• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
inşallah uyuyordur. Tesadüf iki gündür çok hareketliydi bebeğim ama elektrik çarptığından beri pek bir şey yani net bir şey hissedemedim stresten mi bilmiyorm :KK43: Eşimin okuluna gideyim diyorum teneffüste yakalarım telefonu da evde kalmış zaten. Bugün kargo da bekliyordum hala o da gelmedi bi taraftan :KK43: İnşallah bebeğim sağlıklıdır
Sana öyle geliyor canım stresten hissetmiyorsun yine de git canım için rahat etsin ama kötüyü düşünme asla dile getirme Allah korusun hepimizin yavrusu Allah'a emanet.

Babam ve ailesi izlerdim pazartesileri:)) şimdi yeni bölüm reklamı gördüm hastanede bebişle izlerim vakit geçer diye aklıma geldi. Tabii ozamana sancılar azalırsa:KK70: kuzum beniiim ilk gün ondan başka bişey izleyemem kiii.:KK46::nazar:
ne güzel hayaller ya sanki benimki çok uzakmış gibi geliyo vakit geçmiyo gibi :/ çok mutluyum senin adına kuzucuk :KK60:

Ayy kızlar yaa.Bu tüy kıl işi gün geçtikçe zorlasio :63: kendim ağda yapiodm ama şuan çok zor gelio.epilasyon aletyle alayım dedim.ayy o da çok acitio.cin iskencesi gibi.acaba eskidi Die mi yeni sistemleri acitmio mu acaba.Yeni alsam mı diyrm.dogumdan sonra da ağdaya çok vakit ayiramiickmsm gibi.
Her tarafımı jilet yapcam şimdi naapiim yaa.Bir ay idare eder dimi.sonra hemen lazerime dvm etcm zaten inşallah.rahatlrm tekrar.
Naapiim ya kendimi rahatltmak istiyrm.yapcak bişey yok.çok acio :(

Ayy kızlar yaa.Bu tüy kıl işi gün geçtikçe zorlasio :63: kendim ağda yapiodm ama şuan çok zor gelio.epilasyon aletyle alayım dedim.ayy o da çok acitio.cin iskencesi gibi.acaba eskidi Die mi yeni sistemleri acitmio mu acaba.Yeni alsam mı diyrm.dogumdan sonra da ağdaya çok vakit ayiramiickmsm gibi.
Her tarafımı jilet yapcam şimdi naapiim yaa.Bir ay idare eder dimi.sonra hemen lazerime dvm etcm zaten inşallah.rahatlrm tekrar.
Naapiim ya kendimi rahatltmak istiyrm.yapcak bişey yok.çok acio :KK43:
Ya bn de önce agdaya gidiyodm jilet yaptm hamilelikte ama artık çok zorlaniyorm alt tarafları alamiyorm tüy Dökücü yapayım dedim çok yandı acıdı annem gelince ağda mi yapsa alt taraflara bilemiyrm yani çok zorlaştı acil doğum olsa na halt yicem bilmyrm inşallah vakitlice olur hazır olurz

Ya bn de önce agdaya gidiyodm jilet yaptm hamilelikte ama artık çok zorlaniyorm alt tarafları alamiyorm tüy Dökücü yapayım dedim çok yandı acıdı annem gelince ağda mi yapsa alt taraflara bilemiyrm yani çok zorlaştı acil doğum olsa na halt yicem bilmyrm inşallah vakitlice olur hazır olurz

Jilet yapmakta da mı zorlaniosn cnm :KK57:
Ne olcak halimiz ya.Ben doktordan başkasına açamam ki:KK70::KK70:
O da oldgu kadar idare etsin artık naapiim :)

Kızlar şükür bebeğim kıpırdamaya başladı eskisi gibi... Yani bu bir şey olmadığının göstergesi midir? Eşim gelmek üzüre kargo bekliyordum o geldi falan baktım vakit az kalmış eşimin gelmesine bekliyorum. stresim biraz azaldığını farkettim kargo paketini açıp bakarken kafam dağıldı sanırım ve bebeğim kıpırdamaya başladı çok şükür :) eşim de 5-10 dakkaya evde olur kızlar gelince ona anlatcam ama benim eşim öyle sorumsuz biri ki kıpırdıyor deyince gitmeyelim gerek yok der :( Hastane uzak diye. Sizce gideyim mi hastaneye o gitmeyelim derse... Bebeğim eskisi gibi şükür kıpırdıyor kızlar aman dikkat edelim son aylarda kendimize bugün anladım ki artık pek fazla bir şey kurcalamıycam kendime daha fazla dikkat edeceğim verilmiş sadakam varmış

ne güzel hayaller ya sanki benimki çok uzakmış gibi geliyo vakit geçmiyo gibi :/ çok mutluyum senin adına kuzucuk :KK60:
Kuzum aramızda 11 gün var benden 2 hafta sonra sen kavuşacaksın kuzuna çok yok yani merak etme sen su gibi akacak:))) önce ben sonra ahmoz ahmoz ve urashaa urashaa hikayesi ile mest edecek seni:KK70: yaren92 yaren92 tarihi ne zaman olacak acaba onuda çok merak ediyorum. Neyse işte bi bakmışsın sıra sana gelecek kuzucuk bizde merakla seni beklicez doğum gecende:KK19:

Merhaba kızlar size bir kaç sorum olacaktı bizim eşimle doğuda görev yapıyoruz burada çok imkan yok bir tane kadın doğum uzmanı vardı o da gidecekmiş. Çoğu kişi gibi evimde olmak istiyorum ama şartlar zorluyor hastane fln memleketimize 16 saat uzaktayız. Asıl sorum şu bebeğin kırkı dolmadan evimize dönebilirmiyiz böyle şeyler duydunuz mu bazı arkadaşlarım diyor bebeğin kırkı dolmadan dışarı çıkılmaz yola çıkılmaz fln diye.
Canım bizde tayin dolayısıyla Tunceli'nin ilçesinde yasıyoruz Doğum için aılemın yanına Eskişehire geldim inanmıyorum öyle şeylere 40gün evde durulmaz nebıleyim bunalır insan elbet çıkarsın bende 40dan önce gidicem mecburuz sonuçta

Ayyy sorma bugün sabah erken kalktım aslında.kızım uyanmadan o işi hallettim yani çalıştım en azından:KK70: çünkü son haftalara gelince göreceksiniz :KK48: pardon hiç göremiceksiniz:KK70: körüngöz kendim hallettim işte biraz ayna yardımıyla hafta sonuna iş bırakmıcam inşallah:KK71:

Jilet yapmakta da mı zorlaniosn cnm :KK57:
Ne olcak halimiz ya.Ben doktordan başkasına açamam ki:KK70::KK70:
O da oldgu kadar idare etsin artık naapiim :)
Evet cnm tam temzleyemiyorm zor oluyor.annem gelince bi şekilde halledicez .evet bn de açmak istemiyrm artık.doğum snrasi da gtmicem agdaya artık kndim yapıcam evde

Hamıle kaldıgımdan beri ağdaya gidiyorum son 10.15günüm gene gidicem jıletle almayın bence 1hafta içinde cıkıyo gene agdayla aldırın bence lohusalık zamanınızdada rahat edersiniz kuaför 10dk alıyo son aylar acıyo ama dayanılmaz değil kendınız yapmayın

Kızlar şükür bebeğim kıpırdamaya başladı eskisi gibi... Yani bu bir şey olmadığının göstergesi midir? Eşim gelmek üzüre kargo bekliyordum o geldi falan baktım vakit az kalmış eşimin gelmesine bekliyorum. stresim biraz azaldığını farkettim kargo paketini açıp bakarken kafam dağıldı sanırım ve bebeğim kıpırdamaya başladı çok şükür :) eşim de 5-10 dakkaya evde olur kızlar gelince ona anlatcam ama benim eşim öyle sorumsuz biri ki kıpırdıyor deyince gitmeyelim gerek yok der :KK43: Hastane uzak diye. Sizce gideyim mi hastaneye o gitmeyelim derse... Bebeğim eskisi gibi şükür kıpırdıyor kızlar aman dikkat edelim son aylarda kendimize bugün anladım ki artık pek fazla bir şey kurcalamıycam kendime daha fazla dikkat edeceğim verilmiş sadakam varmış
Bence git cnm ne olur ne olmaz

Ay bu benimde büyük derdim.ben genitalede lazer yaptırmıştım çok çok azdı ama gebelikte hormon ilaçları çok kullandım lazer yalan oldu resmen.agdaya gitmeye korkuom hep jilet yaptım şimdie kadar.sanırım dopumada jilet yapıp gidicem agdayı çekecek ruh halim yok.aman sanki herkes doğuma bal kaymak gibi gitmiodur heralde :)

Benimde sezeryan canım. yarın doktor kontrolüm var. günü kesinleştircez. ama daha önce görüştüğümüzde 8 ile 11 arası olur demişti. ben 10 kasım yada 11 kasım istiyorum hayırlısıyla.

Bene 11 kasım istiyorum ama dr ben 39. haftada alırım 14-16 kasım arası dedi bakalım hayırlısı

Arkadaşımda yere otur hali falan sil dio :) inşallah atlatcz cnm.Öyle böyle derken bi bakmsz dogurmsz :KK66:

Yere kibrit kutusunu dağıtıp çömelip onu toplarken bebek kafası aşağıdan görünmüş bir ay falan oldu ünlü biri tv de anlatmıştı. Alaturka tuvalet oturuşu süper hızlandırıyormuş doğumu :)

bizim bi arkadaşa da doktoru yer silme hareketi yap demiş, o da egzersiz yapana kadar gerçekten silerim deyip bütün evi paklamış :D ertesi gün doğumu olmuş.

bu arada My moonlight My moonlight gününü almışsın sen de hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk.

ben de vücut tüyü kesme makinasıyla kısaltıyorum sadece şu anda.
koltuk altımda iğneliyle bitirmiştim.
alt bacakta da lazerle baya azaldı.
ben de inşallah doğum sonrası lazere devam edeyim diyorum.
bence yeni epilatör alma. benim epilatörle uzun sürüyordu baya.
en kötü ağdaya gidersin.
zaten lazere gidiyormuşsun malum o da epilatörden daha çabuk bitiyor :)

Kızlar şükür bebeğim kıpırdamaya başladı eskisi gibi... Yani bu bir şey olmadığının göstergesi midir? Eşim gelmek üzüre kargo bekliyordum o geldi falan baktım vakit az kalmış eşimin gelmesine bekliyorum. stresim biraz azaldığını farkettim kargo paketini açıp bakarken kafam dağıldı sanırım ve bebeğim kıpırdamaya başladı çok şükür :) eşim de 5-10 dakkaya evde olur kızlar gelince ona anlatcam ama benim eşim öyle sorumsuz biri ki kıpırdıyor deyince gitmeyelim gerek yok der :KK43: Hastane uzak diye. Sizce gideyim mi hastaneye o gitmeyelim derse... Bebeğim eskisi gibi şükür kıpırdıyor kızlar aman dikkat edelim son aylarda kendimize bugün anladım ki artık pek fazla bir şey kurcalamıycam kendime daha fazla dikkat edeceğim verilmiş sadakam varmış

rossella sen çok streslisin canım.
bence bi git endişen azalsın. için rahatlar.
zaten çarpılmışsın bi ekg çekilsin. bişi yoktur muhtemelen ama olsun.

Kuzum aramızda 11 gün var benden 2 hafta sonra sen kavuşacaksın kuzuna çok yok yani merak etme sen su gibi akacak:))) önce ben sonra ahmoz ahmoz ve urashaa urashaa hikayesi ile mest edecek seni:KK70: yaren92 yaren92 tarihi ne zaman olacak acaba onuda çok merak ediyorum. Neyse işte bi bakmışsın sıra sana gelecek kuzucuk bizde merakla seni beklicez doğum gecende:KK19:

yaren92 yaren92 canım bugün kontrolün vardı galiba gelmedin mi daha merak ettim seni.

Yeni çıktık kuzum hastaneden merakını giderecek cevaplarımızla karşındayız :anneadayı:

Hayırlı günler kızlar
Biz de bugün dr kontrolüne gittik ogluşum 2850 gr 49 cm olmuş. Henüz kanala yerleşmemiş. Şu efsanelestirilen çatı muayenesini olduk gerçekten çok abartiliyormus hiç bi seycik anlamadım oldu bitti. Catimiz normal doğuma müsait ama.hiç açılma sancı yok.
Bundan sonra bebeğin kanala yerleşmesini bekleyeceğiz artık. Bende oturup yerleri falan silecegim bu gidişle herhalde.

Back
X