• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet cnm ailelere verince Vídeo rsim çekerler ay çok mutlu çok heyecanlı inşallah hepimiz ağız tadiyla yaşariz bu anlari.doktora gdyrz smdi eşimle konsyoRZ nasıl heyecanlaniyor:)ilk bana mı vercek ler napcam diyo hurma surerm agzna ezanıni okurm diyo:)

Kıyamam yaa.Hayırlı haberlerle dön inşallah cnmcm.
Gerçekten çok çok farklı duygular.Allah m ağız tadyla yaşatsın.besigimzi kurduk.için de kedim yatio şimdi çok rahat etti şaşkın :) gidip gelip onu izliyrm.bebeğim olsa odadan ayrılmam herhalde diyrm.gelince hayatımz inşallah çok güzel olcak.
Hastaneden çarçabuk çıkar evlrmze geliriz inşallah cnmcm :)

Bu arada Ikra meyra Ikra meyra mis iyi kızlar.. Kızlarla birlikte evlerine döndüler çok şükür.. ağrıları yorgunlugu yüzünden daha eline alamamış teli pc yi bugün yarın en kısa zamanda gelicek.. Alırız bi dal maşallah ınızı :KK200:
Maşallah allah nazardan saklasın Ikra meyra Ikra meyra

Bu arada sen koni sünnet demişsin ya ben de aklımdan türlü şekiller geçiriyorum aaaa ucunu koni şeklinde mi kesiyolar artık şekilli yapıyolar demek falan bi sürü fanteziler kurdum meğer konu demek istemişsin :)))
Hay yarabbim yaaaa:KK70: He kuşum 2000_3000 verince şekillide keserler:KK70:

Kızlar yaa bana bi yardimci olurmusunuz. cuma günü sağlık ocagina kan ve idrar vermiştim. Bugün sonuç almaya eşim gitti onada kan bayagi düşük demişler, ilaçlarını alsın demişler falan. şimdi sonuçlar elimde ama bunlardan hiç anlamıyorum, yani hangi değere yada değerlere bakmak lazım bide serum diyede bir kağıt var. One olaki
Hmg yazar hemoglobin ona bak canım kan düşüklüğü içün. Diğerini bilmiyorum

ayyy ben hiç araştırmadım bile onları o_O sana güveniyoruz topicçek araştır oku bize de yol göster seni fenni sünnetçimiz ilan ediyorum :KK48:

Ayy canım tabiki eski usul dikişli olan var birde böyle popisin ucuna klips takıyorlar dikişsiz olan ama eşli usul için daha iyi diyorlar klipsli olan bana daha izdirapli gibi geldi

balbebekk balbebekk canın hiç sıkma canını benim bebegimde öyleydi Dr şekerime baktı oda ii çıktı sen iyi besliyorum dedi bir sıkıntı yok yani telaş etme

Back
X