• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah hepinizden razi olsun dualari iz sayesinde ayaktayiz oglum da guclu bir bebek..süt sagmaya basladim..spinal oldum ama alel acele alindigimdan karnim toktu cok kustum sezeryan sırasinda..Allah sizi de sag saglim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tabi ki vaktin de dogsunlar..kimseyi uzmesinler..
Çok şükür canım gözün aydın inşallah bebişine biran önce kavuşursun uzun süre kalmaz küvezde dualarımız seninle ve minik yavrunla:dua:

meleksr meleksr canımm negüzel kavuştun bebişine,merak etme bundan sonra hızla kilo alacak , Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşAllah...

Canım tuvaletini yapma endişesi olmuyor merak etme.öyle bir acı anı ki o yapıp yapmadığını da anlamıyorsun zaten :KK45:şu çocuk şurdan bi çıksın bi kurtalayım diyorsun sadece
Sen daha once normal dogum yaptinmi canım bız kararsızları aydınlatsan ne guzel olur acı varmı acı offf kafayı yıcem galıba sezmi yoksa normallymı:KK17::KK17::KK17::KK17::olamaz:

Canım hayırlı evlat olsun
Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Canım hayırlı evlat olsun sanada cok gecmiş olsun .. genelmi oldun

Ayy kuzumm yaa kiyamamm :cry:
Misafirim vardı yeni gördüm.çok fena oldum yaa.ayy bu suyun azalması nasıl bi durum ya aniden olabilio mu acaba.az mı su içtin neden azalmış ki.ayyy cuma günü kontrolde böyle bi şok la karşılaşmam dimi.
Sezeryan olcak dimi.önceden de sezeryan mi demişti yoksa suyun azalms diye mi.
Çok soru sordun hakkını helal et cnm.
Canım normalde cuma olacaktı ama
1_ çocuk kafa yerleşmiş kanala
2_ su azalmış sebebini tam bilmiyorum ama böbrek genişlemesi yüzünden olabilir :( yada farklı bi neden bilmiyorum ki bu hafta armut yemiştim suyu fazlalaştırmıyor demekki
3_ bebekte 13 mm sol böbrek genişlemesi var doğunca daha rahatlar dedi ki tedavi gerekebilir dedi
4_ sancım 60 larda çıktı çok durmaz zaten gelecek gibi bebek dedi.
Yani bu nedenleri söyledi bize yoksa cumayı beklemek istedik biz 38 haftayı bitirmek için.

Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Agrilarin da gececek hemencik ve minik irkek de hemen toparlanacak ve annesini hic uzmeyecek.omru guzel uzun olsun arkadasim.hem gecmis olsun hem gozun aydin....

Sen daha once normal dogum yaptinmi canım bız kararsızları aydınlatsan ne guzel olur acı varmı acı offf kafayı yıcem galıba sezmi yoksa normallymı:KK17::KK17::KK17::KK17::olamaz:

Resmen yazmaya üşendim bu saate kadar :))
Ben oğlumu normal doğurdum ki doğumum çok da kolay olmadı akşam 18.00 de suyum geldi sabah 9.00da doğum yaptığımda suyum tamamen bitmiş artık kan gelmeye başlamıştı. Bebek kuru kaldığı için de doğum kısmı zor oldu haliyle (su bebeğin kaymasını sağlıyor) buna rağmen dayanılamayacak bir sancı çekmiyorsun. Allah kolayını gücünü veriyor. Şimdi de yine normal doğum yapmak istiyorum. Çok zor olsa istemezdim burdan pay biç. Hatta doğumun ertesi günü 'o kadar da zor değilmiş ya ben tekrar doğurabilirim' dedim :D Sezaryende evet doğum anında acı çekmiyorsun ama doğum sonrası çekiyorsun acıyı anestezinin etkisi geçince. Normal doğumda daha doğumhaneden çıkmadan tüm acın geçip gitmiş oluyor. Epizyotomiye gelince doktorum bana muhakkak kesiyoruz çünkü kesmesek yırtık oluşsa onun tamiri daha zor biz kesince daha kolay ve düzenli bir dikiş oluyor demişti. Temmuz sıcağında doğum yaptım ve ay dikişim acıdı demedim hiç çünkü acımadı. Sadece wcde temizlenirken korkuyordum bir şey olursa diye o kadar. Doğumdan sonra da hiç yatmadım ya ayaktaydım ya da oturuyordum. Eğer ölesiye bir korkun yoksa kesinlikle normal doğum yap derim ;) sormak istediğin başka bir şey olursa seve seve cevaplarım :)

meleksr meleksr canım cok geçmiş olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inş. Bebeğin de sen de en kısa zamanda sağlıkla evinize gideceksiniz inş. Dualarımız seninle

Kizlar nolursunuz dua istiyorum sizden birazdan bebegimi alacaklar saglikla kucagima almak istiyorum..33+3 um insallah sıkıntı olmaz...saglikla oglumu kucagima alayim adım esra altun nolur duanizi esirgemeyim
Kuzum ne oldu hani haftaya alcaklardı inşallah sağ salim kavuştursun Allâh bebişine.

Gozun aydin canim.hayirli saglikli uzun omurler bebisimize.cigerleri saglikliysa cok tutmazlar onu kuvezde muhtemelen
Cocuk doktoru gelir bi aciklama yapar sana durumu hakkinda
Insallah yarin evinize cikmak nasip olur.

My moonlight My moonlight canim simdiden kolay dogumlar diliyorum sana.doktorlar farkli olsa da ayni hastanede dogum yapacağız insallah.ne lazim olacak hastane oda şartları vs. Bilgilendirirsen cok sevinirim.malum karamandan gelecegiz bi eksigimiz olmasi

ayni senin anlattigin gibiydi sipinal dogum canim agri yok his var ama ben sonlarda beni bayiltin dedim sakinlestirici yaptilar da rahatladim ama kizlarimi gordum oyle bayiltin dedim yoksa bende panik atak var anestezi doktorum benimle konusarak sakinlstirdi kizlarini goreceksin diye diye sakinlestirmeye calisti ve amaliyatin sonunda bayildim :)) ama kizlarimin ilk sesi ve aglayisi muhtesem birseydi cok sukur allahima ama o gece kizlarim kuveze gidiyordu ben uzgundum cok uzgun sadece kardesim kuvezde videolarini cekmisti onunla avundum o gece agrilarim bile kizlarimi unutturmadi bana her odada bebek sesi varken benim odamda kizlarimin sesi ve kendileri yoktu :KK43: ama sagliklilardi sukur yarabbim ... canim nasil gecti randevun insallah iyi haberler almisindir @sinemnur biz kizcelerimle cok iyiyiz sukur canim kizlarimla evimizdeyiz :)) sen nasilsin pasacan nasil
aaa dogum yaptin mi? Ben kacirmisim , her seyi okuyamiyorum. Iyi olmaniza cok sevindim. :nazar:Darisi bizlerin de basina :KK36:

ayni senin anlattigin gibiydi sipinal dogum canim agri yok his var ama ben sonlarda beni bayiltin dedim sakinlestirici yaptilar da rahatladim ama kizlarimi gordum oyle bayiltin dedim yoksa bende panik atak var anestezi doktorum benimle konusarak sakinlstirdi kizlarini goreceksin diye diye sakinlestirmeye calisti ve amaliyatin sonunda bayildim :)) ama kizlarimin ilk sesi ve aglayisi muhtesem birseydi cok sukur allahima ama o gece kizlarim kuveze gidiyordu ben uzgundum cok uzgun sadece kardesim kuvezde videolarini cekmisti onunla avundum o gece agrilarim bile kizlarimi unutturmadi bana her odada bebek sesi varken benim odamda kizlarimin sesi ve kendileri yoktu :KK43: ama sagliklilardi sukur yarabbim ... canim nasil gecti randevun insallah iyi haberler almisindir @sinemnur biz kizcelerimle cok iyiyiz sukur canim kizlarimla evimizdeyiz :)) sen nasilsin pasacan nasil
Senin öncekiler spinal olmamışmıydı canım? En azından bebişleri görmüşsün inşallah bende görebilirim biraz cesaret var ama korkuda yok değil yaaa:( maşallah kızlarına kiloları ikiz ve haftaları 36 olmasına ragmen güzelmiş canım ve fazla ayrı kalmadınız evine mis kokulu kızlarınla döndün. Rabbim ayırmasın. Banada dua et inşallah.

çok saol canımmm cevabın için vallahi bi korktum önce neyse ki biraz daha düştü:) ama bu nabız hızlanması olayı çok fena menopoz teyzeler gibiyim vallahi :KK51:
Geçmiş olsun canım nabız benim 160 oluyor hızlanınca ekgde çıkmıştı kalp krizi gibi. Tansiyon için üzülme 12 yüksek değil ama 13_14 olunca doktora başvurmak gerekli.

Back
X