bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ver köpeklere cnm ya.Niye dert ediosn.günahları boyunlarina.
Bize de eşimin anneannesi öyle getirir arada.Yani elime geleni ayiriyrm kalanı gidio yani yapcak bişey yok.getirirken beni bilde getir.Zaten öyle etçil değiliz eşimde bende.ikimizde temiz severiz.yağsız kemiksiz :) yani sende getiriosan sonuclri bilerek getiriosndr herhalde dimi.boşver.alt anlamlri da düşünüp hiç kendini üzme

Maşallah balığa ne güzel aktif bir bebek canım emin ol hareketsiz dursa kafaya takarsin böyle olmasi daha iyi, ben bi videoya alamadım tam cekicem duruluyor bebek anı olarak kalır diye dusunuyordum ama yok cektirmiycek galiba bugüne kadar usg de bi poz bile vermedi inatcimi olcak ne diyor doktor bile

Gunaydinlar kizlar bu gece uyuyamayanlardan biri de benim o yuzden de sinirliyim .koca bugun benden uzak dursa ancak en kucuk birseyde pencelerimi cikarabilirim gibime geliyo

Yusuf ismi çok güzel ya o aslında tek bile yeterli biz iki isimden vazgeçtik zor olur diye tek Ayşe koyuyoruz
Ayse de tek başına yetiyor bnce canım çok güzel başka ismë gerek yok.bn de tek isim isterdim eşim ahmet bekir istiyor bni de alistrdi smdi tek ahmet diyemiyorm ahmet bekir diye seviyorm:)

Sabahtan beri yoksun My moonlight gecede sancilandim diyordun iyimisin canım ?? Yoksaa dogurdunmu
Yok canım sancılar arada yokluyor ama korkulacak bi durum yok. Nezle den kafam bi milyon o ayrı:))) Ama ayaktayım Allâh A şükür. Şimdi dışarı çıkıcaz son dakika karar verdiğimiz yatak yanı beşik alıcaz:)) hastane çikolatamızı alıcaz eee birazda dolaşırız. Herkes iyidir umarım okumadım.Bizden haberler böyle herkese iyi hafta sonları byy:)))

Sevindim canım iyi gezmeler bugün ve yarının tadını çıkar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…