bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kizlar esim balık yağı kapsülü almış EFA Daily diye kullanan var mi iyi midir

Arkadaşlar size birsey soracağım. Normal doğum da bebeğin kafası görününce doktor geliyor diyorlar sadece çıkarmak için. O aşamaya kadar ebeler yapıyor diyorlar. Peki doktor tam bebeğin kafası çıkınca nasıl yetişiyor ki acaba? Tam o ana yetisemezse peki? Sonuçta muayenesi falan da var doktorun doğuma nasıl yetisiyo acaba?

Kafası görününce bir anda gelmiyor Bebek canım o aşamadan önce mutlaka doktorun gelir benim gece olduğundan nöbetçi doktor gelmişti

Doktorun en doğrusunu söyler canım. İnşallah ağrısız atlatırsın doğumu ve ameliyatını olursun. İlaç içmeyeyim diye şartlama canım kendini. Bak biz ne ilaçlar içmek zorunda kalıyoruz. Bizim de sağlıklı olmamız lazım ki yavrularımıza yetebilelim.

kizlar esim balık yağı kapsülü almış EFA Daily diye kullanan var mi iyi midir
Hamile değilken kullanmıştım ben canım cildiye doktoru tırnaklarım için vermişti, faydasını da görmüştüm.

Doğumun başından sonuna kadar doktor yanında oluyor zaten. Bebek doğduktan bir süre sonra eşi yani plasentayı doktor çıkarıyor ve kesi veya yırtık varsa dikişlerini atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…