• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlısı olsun canım 36+ dasın çok normal zaten bebeğin gelişimini tamamlamıştır inşallah benim çevremde 36 haftalık doğum yapan çok kişi var canını sıkma
ayy ne bileyim canim oglum 40+2 de olunca bu erken gibi hissettim bir an hayirlisi olsun insallah az daha kilo alsaydı prensesim

iyi akşamlar kizlar akşam 8 de ağrım oldu ikinma hissi ve bebek hareketlerini de hissetmeyince acile gittim alttan baktilar 2 cm aciklik olmus bebek kafasi yerlesmis dedi ve ebenin eline hafif lekeli akıntı geldi nişanin gelecek gibi dedi sanciya bakalim varsa yatis yapacam dedi sancı cikmadi eve geldim acaba dogum ne zamano_O:KK17:

Canim cok gecmis olsun bebis sabirsiz mi davraniyorr ins acele edip anneyi uzmez :anneadayı::KK46:

iyi akşamlar kizlar akşam 8 de ağrım oldu ikinma hissi ve bebek hareketlerini de hissetmeyince acile gittim alttan baktilar 2 cm aciklik olmus bebek kafasi yerlesmis dedi ve ebenin eline hafif lekeli akıntı geldi nişanin gelecek gibi dedi sanciya bakalim varsa yatis yapacam dedi sancı cikmadi eve geldim acaba dogum ne zamano_O:KK17:
Anaaam sıra sende mi ki acep?

2. Ler daha erken geliyo diyolar. 36+ ddasın çok şükür öyle çok erken degil. 1 de beklemişsin 40+ ya kadar bu kız biraz aceleci galiba. Gerçi iki cm açıklıkla uzun süre dayananları okumuştum. Ama sen yine de dikkatli ol beybi. Çok yalnız kalma ani hareket yapma. Bizi de habersiz bırakma.

İyi akşamlar canım ayy bi tuhaf his oluyor her haberde :) hafta olarak iyi hafta ayrıca hemen doğum olmaya bilir nişanı gelip ya da açılması başlayıp doğumu 2-3 haftayı bulan var. Sen dinlen ani hareketlerden kaçın ki kızın gelmeye karar verse bile haftası da gayet iyi sağlıkla gelsinler inşallah :KK46:

Ikra meyra Ikra meyra canım hayırlı doğumlar olsun inş . Senin de minik kızlarının da Allah yardımcısı olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş. Dualarımızdasın canım

arzerik arzerik arkadaşım 4cm açıklıkla 15gün dolandı :) bizde şaşırdık ama hayırlı zaman nezmaansa ozaman gelsin canım sağlıkla inşAllah

Çok beğendim sizlede paylaşmak istedim :))) tam olarak benim hayat felsefeme uymuş :)))
Kaynana gelin ini alır karşına bak kızım benim 3 halim var
1)GÜlü göğsüme takarsam o gün siniliyimdir
2)GÜl ü kulağıma takarsam o gün orta halliyimdir
3) Gül ü başıma takarsam o gün iyi halimdeyimdir...
Söz Hakkı geline geçer;
Bak anne , benim bir halim var....
Sigaramı yakarım,bacak bacak üstüne atarım.
Sen Gülü kıçına da taksan, Ben yine bildiğimi yaparım :))))))))))):halay:

Back
X