- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.761
1-2 hafta daha beklese daha iyi olur kendini yormamaya dikkat edersin bu dönemde canım bol bol oku bebişine deBenim kızım da da aynı olmuştu ama bunda erken doğum riskim var canım o yüzden heran bekliyoruz
Sezeryana mi donus yaptin canim? Ayy hadi hayirli haberlerle don canim . Bu gun gidecek olan tum.hamisler guzel.haberler alsin bebislerindenGünaydın kızlar.. Güzel sağlıklı bi haftasonu olsun inşallah.. Ben çok heyecanlıyım balığımı görücem bugün :)) doğum tarihine falan da karar verilir sanırım artık..
Ver köpeklere cnm ya.Niye dert ediosn.günahları boyunlarina.
Bize de eşimin anneannesi öyle getirir arada.Yani elime geleni ayiriyrm kalanı gidio yani yapcak bişey yok.getirirken beni bilde getir.Zaten öyle etçil değiliz eşimde bende.ikimizde temiz severiz.yağsız kemiksiz :) yani sende getiriosan sonuclri bilerek getiriosndr herhalde dimi.boşver.alt anlamlri da düşünüp hiç kendini üzme
Dün bir arkadaşımla konuştum neden Ayşe dedi bana değişik isimler varken çok kırıldım doğrusu ona..Ahmet Bekir'de çok güzel isim biri Peygamber biri sahabe ismi canım ismiyle yaşar hayırlı evlat olurlar inşallahAyse de tek başına yetiyor bnce canım çok güzel başka ismë gerek yok.bn de tek isim isterdim eşim ahmet bekir istiyor bni de alistrdi smdi tek ahmet diyemiyorm ahmet bekir diye seviyorm:)
Ben sırt üstü de yatıyorum zararlı mı ki??Günaydın herkese.
Sırt üstü yatmayı özledim resmen, yan taraflarım tutulmuş
Değişik isimler de bnm hoşuma gtmiyo.bnm de bekir ismini hc kimse beğenmedi ve cok da belli ettiler başka isim koy deyip ağız buktuler.karar vermişiz yani onların demesiyle değişecek değil insan beğenmese de yorumsuz kalabilir baslarda bn de üzüldüm ama oglumun ismi çok alistm çok sevyorum kimseyi takmiyorum o yüzden.Dün bir arkadaşımla konuştum neden Ayşe dedi bana değişik isimler varken çok kırıldım doğrusu ona..Ahmet Bekir'de çok güzel isim biri Peygamber biri sahabe ismi canım ismiyle yaşar hayırlı evlat olurlar inşallah
Valla kan akımı az olurmuş bebeğe öle diolar ama ben gece bazen kendimi sırt üstü uyurken buluom.sağa sola yatmaktan yanlarım ezildi.yüzüstü uyumayı ösledim bende :)Ben sırt üstü de yatıyorum zararlı mı ki??
Aynen canım takmamak gerekli onların koyduğu değişik isimlere biz birşey demiyoruz onlarda demesin en azından .herkes kendi çocuğuna sevdiği ismi koyar kimsenin karışma Hakkı da yok benceDeğişik isimler de bnm hoşuma gtmiyo.bnm de bekir ismini hc kimse beğenmedi ve cok da belli ettiler başka isim koy deyip ağız buktuler.karar vermişiz yani onların demesiyle değişecek değil insan beğenmese de yorumsuz kalabilir baslarda bn de üzüldüm ama oglumun ismi çok alistm çok sevyorum kimseyi takmiyorum o yüzden.
Anladım sağol cnm ..Bende devamlı olmasa da arada sırtüstü yattığım oluyor ama genelde uyuyamıyorum hep dönüyorumValla kan akımı az olurmuş bebeğe öle diolar ama ben gece bazen kendimi sırt üstü uyurken buluom.sağa sola yatmaktan yanlarım ezildi.yüzüstü uyumayı ösledim bende :)
Çok sevindim senin adına hayırlısıyla artık evinde olacak bebeğine maşallah kardeşleriyle de buluşacak onlar da heyecanlıdırKizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
meleksr Melan-kolik insallah sizde yavrularina en kisa surede kavusursunuz.bugun dr ile gorsmussunuzdur nasil durumlari.
Kizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
meleksr Melan-kolik insallah sizde yavrularina en kisa surede kavusursunuz.bugun dr ile gorsmussunuzdur nasil durumlari.
Ben sırt üstü de yatıyorum zararlı mı ki??
Gönülcüm çok sevindim kızçen sağlıkla evine geliyor artık çok şükür.Kizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
Insanlar saygili olsa ve olumsuz tepkilerle birbirini uzmese sıkıntı yok ama kimse bunu yapmiyor malesef.kimi tek isimden hoslanir kimileri cift isimden.kimi eski isim sever kimi yeni isimler... Bizlere saygi duymak duser ama yokkk illa ki biseyler diyecegizAynen canım takmamak gerekli onların koyduğu değişik isimlere biz birşey demiyoruz onlarda demesin en azından .herkes kendi çocuğuna sevdiği ismi koyar kimsenin karışma Hakkı da yok bence
Gozun aydin canım sağ salim getirirsiniz kızınızi jnsallah:)Kizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
Kizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
Ayy çok mutlu oldum hadi inşallah minik kızımız çıkar hastaneden sıcak yuvasına kavuşur :))Kizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?