• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bak bak ne romantik:) bnde güzelliğin g si kalmadı agzm gözüm burnum sis sivilcelendim.arkdslarm başka biri gibi olmussün diyolar konuşurken taklidimi fln yapiyolar dudak çıkara çıkara.onlar öyle yapınca saşırıyorum eşim kotu bsy demiyor çünkü hiç.crkinlestm diyorm yoo fln diyor garibim bni kandırıyor demek ama dışarda acı gerçekle yüz yüze geliyrm:)
Oğlan annesinin güzelliğini alır diyorlar canım bize mi öyle geliyor acaba diyorum hertarafım çatlak nineler gibi..

Oğlan annesinin güzelliğini alır diyorlar canım bize mi öyle geliyor acaba diyorum hertarafım çatlak nineler gibi..
Aslında kız annesinin güzelliğini alirmis.oğlan anneleri Güzelleşirms.bnde hc öyle olmadı crkinlestrdi bni oglusum:) doktor erkek bebek sivilce yapar demsti böyle bi yan etkisi var demek:)

Aslında kız annesinin güzelliğini alirmis.oğlan anneleri Güzelleşirms.bnde hc öyle olmadı crkinlestrdi bni oglusum:) doktor erkek bebek sivilce yapar demsti böyle bi yan etkisi var demek:)
Bilmiyorum ki canım bende hiç sivilce falan çıkmadı ama yüzüm bir düşük nedense yorgunluk var hep ondan olabilir..oğluşun demekki tam prens olacak:super:

Çok sağol cnm.amin inşallah.
Aynen ikinciye tekrar ettirilcek.ne demek denilcek bi isim.maalesef eşim bilindik isimleri istemedi.ben de klasikcymdr aslında ama uzlasamadk.anlamı olan bisey bulduk en azından o açıdan içim rahat çok şükür :)

Hifanur da düşünyrz cnm.tek isimden yanayım ama bakalım nasip.
Dediğin gibi söyleyemeyenlr oldukça veya kızımız her seferinde ismini tekrar etmekten bikarsa babasının kulaklarını cinlatir artık :)
Babasına benzerse bu farklılık hoşuna gider.bana benzerse babasınn kulaklrni çınlatr :)

Bende ilk defa duymuştum cnm.dediğin gibi ilk aklıma şifa gelmişti :KK66:
Bende hanım sahabelrn hayatını çok merak ederim okurum ama ismini hatrlayamadm.hayatını biliodm ama aaa gıda hatun myms dedim :) belki sende biliosndr :)

Amin cnm.Allah razı olsn.hepimiznki inşallah :)

Biz ikimiz de klasikçiyiz ikimiz de tek isim istiyorduk ama ikimizde bir isimde anlaşamadık :KK48: zamanla isimler çoğalıyor o yüzden zamanla bu tür isimler kulağa daha aşina gelecek gibi insanlar artık sahabe isimlerini ikinci isim olarak da olsa koyuyorlar.. Kızında sever olmadı babası düşünsün çın çın eden onun kulaklar olur :KK48:

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir tek ben değil ki hepimizde türlü sıkıntılar zorluklar var. İnşallah bütün arkadaşlarım sağlıkla alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza.
Ya bir de itiraf edeyim kuzum. Ben bu iğneden nedense korkuyorum ki hiç iğne fobim falan da yoktur. Biraz yakıyormuş sanırım ve göbekten vuruluyormuş. Sanki iğneyi kendime değilde yavruma yapıyormuş gibi hissederim ve yapamam gibi geliyo :KK43:
yok kuzu olur mu öyle hissetme yavruya bi zararı olsa yaparlar mı hiç :)) tabii anlıyorum ben seni annelik güdüsü ama geçicek inşallah hepsi..

Bilmiyorum ki canım bende hiç sivilce falan çıkmadı ama yüzüm bir düşük nedense yorgunluk var hep ondan olabilir..oğluşun demekki tam prens olacak:super:
Cnm bn 2 sene önce çok güzel bi rüya gordm çok çaresiz uyumuştüm.miyom ameliyti dedi Doktor coxuk deneyin fln dedi 2.ameliyt bni korkuttu fln derken.içimden dedim Allahm bn napcm bana yol göster fln çocuğum olck mi nolacak fln derken uyumuşum sabaha karşı bi bebek yüzü uzaklardan geldi geldi gözümün önünde durdu yüzü gözü küçük sevimli kız çocuğu diye yorumladım bn ve cok ağladım rüyada yüzünü gorunce uyandm hala ağlıyordum.herhlde kız gibi güzel bi oğlum olacak bakalım inşallah hayırlı olsun tabi en başta

Oy o rahim filmi bnm çok kötü geçmişti 3 kere verdiler suyu ilk ikisinde açılmadı zaten bi tanesi kapalıyms diğeri de 3.de açıldı. Tam çıkaracaktim agridan midem bulandi o arada btti Allahtan.tüp bebeği zaten hiç sorma
Rahim filminde anestezi verdiler bana uyudum uyandımda tüp bebek tedavisi gerçekten zor ve stresliydi

Oooo benim iki senedir İzmir'de açmadığım dr hastane kalmadı desem yeridir :)) halada 2haftada bir alttan bakıyor rahim boyu uzunluğuna,açıklığına siz ne kadar şanslısınız valla her açısımdada aynı stres aynı utanç
allah yardımcın olsun canım valla bunu anladım dün itibariyle.. gerçekten allah çekemiyeceği yükü vermezmiş kuluna benden bi cacık olmıcağını biliyo tabii yareppimm tövbe tövbe :olamaz:

Cnm bn 2 sene önce çok güzel bi rüya gordm çok çaresiz uyumuştüm.miyom ameliyti dedi Doktor coxuk deneyin fln dedi 2.ameliyt bni korkuttu fln derken.içimden dedim Allahm bn napcm bana yol göster fln çocuğum olck mi nolacak fln derken uyumuşum sabaha karşı bi bebek yüzü uzaklardan geldi geldi gözümün önünde durdu yüzü gözü küçük sevimli kız çocuğu diye yorumladım bn ve cok ağladım rüyada yüzünü gorunce uyandm hala ağlıyordum.herhlde kız gibi güzel bi oğlum olacak bakalım inşallah hayırlı olsun tabi en başta
Ne güzel canım rüyan ben kızımda cinsiyeti öğrenmeden hep erkek görüyordum rüyamda hemde defalarca gördüm..birde bana benziyordu..sonra kızım oldu babasının kopyası benim rüyalar nedense tersine çıkıyor o yüzden bu Bebişte düşünmedim hiç rüyasını da görmedim sağlıkla doğsunlarda güzeli çirkini olmuyor hepsi melek gibi zaten:KK36:

Ben iki yıl önce izmire taşındığımızda neden çocuğumuz olmuyor diye bi başladım doktor gezmeye yok yumurta geliştirme yok rahim filmi her kontrolüm alttan muayeneydi sonra aşılama sonra tüp bebek su Hastanesi başkent Ünv hastanesi özel muayeneler İrenbe kent herkes gördü yani Can'ım hamileliğimde hep problemli geçti şuan rahim boyum kısalıyor her gittiğimde onun ölçümü için açıyorum :KK48::KK48:

Kıyamam cnm .zor sureclrden gecmişsin.Rabbi bi daha yaşatmasın.sagsalim kucağına al bebesini inşallah.

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir tek ben değil ki hepimizde türlü sıkıntılar zorluklar var. İnşallah bütün arkadaşlarım sağlıkla alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza.
Ya bir de itiraf edeyim kuzum. Ben bu iğneden nedense korkuyorum ki hiç iğne fobim falan da yoktur. Biraz yakıyormuş sanırım ve göbekten vuruluyormuş. Sanki iğneyi kendime değilde yavruma yapıyormuş gibi hissederim ve yapamam gibi geliyo :KK43:

Canım hiç korkma zaten doktorun son haftalarda demiş iğneyi.. Ayrıca 9 ay göbekten de yapılabiliyor ama genel de karınlar büyümeye başlayınca kalça ve kolu tercih ediyorlar. Ben 2 kere olmuştum gebeliğim kimyasala dönünce bırakmıştım.. Öyle katlanılmıcak bi acı değil minnak ucu var.. Sağlıkla kavuşacağız inşallah hayırlısıyla

Çok şükür Rabbim nasip etmiş canım inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız Allah'ın imtihanı kiminin hemen oluyor kimi kulunu da çok sevdiğinden imtihan ediyor..

allah yardımcın olsun canım valla bunu anladım dün itibariyle.. gerçekten allah çekemiyeceği yükü vermezmiş kuluna benden bi cacık olmıcağını biliyo tabii yareppimm tövbe tövbe :olamaz:
Yok bitanem öyle olmuyo bnde çok korkardim ama insan başına gelince her şeyi çekiyor emin ol öyle böyle çekiyorsun alisiyorsun ve gucleniyorsun.zorluklar güçlendiriyor insani

Babaanne geceligim, sabahligim ve pijamalarim bunlar:işsiz: gezecek dolaşacak hic halim olmadigindan denedim aldim ciktim. Pembelere bogulu olmamasi hoşuma gitmisti ama simdi de cok mu bogucu diyorum ama bu isi de aradan çıkardığım icin mutluyum :KK76:
gayet sade ve şık canım sağlıkla giy ayrıca ben de kendi aldığım takımın en çok bandına sevinmiştim çünkü mümkün diil takamam pek süslü püslü şeyler :/ sadece lohusa terliğim eksik kaldı annemle ona da baktık netten geçen gün o kadar modelden sonra ben neyi beğendim sade renkte havlu terlik!! evet evevt hiç bişey yok üstünde napiiim benim de yapım bu yani ama zavallı annecim delirdi tabii vallahi harakiri yapıcaktı garibim kendine ne biçim kız doğurmuşum diye :))) hatta kızım senin terlik almana gerek yok ki o zaman evden bi terlik al git dedi onu da düşünmüyo diilim :KK48:

Yok bitanem öyle olmuyo bnde çok korkardim ama insan başına gelince her şeyi çekiyor emin ol öyle böyle çekiyorsun alisiyorsun ve gucleniyorsun.zorluklar güçlendiriyor insani
doğru söylüyosun kuzucum allah korusun mecbur kalsam bak nasıl açıyorum ayıra ayıra :KK48: ilk ağdaya gitmemden önce de gecelerce rüyama girmişti.. sonra aynı kişiye yaptırıcam ağdayı diye adanaya gittim her seferinde şaka gibi :KK48: en son o kızcağız doğum iznine çıkınca milat oldu kim boştaysa ona açtım napiiim mecbur :olamaz:

Haha deme öyle:) bende hep sınandığımı düşünerek geçirdim günleri ama şu da var beterin beteri var rabbim korusun.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh

Back
X