladık şapka 2 tane oldu.

Ittirebiliyosan bravo :KK45:
Bizimki de 5 gun salonda, 2 gun yanimda:lülülü:ellerim cok uyusuk, uzatmam gerekiyor. Uzatmasam da dönerken yuvarlanarak dönüyorum :KK48: kedim yatiyo bazen benle. Bazen de salona esimin yanina gidiyor yavrucak :KK68:
İttiriyorum derken bir tekme bir tokat ama uykuluyum canım bilmeden oldu hesabı:KK48:uyuşukluk her sabah bende de oluyor sizin birde kedicik var ne güzel ben tüm hayvanlara karşı bir korkum var uzaktan seviyorum ancak:olamaz:

Güzeldir cnm bn burda bi dükkandan 20 liraya aldm şapka eldiven ve tulum isim yok tabi ama tacı taşlı fln gayet de güzel. Kndime de ona uygun bi taç ve terlik aldm orda da bebek için şapka ve ayakkabı vardı takımı tamamladık şapka 2 tane oldu.
Ben 125e aldım ama 10 parça.en ucuzuydu sözde...tulumu sade aldım kurdela falan kendim süslemeyi düşünüyorum baya masraflı oldu ne yapalım

Aynen cnm kucuk bi yer ama balikesire 25 dk oraya gidioruz bizde gezmeye edremite ayvaliga ortada kalio:)
İyiyms canım balikesire yakınlığı. Bizim bursaya da bir saat balikesire de.bn hep bursayi tercih etmstim bu hastane olaylarında ama @gonulll memnun olunca burda da çoğu kişiden duydum hatta bi hmsire sevgide doğum yapmsti oraya gelmeye karar verdm inşallah rahat geçer dogumlarimiz

Geçen gün eşim dedi bugün ne güzelsin böyle.dedim gerçekten mi vallaha de :anneadayı: genelde yüz ifadesi böyle:KK53:tip kayık..aramızda güzel bir söz bile geçmiyo artıkın:KK12:
Yok ya hamile olur da insan guzel olmaz olur mu hiccc:KK45: ben de kendimi oburikse benzetiyorum esim de yakinda vincle kaldiracam seni diyor... Skandalll tam.kilo olarak da yarışıyoruz ya en kotusu.beni gececen hadi aslanim diyor

Yok ya hamile olur da insan guzel olmaz olur mu hiccc:KK45: ben de kendimi oburikse benzetiyorum esim de yakinda vincle kaldiracam seni diyor... Skandalll tam.kilo olarak da yarışıyoruz ya en kotusu.beni gececen hadi aslanim diyor
Yaaa ben eşimi geçtim bile :( 81 kilo olmuşum. Dev gibi oldum.

Geçen gün eşim dedi bugün ne güzelsin böyle.dedim gerçekten mi vallaha de :anneadayı: genelde yüz ifadesi böyle:KK53:tip kayık..aramızda güzel bir söz bile geçmiyo artıkın:KK12:
Bak bak ne romantik:) bnde güzelliğin g si kalmadı agzm gözüm burnum sis sivilcelendim.arkdslarm başka biri gibi olmussün diyolar konuşurken taklidimi fln yapiyolar dudak çıkara çıkara.onlar öyle yapınca saşırıyorum eşim kotu bsy demiyor çünkü hiç.crkinlestm diyorm yoo fln diyor garibim bni kandırıyor demek ama dışarda acı gerçekle yüz yüze geliyrm:)

Dimi ama bencede ben diyorum bu makyajsız halim birde onu görsen dayanamazsın:21:deseydin aslanım nedir ya:KK57:o kadar da değil:ukala:alt tarafı bebiş doğunca eski halimize geliriz:KK20:

Back
X