• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar maralim cok bozuk bebegimi haftaya alacaklar kordon tikanmasi varmis..preklamsiden dolayi..2000gr cikti 33+ 2 haftadayim 34 ü bekleyecegiz insallah..2 adet celestone ampul vuruldum 2 tanesi i de yarin vurunacagim..

Canim cok gecmis olsunn :KK42: riskli haftalari gectin artik Allahin izniyle sag saglim alacaksin kucagina bebegini :anne:

Canim 3 haftada 250gr almis doktorum oradan suphelendi detayli ultrasonda kordon beyin ve omirilik kan akisina bakildi..kordonda tikaniklik oldugu farkedildi..doktorumda haftaya alacagiz bebegi dedi.bu hafta igneleri vurunup haftaya gidecem..bu cuma tekrardan kontrolum var..ya cumartesi ya da pazartesi alacaklar
anladım kuzum inşallah bi sıkıntı çıkmadan alıcaksın yavrunu kucağına

Tyzoslari bz çıktık doktordan tok karna girdim ama nst ye bebek uyuyor dediler tatlı bsyler yedim bi daha grdim 40 dakka durdum yani bıkkınlık geldi.oğlum bi haftada sadece 20 gram aldm 2730 olms.muz ve sut pek yemedim dikkt etmedm hiç almamis kilo.doktor da gayet sağlıklı oğlun hc bi sıkıntı yok için rahat etsin dedi.oğlum sırf burun doğacak hrhlde babanın da bnm de burnumuz buyuk:) @disikartal87 doktora spinal mi yapıyorsunuz dedjm istersen genel de olur dedi.miyom ameliyti da yapcaksiniz bana genel mi olur dedim yok dedj spinal de olur sen nasıl istersen dedi.

Oy masallah minnosunaa yirim onun burnunu :KK15: kilosu gayet iyi canim bence olcumde bi yanlislik yapmistir doktor gunluk 20-30 gr aliyorlar cunku hic skma canini cok iyi gelisimi

Selam hanımlar nasılsınız izne ayrılalı doğru düzgün giremiyorum doguranlar varmı aramızda benim karnım indi epey aşağıya hatta bugün çikolata siParis verdim kadin 1 hafta felan mi kaldı dedi iyice tırstım yarın bi kontrole gidicem gece ruyadada suyum geldi uyandım bi bacaklarımı ekledim gerçek gibiydi
ya bu karnın yukarda olması durumunu annem de söyledi benimki hala çok yukarda göğüslerim ağzıma giricek artık :/

meleksr meleksr canım moralini bozma bebeğin gelişimini tamamlamıştır iğnelerini de olmuş sun Allah in izniyle sağ salim sağlıkla beraber evinize döner siniz :))

Oy masallah minnosunaa yirim onun burnunu :KK15: kilosu gayet iyi canim bence olcumde bi yanlislik yapmistir doktor gunluk 20-30 gr aliyorlar cunku hic skma canini cok iyi gelisimi
Sag ol cnm hepimizin tosunlara masallah:)geçen 2 haftada 700 gram almsti smdi bir haftada 300 alır dedm ama 20 grm alms:( doktor iyi deyince takmadjm cnm çünkü çok emin konstu için rahat etsin dedi

Sag ol cnm hepimizin tosunlara masallah:)geçen 2 haftada 700 gram almsti smdi bir haftada 300 alır dedm ama 20 grm alms:KK43: doktor iyi deyince takmadjm cnm çünkü çok emin konstu için rahat etsin dedi

Canim kiloyu olcerken manuel bi islem yapiyor sonucta bence kesinlikle bir hata yapmistir cunku 1 haftada 20 gr inan mumkun degil doktor bana gunluk min 30 max 50 gr alir bebisler ortalama demisti. Benimki 1 haftada 200 kusur gram almis yani ortalama gunluk 30 gr almis :işsiz:

Tyzoslari bz çıktık doktordan tok karna girdim ama nst ye bebek uyuyor dediler tatlı bsyler yedim bi daha grdim 40 dakka durdum yani bıkkınlık geldi.oğlum bi haftada sadece 20 gram aldm 2730 olms.muz ve sut pek yemedim dikkt etmedm hiç almamis kilo.doktor da gayet sağlıklı oğlun hc bi sıkıntı yok için rahat etsin dedi.oğlum sırf burun doğacak hrhlde babanın da bnm de burnumuz buyuk:) @disikartal87 doktora spinal mi yapıyorsunuz dedjm istersen genel de olur dedi.miyom ameliyti da yapcaksiniz bana genel mi olur dedim yok dedj spinal de olur sen nasıl istersen dedi.
Maşallah yavruna hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :KK46::nazar:benim kızımda başka doktor iki hafta önden gidiyor demişti en son gittiğimde kilosu çok az çıktı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

Slmlar kizlar bugün işimi aştım grip oldugum için gitmedim evde yatıyorum dun süründum resmen yaa
Bugün oglusumugördüm çık şükür herşey yolunda 47 cm olmuş kilosuna 2400 küsür dedi ana heyecandan unutmuşum 2500 e yakındı normalde çok hareket etmez Dr yanında coştu resmen halada çık hareketli haftaya çalışamaz raporu için gidecem normalde 36 haftada nts ye alirmis ben 35 de girecem hazır gelmişken alalım dedi
anaaa sen bugün oğluşu mu gördün ne güzel :KK200: maşşşalllah tosunumuza :nazar::nazar: işe gitmediğin de iyi olmuş kuzum dinlen diycem de ben bu msjı görene kadar akşam oldu :KK48:

Kizlar maralim cok bozuk bebegimi haftaya alacaklar kordon tikanmasi varmis..preklamsiden dolayi..2000gr cikti 33+ 2 haftadayim 34 ü bekleyecegiz insallah..2 adet celestone ampul vuruldum 2 tanesi i de yarin vurunacagim..
Çok geçmiş olsun canım.inşallah küvöz süreciniz uzun sürmez.ravbim sağlıkla kucağına versin yavrunu

Canim kiloyu olcerken manuel bi islem yapiyor sonucta bence kesinlikle bir hata yapmistir cunku 1 haftada 20 gr inan mumkun degil doktor bana gunluk min 30 max 50 gr alir bebisler ortalama demisti. Benimki 1 haftada 200 kusur gram almis yani ortalama gunluk 30 gr almis :işsiz:
Anladm cnm o zmn geçen hafta yanlış olctu fazla olctu sanırım.geçen hafta 2500 flNSA bu hafta 2700 olmstur.

Fasülyemi nohutumu buğdayımı ısladım.yarın inşallah aşure yapıcam.yorucuu olacak biraz ama evlendiğimden beri 7 senedir hep yaptım.bir ritüel gibi oldu.ayrıca çok da severim yani

Şimdiden kolay gelsin :kk77: bizde bugün yaptık :kk77: bende 2 senedir yapıyorum annem olmasaydı zor yapardım orası da ayrı mevzu :hamarat:

Canım farkedilmesi ne güzel evet erken gelecek ama zaten tedbiri alınmış. Sağlıkla gelsin :KK36:

meleksr meleksr sıkma canını kuzum yoksa bebeğinde etkilenir Allahtan bir hafta daha suren var kuzum ve erkenden teşhis edildi bu durum, inş kuvoze gerek kalmaz kalırsa da yapcak birşey yok kuzum Allah güç kuvvet versin bebisimizede çarçabuk toparlansin inşallah

Fasülyemi nohutumu buğdayımı ısladım.yarın inşallah aşure yapıcam.yorucuu olacak biraz ama evlendiğimden beri 7 senedir hep yaptım.bir ritüel gibi oldu.ayrıca çok da severim yani
Bende bugün yaptım ilk defa yaptım bu sene ama çok beğendik Aşure sütüde arttırmış doğumdan sonra da yesek iyi olurdu

Back
X