• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy kızlar yaa.Bu tüy kıl işi gün geçtikçe zorlasio :63: kendim ağda yapiodm ama şuan çok zor gelio.epilasyon aletyle alayım dedim.ayy o da çok acitio.cin iskencesi gibi.acaba eskidi Die mi yeni sistemleri acitmio mu acaba.Yeni alsam mı diyrm.dogumdan sonra da ağdaya çok vakit ayiramiickmsm gibi.
Her tarafımı jilet yapcam şimdi naapiim yaa.Bir ay idare eder dimi.sonra hemen lazerime dvm etcm zaten inşallah.rahatlrm tekrar.
Naapiim ya kendimi rahatltmak istiyrm.yapcak bişey yok.çok acio :KK43:
Ben son 1 aydır jilete dadandım canım.napayım ya.bi ağda yapayım dedim aynayı aldım ama herbyerime bulaştırdım.bikaç hafta daha böyle yapacaz artık

Ayyy sorma bugün sabah erken kalktım aslında.kızım uyanmadan o işi hallettim yani çalıştım en azından:KK70: çünkü son haftalara gelince göreceksiniz :KK48: pardon hiç göremiceksiniz:KK70: körüngöz kendim hallettim işte biraz ayna yardımıyla hafta sonuna iş bırakmıcam inşallah:KK71:

Ayy ben kaç gündür yapcam dayanamiyrm.acıyacak diye elim gitmedi yani.Bugün de bu saat oldu. en sonunda jilete karar verdm naapiim :(

Ay bu benimde büyük derdim.ben genitalede lazer yaptırmıştım çok çok azdı ama gebelikte hormon ilaçları çok kullandım lazer yalan oldu resmen.agdaya gitmeye korkuom hep jilet yaptım şimdie kadar.sanırım dopumada jilet yapıp gidicem agdayı çekecek ruh halim yok.aman sanki herkes doğuma bal kaymak gibi gitmiodur heralde :)

Bende öyle düşünerek içimi rahatlatark gitcm artık cnmcm.yapcak bişey yok :(

Selam :KK24: öncelikle ölçümlerimiz 36+0 haftada 2600 gram ve 51cm. Doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi ama usg ye göre 35+3 günlük görünüyoruz sağlık olsun bu kısmı ayrıntı sadece :KK46: doktorumuza doğumu sordum haftaya netleşir biz genelde kıymetli gebeliklerde bebeği zorlamayız ama normal için şartlar uygunsa normal yaparız dedi.. Çatı muayenesini olduk orta derece de mükemmel denilemeyen çaplarda 1,47 cm boydan pek bişi beklememek lazım tabi :KK70: neyse bu da küçük ayrıntı.. Şuan açılma yok ama rahim yumuşamaya başlamış açılma cm olarak olmasa da açılma başlangıcı var. Ayy kafam karıştı :KK64: haftaya daha net karar veririz dedi kilo durumuna göre. Sezeryan olursa da 1 Kasım da alırız dedi :ıslık: hava çok sıcak şu mesajı yazmam 20 dakikayı buldu çok dağınık yazdım farkındayım e uykusuzluk da cabası :KK30:

Bende öyle düşünerek içimi rahatlatark gitcm artık cnmcm.yapcak bişey yok :KK43:
Aman tek derdimiz bu olsun.sezeryan olursa zaten doktor şeyimizi görmicekki.hemşireler sondayı takıp , karnı komple baticonlayıp sadece sezeryan alanı açık kalacak şekilde kapatıolar örtü ile.hemşire arkadaşım demişti doktor hazır olunca kesmeye gelir sadece die :)

ben de vücut tüyü kesme makinasıyla kısaltıyorum sadece şu anda.
koltuk altımda iğneliyle bitirmiştim.
alt bacakta da lazerle baya azaldı.
ben de inşallah doğum sonrası lazere devam edeyim diyorum.
bence yeni epilatör alma. benim epilatörle uzun sürüyordu baya.
en kötü ağdaya gidersin.
zaten lazere gidiyormuşsun malum o da epilatörden daha çabuk bitiyor :)

rossella sen çok streslisin canım.
bence bi git endişen azalsın. için rahatlar.
zaten çarpılmışsın bi ekg çekilsin. bişi yoktur muhtemelen ama olsun.

Cnm benm de alt bacakta yok gibi artık.olanı epilasyonla aldım 2 dk da.belli olmuolardi da zaten.üstte ince ince var alaym dedim ama yok yani olmadı.

Ben ev tipi lazerm var cnm.kendi lazerimi de kendim yapiodm :) doğumdan sonra dvm inşallah.10 yıldan fazladır kendi agdami kendim yapiyrm ondan rahatm.ama hamilelik özel bi dönem.insanın kolunu kaldrck hali olmuo :( Bu sefer yapamiicm.olduğu kadar bundan sonra artık

Merhaba kızlar size bir kaç sorum olacaktı bizim eşimle doğuda görev yapıyoruz burada çok imkan yok bir tane kadın doğum uzmanı vardı o da gidecekmiş. Çoğu kişi gibi evimde olmak istiyorum ama şartlar zorluyor hastane fln memleketimize 16 saat uzaktayız. Asıl sorum şu bebeğin kırkı dolmadan evimize dönebilirmiyiz böyle şeyler duydunuz mu bazı arkadaşlarım diyor bebeğin kırkı dolmadan dışarı çıkılmaz yola çıkılmaz fln diye.

Canım bizde tayin dolayısıyla Tunceli'nin ilçesinde yasıyoruz Doğum için aılemın yanına Eskişehire geldim inanmıyorum öyle şeylere 40gün evde durulmaz nebıleyim bunalır insan elbet çıkarsın bende 40dan önce gidicem mecburuz sonuçta

Ben de ilk hamileliğimi doğuda geçirdim Mardin'de. 34 haftalıkken ailemin yanına İstanbul'a geçtim. Doğumdan sonra oğlum 20 günlükken kendi aracımızla evime geri döndüm 1500-2000km yol katederek. Öyle 40 gün diye bir kural yok bebiş yolda biraz huzursuz oldu sadece ama onu da emzirerek sakinleştirdim. İnsanın kendi evi gibisi yok. Bir an önce kendi düzeninize dönmeniz daha iyi olur ;)

Selam :KK24: öncelikle ölçümlerimiz 36+0 haftada 2600 gram ve 51cm. Doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi ama usg ye göre 35+3 günlük görünüyoruz sağlık olsun bu kısmı ayrıntı sadece :KK46: doktorumuza doğumu sordum haftaya netleşir biz genelde kıymetli gebeliklerde bebeği zorlamayız ama normal için şartlar uygunsa normal yaparız dedi.. Çatı muayenesini olduk orta derece de mükemmel denilemeyen çaplarda 1,47 cm boydan pek bişi beklememek lazım tabi :KK70: neyse bu da küçük ayrıntı.. Şuan açılma yok ama rahim yumuşamaya başlamış açılma cm olarak olmasa da açılma başlangıcı var. Ayy kafam karıştı :KK64: haftaya daha net karar veririz dedi kilo durumuna göre. Sezeryan olursa da 1 Kasım da alırız dedi :ıslık: hava çok sıcak şu mesajı yazmam 20 dakikayı buldu çok dağınık yazdım farkındayım e uykusuzluk da cabası :KK30:
Canım şükür herşey normalmiş.hayırlısı olsun doğum şekli içinde

He bir de ben nstye girince eşimi de muhasebeye gönderdim yenidoğan sünnet fiyatı için.. Üroloji, çocuk doktoru yapıyormuş sünneti ama doktor karar veriyormuş sünnete. Uzman doktor 900 doçent olursa 1350miş

Hayırlı günler kızlar
Biz de bugün dr kontrolüne gittik ogluşum 2850 gr 49 cm olmuş. Henüz kanala yerleşmemiş. Şu efsanelestirilen çatı muayenesini olduk gerçekten çok abartiliyormus hiç bi seycik anlamadım oldu bitti. Catimiz normal doğuma müsait ama.hiç açılma sancı yok.
Bundan sonra bebeğin kanala yerleşmesini bekleyeceğiz artık. Bende oturup yerleri falan silecegim bu gidişle herhalde.
Maşallah paşana canım inşallah kolay olur doğumunda çatı muayenen gibi. Kişiden kişiye değişiyor acı hissi canım birde bazı doktorlar çok hafif davranıyor bazıları sert oluyor acıtanıda gördüm acıtmayanıda:KK66:

Ben de ilk hamileliğimi doğuda geçirdim Mardin'de. 34 haftalıkken ailemin yanına İstanbul'a geçtim. Doğumdan sonra oğlum 20 günlükken kendi aracımızla evime geri döndüm 1500-2000km yol katederek. Öyle 40 gün diye bir kural yok bebiş yolda biraz huzursuz oldu sadece ama onu da emzirerek sakinleştirdim. İnsanın kendi evi gibisi yok. Bir an önce kendi düzeninize dönmeniz daha iyi olur :KK66:
Ben uçakla gidicem mecbur..Çok zor ben hiç evime dönmek bile istemiyorum sevemedim alışamadım 1sene oldu ama giderken ölüm gibi geliyo gitmek çok küçük yer bebiş olduğunda hastalandığında gidecek hastane yok saglık Ocagı var bilmiyorum nasıl olacak zor günler beni bekliyor

Ben uçakla gidicem mecbur..Çok zor ben hiç evime dönmek bile istemiyorum sevemedim alışamadım 1sene oldu ama giderken ölüm gibi geliyo gitmek çok küçük yer bebiş olduğunda hastalandığında gidecek hastane yok saglık Ocagı var bilmiyorum nasıl olacak zor günler beni bekliyor

Uçakla daha da rahat olur süre çok yormaz bebeği de seni de. Ama hastane olayı sıkıntı gerçekten. Ben Mardin midyat ilçesindeydim mardine 45dk uzaktaydık acil durumlar için de devlet hastanesi falan vardı yani ama sizin bulunduğunuz yer kötü anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun canım. Kaç yılınız var daha orda?

Senin ufuktada sezeryan var gibi canım:ıslık: hayırlısı olur inşallah. Paşayada maşallah haftasını yakalamış inşallah doğuma A kadar 3 ü geçer canım. Kasım bebişleri ortalama 2500_3 arası olacak galiba:KK200::KK46:

Aman tek derdimiz bu olsun.sezeryan olursa zaten doktor şeyimizi görmicekki.hemşireler sondayı takıp , karnı komple baticonlayıp sadece sezeryan alanı açık kalacak şekilde kapatıolar örtü ile.hemşire arkadaşım demişti doktor hazır olunca kesmeye gelir sadece die :)
Yooo hiç öyle değil canım bizim hastanede hemşire ebe hamileye sadece iğne ilaç serum vb yaklaşırlar. Alttan muayene doktor kendi kontrol eder. Normal doğum açıklık muayenesinde doktor yapıyor.Sonda doktor kendi takar baticon falan doktor yapar doktor keser doktor diker doktor sonda çıkarır karnına bile doktor basıyor. Ve doktorlar gerçekten daha nazik oluyor. Arkadaşım doğum yaptı 2 hafta önce bizzat gördük. İlk doğumda keşke bu hastaneye gelseydim dedim.

He bir de ben nstye girince eşimi de muhasebeye gönderdim yenidoğan sünnet fiyatı için.. Üroloji, çocuk doktoru yapıyormuş sünneti ama doktor karar veriyormuş sünnete. Uzman doktor 900 doçent olursa 1350miş
Çokmuş yaaaa:/ gerçi kuzumun şeysi sonuçta ucuza getirmeyelim allah korusun ama bunlarda abartmışlar hadi taş çatlasın 500 deseler yine neyse.

Uçakla daha da rahat olur süre çok yormaz bebeği de seni de. Ama hastane olayı sıkıntı gerçekten. Ben Mardin midyat ilçesindeydim mardine 45dk uzaktaydık acil durumlar için de devlet hastanesi falan vardı yani ama sizin bulunduğunuz yer kötü anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun canım. Kaç yılınız var daha orda?
Biz Tunceli'nin pertek ilçesindeyiz canım feribotla Elazığa gecıyoruz gece 12den sonra 2saatte calısıyo feribot 1saat yol araban yoksa yandın saglık Ocagı felaket kımse ılgılenmiyor 2senemiz kaldı canım gün sayıyorum vala zaman hızla ilerlesin diye

Hayırlı günler kızlar
Biz de bugün dr kontrolüne gittik ogluşum 2850 gr 49 cm olmuş. Henüz kanala yerleşmemiş. Şu efsanelestirilen çatı muayenesini olduk gerçekten çok abartiliyormus hiç bi seycik anlamadım oldu bitti. Catimiz normal doğuma müsait ama.hiç açılma sancı yok.
Bundan sonra bebeğin kanala yerleşmesini bekleyeceğiz artık. Bende oturup yerleri falan silecegim bu gidişle herhalde.

Canim masallah oglusuna :KK46: oh cati muayenesini de atlatmissin miss :anneadayı: zamaninda hayirlisiyla saglikla dogsun ins miniginn

İnşallah canım hayırlısıyla kavuşuruz inşallah paşalarımıza. Doktorda 200_300 gr aşağı yukarı oynar dedi. Ama zaten gelişimi tamamlanmış küveze girmezse kilo aldırırım inşallah. Belki yukarı çıkar dediğin gibi sürpriz olur bize 3300 falan olsa bile:)))
Olur inşaallah heycanla bekliyoruz topikçe İnan çok güzel heyecanlanmış ilk Doğum olmadığı halde çok stres yapıyorum merakla bekliyorum rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun

Back
X