bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Herkeze gunaydin kizlar neden uyuyamiyorum ben ya zaten surda bi kac haftaya hepten uyuyamiycaz
Gunaydin canim.ayni soruyu ben de soruyorum kendime... Gun icinde yoruluyorum 3 yasinda kizm var onunla ugrasmak oynamak ayri bi olay.ama gece 2 3 4 kac olursa oyle sabah da dinlenemeden kalkiyorum malesef...metabolizmam cokmek uzere

Rose daisy yaren92 Yagmur8991 kızlar benim de tam tersi özellikle dün artık 4sa aralıksız tepindi korktum videoya bile aldım.. Gerçi ben dün çok kötüydüm yattım hep yavrum da benim gerginliğimi hissetti galiba :/ çırpınır gibi tepindi durdu.. Sonra da aklıma şey geldi bu çocuk pek kilo almadı galiba baksana bu kadar rahat tepiniyo dedim kendi kendime.. Yani her durumları ayrı sıkıntı :))

Ben ne zaman elimi telefona atsam tusunami etkisi yaratan oğlum bi an durgun sular gibi çekiliyor köşesine, usg de hep eli yüzünde oluyor anladığım kadarıyla kameralarla arası iyi değil he bir de dün akşam bizim oğlanda hareketliydi taa kii babası elini karnıma koyana kadar yine saygıdan yine saygıdan dedi hatta sen bütün gün bu çocuğa beni mi kötülüyorsun da dedi anacı oğluşum benim

Randevun kaçta

Demekki boşuna balığım demiyorsun maşallah yavruna annesini merakta bırakmıyor annem stresli bari birkaç hareket yapayım keyfi yerine gelsin diyorzamane çocukları

Nüfusa önce giden kazanır
Sen medipol de hoşgeldin bebek de kız var onunla gezdin mi hastaneyi ben hala gezemedim
İyiymişYok gezmedim canım ama ilk doğumdan biraz biliyorum eşim doğumhaneye kadar geliyor birde ben annemi götürecem yanımda sancı olurken masaj için sen tek mi gidiceksin

Lanet olsun içimdeki insan sevgisine
Aynen cnm.benimde Bugün kan beynime sıçradı.bi de arkadaş haklı gibi açtı ağzını.ben yarım açtım :) Eski ben olsaydı yanmsti.hamilelikten mi bilmiyrm biraz bebegimi dusunuyrm çok sinirlenmemeye calisiyrm.eski ben öyle bitirmezdi meseleyi.arkadaş da özür dileme özürlüsü.yaptgnn farkına vardı ama hiçbişey yokmuş gibi dvm edio.bende umursamiyrm artık.herşey bebisimm için o mutlu olsun.ben sonra babasını hallederim :)

İyiymişYok gezmedim canım ama ilk doğumdan biraz biliyorum eşim doğumhaneye kadar geliyor birde ben annemi götürecem yanımda sancı olurken masaj için sen tek mi gidiceksin

Annem yanımda zaten erken doğum riski vardı o yanımda olur.. Ben gezmedim ama doğumhaneye falan girmiştim acile gidince. Bi türlü denk gelip gezemedik

Annem yanımda zaten erken doğum riski vardı o yanımda olur.. Ben gezmedim ama doğumhaneye falan girmiştim acile gidince. Bi türlü denk gelip gezemedik
Şanslısın Can'ım annen yanındaysa
İnan gitmesen de olur yani ben kızımda hiç gezmedim bile ama bilmemek daha iyi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…