- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım sanırım bahsettiğin igne kan sulandirici... ben en başta beri kullanıyorum.. pihtilasma problemim olduğu için.. ama hiç göbekten yapmadım hep bacaktan yaptım.. okadar da çok yakmiyo.. sadece hızlı enjekte etmemek gerekSağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir tek ben değil ki hepimizde türlü sıkıntılar zorluklar var. İnşallah bütün arkadaşlarım sağlıkla alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza.
Ya bir de itiraf edeyim kuzum. Ben bu iğneden nedense korkuyorum ki hiç iğne fobim falan da yoktur. Biraz yakıyormuş sanırım ve göbekten vuruluyormuş. Sanki iğneyi kendime değilde yavruma yapıyormuş gibi hissederim ve yapamam gibi geliyo![]()
yok artık bunaltmıcam datlım ya napalım kendimi kasıp yavruma daha çok zarar verme ihtimalim de var sonuçta :/Kuzumm yeni gordum mesajini bebisinin sagliklo olmasina cok sevindimm hayirli haberlerini almissin ne guzel. Dogum isine gelince de bunye meselesi cidden hakkinda hayirlisi sagliklisi neyse o olsun uzup bunaltma kendini hic
Aynen yapi meselesi ben de normal dogumdan cok acaba sezeryan mi olsam diyenlerdenimyok artık bunaltmıcam datlım ya napalım kendimi kasıp yavruma daha çok zarar verme ihtimalim de var sonuçta :/
bende almicam o süslü terliklerdenOooyyy ne güzel var mısın yeni bi akım başlatalım :)) ya ben nasıl diğer insanlara saygı duyuyosam onlar da bana duysun dimi ama yok aaaa o ne öyle bi kere yaşıyosun bu anı falan ya iyi de sevmiyorum arkadaş.. Bak şimdi evdeki terliklere bi alıcı gözüyle baksam mı ki??

Ben en son bi keresinde beğenmiyosan geri sok demiştim :)))bende almicam o süslü terliklerden
zaten normalde de süslü diilim.
aynen benim annemde senin annen gibi ne biçim kız dogurmusum diyip.duruyo...![]()
Ahh ahh siparişle olsaydıııııaz acılı ne kız az acılı neeeeeeeeeeekebap siparişi verir gibi az acılı bi urfa at bize abiii
![]()
Aşk ateşi var ilk baştaaaO diyenin bilinç altını merak ettimyemek yapmak için bile ateş gerekli düşüne düşüne cehennemi düşünmüşse onun sorunu benim deel
![]()
ahahahahahaBen en son bi keresinde beğenmiyosan geri sok demiştim :)))

Rahatlik ya... Rahatlık gibisi yok vallahi.ohh miss misss.bendensinBende havlu terlik aldımbenim de pek bi erkeksi tarafım vardır giyinmek makyaj yapmak bana göre değil versinler bana eşofman tişört tepeye de topuz ohh ömrümü geçiririm öyle
bekarken bi kere far sürmüştüm o da çıkmamış işe gittiğimde arkadaşım yüzüme bakıp bakıp duruyor dedim noldu
gözüne nolmuş bi yere mi vurdun morarmış dedi 
benden de anca bu kadar oluyor
![]()

Canım twigy de sade ve hoş terlikler var minicik bir kurdela grili filan denk gelirsen bakarsan fıkır olur ..lohusa terliği yazınca hep kokoş bir kere giyilecek gereksiz şeyler çıkıyordoğru söylüyosun kuzucum allah korusun mecbur kalsam bak nasıl açıyorum ayıra ayırailk ağdaya gitmemden önce de gecelerce rüyama girmişti.. sonra aynı kişiye yaptırıcam ağdayı diye adanaya gittim her seferinde şaka gibi
en son o kızcağız doğum iznine çıkınca milat oldu kim boştaysa ona açtım napiiim mecbur
![]()
Bende bunu aldım canım:)
Baskentin koridorlarinda agrisiz sizisiz yurursun insallah canim benim... Kirmizi olsun bes kurus fazla olsun dimi amaBende bunu aldım canım:)

Aynen canım ateşle yemej de yaparsın ya da bi evi yakabilirsin demsti bi buyugum:) bzm kullanmanıza göre değişiyor. Güzel düşünelim güzel olsun insallahO diyenin bilinç altını merak ettimyemek yapmak için bile ateş gerekli düşüne düşüne cehennemi düşünmüşse onun sorunu benim deel
![]()
Canim benim Hersey güzel olacak Rabbim yavruna öyle bir güç vermiştir ki ben inanıyorum çok az zaman kaldı kucağına alabileceksin.Emzireceksin.Herşeyin en güzeli seninle olsun tatlım dualarım seninle.Kizim cok sukur dun gordum yine kendisini bugun nasipse yine gorurum.dun doktoru nefes alip vermesi daha zor olsaydi cigelere ilac yapacaktik ama gerek kalmadi iyiye gidiyor dedi.cisini kakasini yapabiliyor agliyabiliyor bunlar guzel olaylar.en azindan kotuye gitmiyor dedi.bu beni sevindirdi.insallah sizlerin dualariylada daha da iyi olcak yavrum.insallah kollarima alip emzirebilcegim donem de gelecek.