• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:)) benim kocam bu konuda tam yetkiyi bana verdi en iyisi yenidoğan mış bakalım ben bi dr karar verebilirsem doğum yaptığım hastaneye sordum sadece ne kadar diye 800 tl dedi ama dr araştırmadım hastanenin
Çüş anam o ne ya hiç o kadar beklemiyodum organı baştan mı oluşturuyolar :oha:

Kızlar çok kötüyüm bana dua edin sorun yine kv noldu derseniz aslında hiçbir şey olmadı en son perşembe günü görüştük normaldi bugün sabahtan beri eşim bana kızıyo beni çok aşağılıyolar kaç saattir ağlıyorum eşimle hiç sorunumuz yoktu kv yine bizi düşman etti :KK61:

Kızlar çok kötüyüm bana dua edin sorun yine kv noldu derseniz aslında hiçbir şey olmadı en son perşembe günü görüştük normaldi bugün sabahtan beri eşim bana kızıyo beni çok aşağılıyolar kaç saattir ağlıyorum eşimle hiç sorunumuz yoktu kv yine bizi düşman etti :KK61:
Ağlama kuzum ya bebeğine sana yazık oturup konuş eşinle derdi neymiş?

Ağlama kuzum ya bebeğine sana yazık oturup konuş eşinle derdi neymiş?
Benim yüzümden milletle kötü olmuş(annesi) ben kimseyle anlasamiyomusum (annesi) rahatmışım yattığım yerden milletle uğraşıyomuşum. Bugün eşimi aramış yarın bi yere gidecektik gidecegimiz evde asansör yok 5.katta yasemine söyle bizi dövmesin demiş eşimde bana söyledi bende ne dövmesi ya gitmezsemde annen beni döver mecbur gidicem dedim eşim bana bağırdı istersen giderim istemezsen gitmem dedim ama zorla kavga etti resmen annesini aramış ben tuhaf davranıyomusum soğukmuşum

Benim yüzümden milletle kötü olmuş(annesi) ben kimseyle anlasamiyomusum (annesi) rahatmışım yattığım yerden milletle uğraşıyomuşum. Bugün eşimi aramış yarın bi yere gidecektik gidecegimiz evde asansör yok 5.katta yasemine söyle bizi dövmesin demiş eşimde bana söyledi bende ne dövmesi ya gitmezsemde annen beni döver mecbur gidicem dedim eşim bana bağırdı istersen giderim istemezsen gitmem dedim ama zorla kavga etti resmen annesini aramış ben tuhaf davranıyomusum soğukmuşum
Ahh bu erkekler Rabbim sabır versin canım ya eşin de daha anlayışlı olsa keşke hamile halinle bunlar nasıl lafmış ya döver falan ne alaka sıcak olmak zorunda değilsin ki zaten kimseye

İnşallah Ayşem :)) kız bu arada benim portbebe de geldi harbiden baya büyük sağlam bişey aldığıma sevindim ya oğluşlar için iyi olucak inşallah :))
O portbebelerden ben de alim dedm bi ara ama benim boy 156 port bebe benle boy tobee kucagimda tasiyip biyere goturemem dedim cocuumuu ibretss goruntuler verirdm yani :KK48:

canim kıyamam uzme kendini esin bska seydn sinırli olmasin belki kv ile ilgsı yoktr bi knusmaya calışsan

canim kıyamam uzme kendini esin bska seydn sinırli olmasin belki kv ile ilgsı yoktr bi knusmaya calışsan
Yok canım kv yüzünden onlada konuşmuş zaten bida bi araya gelmiycekmişiz evimizi satacakmışız ben anneme gidicem kalcam çok bunaldim dedim gidersem beni boşarmiş yemin ediyo çocuğu da alırmış yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam daha sabah o kadar iyiydik ki bunları söylemeden önce sarılmaya çalıştım öptüm istemedi ama göndermiyoda daha öncede kv doldurduğunda böyle olmuştu :cry::KK42:

Yok canım kv yüzünden onlada konuşmuş zaten bida bi araya gelmiycekmişiz evimizi satacakmışız ben anneme gidicem kalcam çok bunaldim dedim gidersem beni boşarmiş yemin ediyo çocuğu da alırmış yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam daha sabah o kadar iyiydik ki bunları söylemeden önce sarılmaya çalıştım öptüm istemedi ama göndermiyoda daha öncede kv doldurduğunda böyle olmuştu :cry::KK42:

:( sinır oluorm annelernin her dedgne ınanan erkeklere Allah sbr versn canim gucune gtmştir çok normal.bugun daha knuşmamaya calişin o halde bu modla dahada kircak knusmalar olusmasn :(

Tansiyonun hep düşük canım
Tamam ozaman , yakın arkadaşımın elleri ayakları şişmişti ,hamileliktendir dedi hep ,sonra acil ameliyata alınmıştı preklemsiden ,hep aklıma gelir korkarım .nyse Allahtan düşükmüş ,tuzlu hiç yeme bide ayakta fazla kalma canım.geçmiş olsun hayırlı doğumlar

Tamam ozaman , yakın arkadaşımın elleri ayakları şişmişti ,hamileliktendir dedi hep ,sonra acil ameliyata alınmıştı preklemsiden ,hep aklıma gelir korkarım .nyse Allahtan düşükmüş ,tuzlu hiç yeme bide ayakta fazla kalma canım.geçmiş olsun hayırlı doğumlar
saol canım ayakta fazla kaldım sanırım o yüzden oldu

Back
X