• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hazırlıkları tamamlamak lazım artık yavaştan ya ben de akşam e bebeğe gidip biberon bez vs işlerini halledip çantayı hazırlamayı düşünüyorum.

Hayırlısı olsun canım. Günü de belli olmuş ne güzel Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah..
Bende istiyorum daha bir tane hastane çıkışı aldım Onuda oğlum oyuncaklarına giydirdi daha onlar yıkanacak ütülenecek Doğum falan olursa oğlanın oyuncaklarını bulmamız lazım :halay:
Dediğin gibi bez falan da alınacak daha

Kızlar inş sutumuz hemen gelir süt gelmezse napilir mamami yapmak gerek :KK64:
Canım genelde hastanede ilk gün belki sütün inmez diye mama veriyorlar ama ben vermemiştim şükür geldi sütüm bir arkadaş sıcak havluyu omuzlarına koy demişti öyle yaptım bende o humanalara falan gerek kalmadı

Canım genelde hastanede ilk gün belki sütün inmez diye mama veriyorlar ama ben vermemiştim şükür geldi sütüm bir arkadaş sıcak havluyu omuzlarına koy demişti öyle yaptım bende o humanalara falan gerek kalmadı
Maşallah kuzum inş bundada hemencik gelir sütun

Prepar mı ne öyle bir serum taktılar canlarım sancıları geçirdi ama kalbimde aşırı derecede çarpıntı yaptı.çarşambaya kadar buradayım sancı geçerse eve gönderecek geçmezse bebeği alacak.ciğer geliştirici iğne yaptı
Prepar carpinti yapar normal canim.sancilarin durduysa ne guzel.hayirlisi olsun hakkinizda.

inşallah canım gelmezse de mamadan başka verilecek bisey yok ac kalıp sarılık olmasındansa.Rabbim bol bol sut versin inşallah.
Öyle tabi canim bazı insanlar mamaya karşı ön yargılı olsada süt olmayınca gelene kadar verilmesi gereken birşey bencede

Canım senin ikinci gebeliğin heralde hemen hemen aynı haftalardayız senin sancın erkenmi geldi acaba ben hiç bir şey hissetmiyorum daha, tecrübesizim ilk bebeğim. Geçen hafta gece wc ye gitmek için ayağa kalktığımda ggöğüs altından kasıklara doğru bi baskı oldu ama acı vs. yoktu. Kasılmamı oluyo acaba?? Bidahada olmadı. Ayyyy nekadar tecrübesizim yaaaa :KK70:
Evet canım ikinci olacak 8 yaşında oğlum var bugün nst de sancı çıkmadı ama cumartesi günü yaşadığım bariz sancıydı bu haftalarda yalancı Doğum sancıları olabiliyormuş ayağa kalktığımda banada oluyor hatta birazda kızlı kalkarsam daha fena oluyor o değil sancı zamanında Bebek de kasılıyor taş gibi oluyor karnın hiç kıpırdamıyor değişik yani anlarsın kesin

K kahve_delisi canım dualarımız seninle inşallah bebeğin biraz daha bekler annesi.Buarada herhalde kasima 5-10 kişi kalacak Rabbim hepimize zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. gonulll gonulll siz nasılsınız canım okuyamadım pek umarım sıkıntı yoktur sürpriz yumurtada.

Bizim bugun hastaneden cikisimiz yapildi ama bebegim kuvozde hemen hemen 10 gun kalcak gibi.suan icin iyiye gidiyor durumu.hersey yolunda olursa hafta sonu emzirmeye baslayabilirim.o zmn bebegimin yanina gidicem.suan evime geldim cocuklarimi goreyim diye.burda cocuklarima kavustum ama yavrum orda kaldi.hakkimizda hayirlisi insallah.kuvozden saglikla cikmak nasip olur insallah.

Maşallah kuzum inş bundada hemencik gelir sütun
İnşaallah ama şöyle bişey var ilk de normal Doğumla gitmiştim hastaneye Doğum sancıları sütü getirtiyor derler sezeryan daha erken olacağı için bilemiyorum ya gelmezse diye düşünüyorum açıkçası gelmezse de veririz mama napalım

Bizim bugun hastaneden cikisimiz yapildi ama bebegim kuvozde hemen hemen 10 gun kalcak gibi.suan icin iyiye gidiyor durumu.hersey yolunda olursa hafta sonu emzirmeye baslayabilirim.o zmn bebegimin yanina gidicem.suan evime geldim cocuklarimi goreyim diye.burda cocuklarima kavustum ama yavrum orda kaldi.hakkimizda hayirlisi insallah.kuvozden saglikla cikmak nasip olur insallah.
Canım 10 gün çabucak geçsin inşaallah belkide emzirmeye başlayınca daha çabuk toparlar minik kuzun diğerleride özlemiştir annelerini onlarla hasret gider minik kardeşleri de sağlıkla gelecek inşaallah

Back
X