bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Melan-kolik arkadasimizdi o sanki cnm hem spinal hem epidural olan

because of you ay ne güzel büyümüş balığın maşallah :) doğum da gönlüne göre olcak gibi, hadi iyisin tatlım :)) ben de normal normal diye tutturuyom, oğluş inşallah kordonla ip atlamaca fln yapıp anasını kestirmez :)) arkadaşına gelince bence bekar arkadaşlarla ilişkiler böyle oluyor, yada benim bekarlar hep seninki gibi :)) hayır sevgili muhabbetini seviyorum dedikodu seviyorum :)) ama sen de bi sor demi ben nasılım :/

Az az ve sik sik yemegi tercih ediyom ben cnm cunku sonrasi felaket oturamiyom yatamiyom karnim cok geriliyo aciyo

saol canım benimmm daha bu sabah aklıma geldin senin yerine ben heyecanlandım aaaaaa yarın doğuruyo bu kız diye inşallah sağlıkla al oğlunu kucağına tüm deneyimlerini paylaş bizimle kendini toparlayınca heyecanla bekliyoruz

Beybisi ne guzel haberlerle donmussun cok sevindimm baliginaa kocaman olmus sirsiri sezeryan style oo yeahh

Yok yok normal yoldan gelir o sen merak etme annesi gerçi onlar sağlıkla gelsin de gerisi boş.. Arkadaş muhabbetine gelince evli bekar olma durumu farkeder tabii ama emin ol bu iş bencil olma olmama durumu :/ aslında çıkarmak lazım böyle insanları hayatından bak vildan_drs olsa kesinlikle öyle derdi dimi kuzum :))

amin canım, Olur olur bizim bebisler 50 olur 50 de ideal zati spinal epidural kombini yapriran Melan-kolik di sanirsam çok iyi diyordu ondan bilgi almalisin canım

Canımmm çok şükür sağlıklısınız..doğumda en hayırlısı neyse o şekilde olsun.bende sezeryan olcam normali gözüm yemiyor.az kaldı hadi az daha sabır bize

:)))))))) çok tatlısın kuzuuuuummmm aynen öyle derdim ama telefonda da hiç beni sormuyorsun ne biçim teyzesin vs.diye söylenirdim.çünkü bende de bar tam 32 yıllık arkadaş bekar tek derdi gezme iş ve erkek arkadaş ev de kalma durumu yaşaması cabası ..2-3 ayda bir arıyordu anlatıyordu kendiyle ilgili sitem ettim tabi söyledim söylemem gerekeni bana ay sende çok nazlısın iyi ki bir zor geçiyor hamileliğin Pamuk'lara mi saralım seni bu ne naz diye söylendi bende ona dilerim allahtan aynı şeyleri yaşarsın da beklemezsin kimseden ilgi dedim ...bak bakalım evlat kaybetme korkusu bu psikoloji nasılmış dedim ...hamile kalsamda yaşasam keşke diyor manyak ..bekara karı boşamak kolay işte ...çok ta tıııınnnnnn Allah herkesin çarşını pazar etsin intikam yemeği soğuk yenir sizde aynısını yaparsınız onlara ....Buarada bende seni çok merak ettim bir daha yapma böyle iki cümle olsada yaz zaten bu haller Nasıl olacak bilmiyorum doğurduktan sonra iletişim koparsa hepten yalnızlık hissedeceğiz o kadar alıştık birbirimize :))) bak combine sezeryan konuştuk ağrısızmış araştıralım bizim için gibi duruyor combine

Evet hatırladım canım maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kardeşine ve hepimize ..araları yakın oluyor biraz zorluyorlar ama olsun dünya Tatlısı bu bebişler

Sorma kuzum çok garip bi duygu. Hemen doğsun kucağıma gelsin bi öpüp koklayım diyorum. Nasıl bişey gelecek merak ediyorum:))) ablası görünce ilk anları nasıl geçecek babası görünce ne yapacak çok güzel dakikalar geçecek ilk anlar:))) amaliyattayken kendime cesaret verip kuzumu ilk ben görmek istiyorum. 9 aydır benimle kuzum bu benim hakkım inşallah güzel geçer herşey.

Ama en büyük korkum 2 saat sonra uyuşukluk geçince napcam Gerçi hastanemiz de bakım güzel inşallah ilki kadar zor geçmez diye ümit ediyorum bu gece erkenden uykum gelse süper olacak kendimi iyi hissettiğim müsait bi anda yazıcam size. Dua edin bana

Herşeyin çok çok güzel geçecek allahın izniyle hiç merak etme sen gönlünü ferah tut..hepimiz dua edicez sana ve yavruna bu gece..

Ayy ben bile heyecan yaptım. Doğum tarihlerimiz aynı ve sen yarın doğuruyorsun çok heyecan verici gerçekten. Rabbim sağ salim cikmayi nasip etsin inşallah darısı başımıza. Bende ilk bebeğimi göreceğim anı esimin ilk göreceği anı vs. Çok merak ediyorum. Çok duygusal olacak eminim

Doğru bişeyler söylemeden olmaz :)) bu aynı arkadaş ben de aynı dönem mezun olmuş iş ararken bi yandan şimdiki eşimi ailemle tanıştırma çabaları bi dünya sıkıntı üstelik aynı yıl gencecik teyzemi kaybetmişiz falan kalktı onun bi iş görüşmesi varmış ben hiç arayıp merak etmemişim!! Ciddi ciddi trip yaptı bana!! Ne bileyim bazen diyorum insan hakettiği muameleyi görür ben seçiyorum bu insanları ben izin veriyorum ama küçük abim de senin mantıkta.. Kangren olmuş kolunu bacağını kesmezsen nolur der hep.. Aslında herkese hakettiği değeri vermek lazım.. Bizi merak ettiğin için de Saol canısı valla aynı okulda 3yıl çalıştığım arkadaşlarla otururken bile aklım burdaydı dün akşam çok tehlikeli burası :))) doğumdan sonra nasıl olucaz bakalım duygusal bi boşluktaydık herkes yoluna demeyiz umarım :))) bu epidural spinali olan arkadaşlar bize de anlatsınlar ben de araştırmalara başlayayım az kaldı

Canimm noldu hayirli haberlerini bekliyoruz?

İvit kocaman olmuş yavrum benim bi de ellerini yumruk yapmış görmeliydin Dr dedi ki güç gösterisi yapıyo babası da diyo ki adanalı ondandır :)))
ayyyyyy dünden beri Nasıl olcak diye düşünüyorum seni.....Allah yardımcın olsun hep dua edicem saana ve bebeğe ....en kısa zamanda sezeryan sonrası tecrübelerini bekliyorum

Tekrar gözünüz aydın canım. İsmiyle yaşasın maşallah . Müsait olunca daha ayrıntılı olarak merak ediyorum hanım kız neden acele etmiş nasıl gelişti o gün doğum
Cok sagol canim. Hemen anlatayim :)
O gun saglik ocagina gittim. Tansiyonumu olctu hemsire, yuksek cikti. 2.kez olctu yine yuksek. Bebegin kalp atisina bakti o da cok hizlanmis. Hemen hastaneye git, ultrasonla bebege bakilsin dediler. Gittim. Tansiyonum dustu yavas yavas ama idrar tahlilimde sikinti cikti. Gebelik zehirlenmesi baslangici dedi doktor, hemen yatis verdi Gece 2-3 saatte bir nstye bagladilar. Bebegin kalp atislari hep sikintiliydi. Yani cok duraganmis, ne hizlaniyo ne yavasliyo kalp atislari. Bu da bebegin bi sikintisi oldugunu gosterirmis icerde, baygin olabilirmis mesela
Sabah olunca dogumhaneye alip suni sanci vermeye basladilar bana, bu sirada da doktor basimda durup nstyi izliyordu. Kalp atislari dusmeye baslarsa acil sezaryen dedi. Dusmeye basladi. Senin sancilarinda da sikinti var. Bu senin rahmine zarar veriyo buyuk ihtimal dedi. Bi anda kendimi ameliyat elbiselerinin icinde buldum. Soktaydim resmen. Bu kadar cabuk beklemiyordum.
Ama oldu :)
1 Ekim Cumartesi saat 16.15'te 2.460gr agirliginda minik kizim dogdu :)
Doktor iyi ki almisiz, rahminde de yirtilma baslamis dedi.

Bayaga uzun oldu kizlar kusura bakmayin ama napayim erkekleein askerlik, bayanlarin dogum hikayeleri bitmezmis

Canim senin de yavrularin hayirli, omurlu olsunlar.
Cok sukur erken de olsa sag salim yanimizdalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…