bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar.. Güzel sağlıklı bi haftasonu olsun inşallah.. Ben çok heyecanlıyım balığımı görücem bugün :)) doğum tarihine falan da karar verilir sanırım artık..
Sezeryana mi donus yaptin canim? Ayy hadi hayirli haberlerle don canim . Bu gun gidecek olan tum.hamisler guzel.haberler alsin bebislerinden

Canım süper bir fikir

Ayy kızlar sormayın yahu kredi kartım kopyalanmis ve harcama yapılmış bi bu eksikti yaa uğraş dur şimdi bunla offf

Ayse de tek başına yetiyor bnce canım çok güzel başka ismë gerek yok.bn de tek isim isterdim eşim ahmet bekir istiyor bni de alistrdi smdi tek ahmet diyemiyorm ahmet bekir diye seviyorm:)
Dün bir arkadaşımla konuştum neden Ayşe dedi bana değişik isimler varken çok kırıldım doğrusu ona..Ahmet Bekir'de çok güzel isim biri Peygamber biri sahabe ismi canım ismiyle yaşar hayırlı evlat olurlar inşallah

Değişik isimler de bnm hoşuma gtmiyo.bnm de bekir ismini hc kimse beğenmedi ve cok da belli ettiler başka isim koy deyip ağız buktuler.karar vermişiz yani onların demesiyle değişecek değil insan beğenmese de yorumsuz kalabilir baslarda bn de üzüldüm ama oglumun ismi çok alistm çok sevyorum kimseyi takmiyorum o yüzden.

Aynen canım takmamak gerekli onların koyduğu değişik isimlere biz birşey demiyoruz onlarda demesin en azından .herkes kendi çocuğuna sevdiği ismi koyar kimsenin karışma Hakkı da yok bence

Valla kan akımı az olurmuş bebeğe öle diolar ama ben gece bazen kendimi sırt üstü uyurken buluom.sağa sola yatmaktan yanlarım ezildi.yüzüstü uyumayı ösledim bende :)
Anladım sağol cnm ..Bende devamlı olmasa da arada sırtüstü yattığım oluyor ama genelde uyuyamıyorum hep dönüyorum

Çok sevindim senin adına hayırlısıyla artık evinde olacak bebeğine maşallah kardeşleriyle de buluşacak onlar da heyecanlıdır

Ayy gonull ne guzel haber buu yarin bayram gibi minnosuni op kokla bizim yerimize de

Ben sırt üstü de yatıyorum zararlı mı ki??

Rahim artık çok büyüdüğü için arkasındaki büyük damarlara baskı yapıyor ve fenalık hissi, baygınlık filan olabiliyor canım.
Bende de oluyor mesela Azcık sırtüstü olayım duramıyorum dönüyorum direkt.
Usg yapılırken bile dayanamıyorum. Nstde de yan duruyorum.

Gönülcüm çok sevindim kızçen sağlıkla evine geliyor artık çok şükür.

Aynen canım takmamak gerekli onların koyduğu değişik isimlere biz birşey demiyoruz onlarda demesin en azından .herkes kendi çocuğuna sevdiği ismi koyar kimsenin karışma Hakkı da yok bence
Insanlar saygili olsa ve olumsuz tepkilerle birbirini uzmese sıkıntı yok ama kimse bunu yapmiyor malesef.kimi tek isimden hoslanir kimileri cift isimden.kimi eski isim sever kimi yeni isimler... Bizlere saygi duymak duser ama yokkk illa ki biseyler diyecegiz

Gozun aydin canım sağ salim getirirsiniz kızınızi jnsallah:)

Gözünüz aydın canım bugün bitmez artık sana :) maşallah bebişine darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

Ayy çok mutlu oldum hadi inşallah minik kızımız çıkar hastaneden sıcak yuvasına kavuşur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…