- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #55.981
Amim caninlarim Allah hepinizden razi olsunmeleksr canım gözün aydın inşallah en kısa zamanda toparlanıp evinize çıkarsınız inşallah. Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amim caninlarim Allah hepinizden razi olsunmeleksr canım gözün aydın inşallah en kısa zamanda toparlanıp evinize çıkarsınız inşallah. Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah
![]()
Çok şükür canım gözün aydın inşallah bebişine biran önce kavuşursun uzun süre kalmaz küvezde dualarımız seninle ve minik yavrunlaAllah hepinizden razi olsun dualari iz sayesinde ayaktayiz oglum da guclu bir bebek..süt sagmaya basladim..spinal oldum ama alel acele alindigimdan karnim toktu cok kustum sezeryan sırasinda..Allah sizi de sag saglim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tabi ki vaktin de dogsunlar..kimseyi uzmesinler..

Sen daha once normal dogum yaptinmi canım bız kararsızları aydınlatsan ne guzel olur acı varmı acı offf kafayı yıcem galıba sezmi yoksa normallymıCanım tuvaletini yapma endişesi olmuyor merak etme.öyle bir acı anı ki o yapıp yapmadığını da anlamıyorsun zatenşu çocuk şurdan bi çıksın bi kurtalayım diyorsun sadece

Canım hayırlı evlat olsun sanada cok gecmiş olsun .. genelmi oldunKizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Canım normalde cuma olacaktı amaAyy kuzumm yaa kiyamamm
Misafirim vardı yeni gördüm.çok fena oldum yaa.ayy bu suyun azalması nasıl bi durum ya aniden olabilio mu acaba.az mı su içtin neden azalmış ki.ayyy cuma günü kontrolde böyle bi şok la karşılaşmam dimi.
Sezeryan olcak dimi.önceden de sezeryan mi demişti yoksa suyun azalms diye mi.
Çok soru sordun hakkını helal et cnm.
Ayyy canısıGez dolass gonlunun istedigini yap canimm pazarr gunu senin dogumun heycaniyla biz de zor uyuruz gibi kuzumm![]()
Agrilarin da gececek hemencik ve minik irkek de hemen toparlanacak ve annesini hic uzmeyecek.omru guzel uzun olsun arkadasim.hem gecmis olsun hem gozun aydin....Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Sen daha once normal dogum yaptinmi canım bız kararsızları aydınlatsan ne guzel olur acı varmı acı offf kafayı yıcem galıba sezmi yoksa normallymı![]()
Kuzum ne oldu hani haftaya alcaklardı inşallah sağ salim kavuştursun Allâh bebişine.Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
Nasil olayim canim kuzumdan 15 gundur ayriyim saglikla evimize getrcegimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum.zor dayaniyorum artik onun yokluguna.insallah daha da iyi olcak yavrum.Gonulum sen nasil oldun minnosumuz nasil?
Evet canimm kalben arkadas olduk dost oldukk cok guzel seylere vesile oldu bu topicAyyy canısıduygulandırdın beni inanki sizi görmeden böyle gönülden arkadaş olmak paha biçilmez
![]()

Gozun aydin canim.hayirli saglikli uzun omurler bebisimize.cigerleri saglikliysa cok tutmazlar onu kuvezde muhtemelenKizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Nasil olayim canim kuzumdan 15 gundur ayriyim saglikla evimize getrcegimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum.zor dayaniyorum artik onun yokluguna.insallah daha da iyi olcak yavrum.

aaa dogum yaptin mi? Ben kacirmisim , her seyi okuyamiyorum. Iyi olmaniza cok sevindim.ayni senin anlattigin gibiydi sipinal dogum canim agri yok his var ama ben sonlarda beni bayiltin dedim sakinlestirici yaptilar da rahatladim ama kizlarimi gordum oyle bayiltin dedim yoksa bende panik atak var anestezi doktorum benimle konusarak sakinlstirdi kizlarini goreceksin diye diye sakinlestirmeye calisti ve amaliyatin sonunda bayildim :)) ama kizlarimin ilk sesi ve aglayisi muhtesem birseydi cok sukur allahima ama o gece kizlarim kuveze gidiyordu ben uzgundum cok uzgun sadece kardesim kuvezde videolarini cekmisti onunla avundum o gece agrilarim bile kizlarimi unutturmadi bana her odada bebek sesi varken benim odamda kizlarimin sesi ve kendileri yoktuama sagliklilardi sukur yarabbim ... canim nasil gecti randevun insallah iyi haberler almisindir @sinemnur biz kizcelerimle cok iyiyiz sukur canim kizlarimla evimizdeyiz :)) sen nasilsin pasacan nasil
Senin öncekiler spinal olmamışmıydı canım? En azından bebişleri görmüşsün inşallah bende görebilirim biraz cesaret var ama korkuda yok değil yaaaayni senin anlattigin gibiydi sipinal dogum canim agri yok his var ama ben sonlarda beni bayiltin dedim sakinlestirici yaptilar da rahatladim ama kizlarimi gordum oyle bayiltin dedim yoksa bende panik atak var anestezi doktorum benimle konusarak sakinlstirdi kizlarini goreceksin diye diye sakinlestirmeye calisti ve amaliyatin sonunda bayildim :)) ama kizlarimin ilk sesi ve aglayisi muhtesem birseydi cok sukur allahima ama o gece kizlarim kuveze gidiyordu ben uzgundum cok uzgun sadece kardesim kuvezde videolarini cekmisti onunla avundum o gece agrilarim bile kizlarimi unutturmadi bana her odada bebek sesi varken benim odamda kizlarimin sesi ve kendileri yoktuama sagliklilardi sukur yarabbim ... canim nasil gecti randevun insallah iyi haberler almisindir @sinemnur biz kizcelerimle cok iyiyiz sukur canim kizlarimla evimizdeyiz :)) sen nasilsin pasacan nasil
Amin canim.Allah razi olsun.Canim benim Allah dayanma gucu versinn tez zamanda kavus ins evladinaa![]()
Geçmiş olsun canım nabız benim 160 oluyor hızlanınca ekgde çıkmıştı kalp krizi gibi. Tansiyon için üzülme 12 yüksek değil ama 13_14 olunca doktora başvurmak gerekli.çok saol canımmm cevabın için vallahi bi korktum önce neyse ki biraz daha düştü:) ama bu nabız hızlanması olayı çok fena menopoz teyzeler gibiyim vallahi![]()