- 15 Ağustos 2014
- 2.518
- 2.369
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.981
yok be canım bazı insanların bencilliği tarif edilemez boyutta yani.. napalım allah herkesin gönlüne göre versin.. boyuna hiç üzülmüyorum artık bi anormallik olsa dr söylerdi hem doğana kadar 50 cm i bulur gibime geliyobu epidural spinal bir arada nasıl bişey oluyo ki acep?? geçenlerde @meleksr sanki bu yolla sezeryan olmuştu yanlış mı hatırlıyorum
Az az ve sik sik yemegi tercih ediyom ben cnm cunku sonrasi felaket oturamiyom yatamiyom karnim cok geriliyo aciyoArtık millet küçüldü galiba.mideye yer kalmadi oralarda :) benm hep abartı gidio yani.Kahvaltı da bi sisiyrm yatarken mide fesadı geciriyrm resmen.Hele akşam midem dükkanı kapatms oluo sanki.hiçbişey öğütmuo.çok rahatsz oluyrm.uykuya geçiş ölüm oluo yani
Yemek yemeyym diyrm ama bu seferde bebeğim nasıl kilo alcak son haftalar.yemek zorundaym gibi hissediyrm
saol canım benimmm daha bu sabah aklıma geldin senin yerine ben heyecanlandım aaaaaa yarın doğuruyo bu kız diyeBende bende varım merak edenler arasındaaaaaa.... :)))) maşallah balığın ton balığı kıvamına gelmiş yerim onu:))) gözün aydın seziş oluşan kız sende. Hayırlısıyla ben bi doğuruyum sizi beklicem merakla:)))
günaydın kızlar mutlu pazarlaröncelikle vurmayın tamam haklısınız çoook özür yazmam lazımdı dün ama dr ardından son alışverişler akşam da eski okuldan arkadaşlar gelince dayanamadım girdim okudum ara ara yazdıklarınızı ama bi türlü yazamadım bizi merak eden canım arkadaşlarım ahmoz @alp_se @yaren92 @ayseankara @pdr55 @Persefon seyda61 Yagmur8991 -ve aklıma gelmeyen atladığım varsa kusura bakmayın- iyi ki varsınız bunu her randevu sonrası söylüyorum belki ama burda birbirimizin yüzünü bile görmeden bu kadar ilgileniyoruz ya herşeyimizle düşünüyorum da benim 19 yıllık arkadaşım bu kadar merak etmiyo beni ve bebeğimi.. en son 3 ay önce falan görüştük ve 40 dk sevgilisini, bi türlü evlenme teklif etmediğini iş arkadaşlarıyla sıkıntılarını geçimsizliklerini ..... işte anlattı da anlattı.. dinledim sabırla.. hiç bir zaman beni de sorsun diye beklemedim ama ben çok özel bi durumdayım ya ölür müsün yani bi kez de hamileliğin nasıl geçiyo falan diye sorsan.. yani boşuna demiyorum iyi ki varsınız diye canlar seviliyosunuz şiiimdiiiiiiii bizim balığa gelicek olursak Rose daisy sana demiştim ya dün bakalım bizim balık hamsi olarak mı kaldı diye çok şükür accık büyümüş 2750 gr.. bence kilosu gayet normal boyumuz da 45-46 cm civarı.. anne 1.60 baba 1.70 çocuktan 55 cm doğmasını beklemiyoruz zaten çok şükür sağlıklı herşeyi normal veeeeeeee doğum pozisyonunu almış kurban olduğum solucanım o kadar okşadım kafasını oğlum dönme annem sen bırak biz sezeryan olalım dedim ki zaten çocuğun dötünü sevmişim onca zaman kafası diye neyse ben yine de söyledim dr a ebeniz diye lafa başlayınca adam bi dondu kaldı küfür falan edicem zannetti galiba ebeniz çok sert hiç hoşlanmadım hareketlerinden dedim.. ben bu ebeyle normal doğum yapamam dedim!! muhtemelen dr da çohhhhh da tıınnnnnn demiştir içinden neyse dr da sezeryan yaparız dedi.. spinal var mı sizde dedim spinal epidural spinal epidural combo hepsi varmış allahıma pinn şükürr yalnız doğum tarihini vermedi 24 ekimde belirlicek ama 10 gün öncesi gibi olur dedi 2-3-4 kasım artık hangi güne denk gelirse.. bizden bu kadar öpüldünüz
Yok yok normal yoldan gelir o sen merak etme annesi gerçi onlar sağlıkla gelsin de gerisi boş.. Arkadaş muhabbetine gelince evli bekar olma durumu farkeder tabii ama emin ol bu iş bencil olma olmama durumu :/ aslında çıkarmak lazım böyle insanları hayatından bakbecause of you ay ne güzel büyümüş balığın maşallah :) doğum da gönlüne göre olcak gibi, hadi iyisin tatlım :)) ben de normal normal diye tutturuyom, oğluş inşallah kordonla ip atlamaca fln yapıp anasını kestirmez :)) arkadaşına gelince bence bekar arkadaşlarla ilişkiler böyle oluyor, yada benim bekarlar hep seninki gibi :)) hayır sevgili muhabbetini seviyorum dedikodu seviyorum :)) ama sen de bi sor demi ben nasılım :/
İvit kocaman olmuş yavrum benim bi de ellerini yumruk yapmış görmeliydin Dr dedi ki güç gösterisi yapıyo babası da diyo ki adanalı ondandır :)))Beybisi ne guzel haberlerle donmussun cok sevindimm baliginaa kocaman olmus sirsirisezeryan style oo yeahh
amin canım, Olur olur bizim bebisler 50 olur 50 de ideal zatiyok be canım bazı insanların bencilliği tarif edilemez boyutta yani.. napalım allah herkesin gönlüne göre versin.. boyuna hiç üzülmüyorum artık bi anormallik olsa dr söylerdi hem doğana kadar 50 cm i bulur gibime geliyobu epidural spinal bir arada nasıl bişey oluyo ki acep?? geçenlerde @meleksr sanki bu yolla sezeryan olmuştu yanlış mı hatırlıyorum
Canımmm çok şükür sağlıklısınız..doğumda en hayırlısı neyse o şekilde olsun.bende sezeryan olcam normali gözüm yemiyor.az kaldı hadi az daha sabır bizegünaydın kızlar mutlu pazarlaröncelikle vurmayın tamam haklısınız çoook özür yazmam lazımdı dün ama dr ardından son alışverişler akşam da eski okuldan arkadaşlar gelince dayanamadım girdim okudum ara ara yazdıklarınızı ama bi türlü yazamadım bizi merak eden canım arkadaşlarım ahmoz @alp_se @yaren92 @ayseankara @pdr55 @Persefon seyda61 Yagmur8991 -ve aklıma gelmeyen atladığım varsa kusura bakmayın- iyi ki varsınız bunu her randevu sonrası söylüyorum belki ama burda birbirimizin yüzünü bile görmeden bu kadar ilgileniyoruz ya herşeyimizle düşünüyorum da benim 19 yıllık arkadaşım bu kadar merak etmiyo beni ve bebeğimi.. en son 3 ay önce falan görüştük ve 40 dk sevgilisini, bi türlü evlenme teklif etmediğini iş arkadaşlarıyla sıkıntılarını geçimsizliklerini ..... işte anlattı da anlattı.. dinledim sabırla.. hiç bir zaman beni de sorsun diye beklemedim ama ben çok özel bi durumdayım ya ölür müsün yani bi kez de hamileliğin nasıl geçiyo falan diye sorsan.. yani boşuna demiyorum iyi ki varsınız diye canlar seviliyosunuz şiiimdiiiiiiii bizim balığa gelicek olursak Rose daisy sana demiştim ya dün bakalım bizim balık hamsi olarak mı kaldı diye çok şükür accık büyümüş 2750 gr.. bence kilosu gayet normal boyumuz da 45-46 cm civarı.. anne 1.60 baba 1.70 çocuktan 55 cm doğmasını beklemiyoruz zaten çok şükür sağlıklı herşeyi normal veeeeeeee doğum pozisyonunu almış kurban olduğum solucanım o kadar okşadım kafasını oğlum dönme annem sen bırak biz sezeryan olalım dedim ki zaten çocuğun dötünü sevmişim onca zaman kafası diye neyse ben yine de söyledim dr a ebeniz diye lafa başlayınca adam bi dondu kaldı küfür falan edicem zannetti galiba ebeniz çok sert hiç hoşlanmadım hareketlerinden dedim.. ben bu ebeyle normal doğum yapamam dedim!! muhtemelen dr da çohhhhh da tıınnnnnn demiştir içinden neyse dr da sezeryan yaparız dedi.. spinal var mı sizde dedim spinal epidural spinal epidural combo hepsi varmış allahıma pinn şükürr yalnız doğum tarihini vermedi 24 ekimde belirlicek ama 10 gün öncesi gibi olur dedi 2-3-4 kasım artık hangi güne denk gelirse.. bizden bu kadar öpüldünüz
:)))))))) çok tatlısın kuzuuuuummmm aynen öyle derdim ama telefonda da hiç beni sormuyorsun ne biçim teyzesin vs.diye söylenirdim.çünkü bende de bar tam 32 yıllık arkadaş bekar tek derdi gezme iş ve erkek arkadaş ev de kalma durumu yaşaması cabası ..2-3 ayda bir arıyordu anlatıyordu kendiyle ilgili sitem ettim tabi söyledim söylemem gerekeni bana ay sende çok nazlısın iyi ki bir zor geçiyor hamileliğin Pamuk'lara mi saralım seni bu ne naz diye söylendi bende ona dilerim allahtan aynı şeyleri yaşarsın da beklemezsin kimseden ilgi dedim ...bak bakalım evlat kaybetme korkusu bu psikoloji nasılmış dedim ...hamile kalsamda yaşasam keşke diyor manyak ..bekara karı boşamak kolay işte ...çok ta tıııınnnnnn Allah herkesin çarşını pazar etsin intikam yemeği soğuk yenir sizde aynısını yaparsınız onlara ....Buarada bende seni çok merak ettim bir daha yapma böyle iki cümle olsada yaz zaten bu haller Nasıl olacak bilmiyorum doğurduktan sonra iletişim koparsa hepten yalnızlık hissedeceğiz o kadar alıştık birbirimize :))) bak combine sezeryan konuştuk ağrısızmış araştıralım bizim için gibi duruyor combineYok yok normal yoldan gelir o sen merak etme annesi gerçi onlar sağlıkla gelsin de gerisi boş.. Arkadaş muhabbetine gelince evli bekar olma durumu farkeder tabii ama emin ol bu iş bencil olma olmama durumu :/ aslında çıkarmak lazım böyle insanları hayatından bakvildan_drs olsa kesinlikle öyle derdi dimi kuzum :))
Evet hatırladım canım maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kardeşine ve hepimize ..araları yakın oluyor biraz zorluyorlar ama olsun dünya Tatlısı bu bebişlerEwet canim ben hatırlıyorum seni. aslında sende beni bilirsin, kız kardeşim hamileydi o dönem ben burda takilmayi sevdigimden sizlerle sohbet ediyordum. şimdi kendim için buradayım. Bu üçüncü bebeğim, kız kardeşim de allah izin verirse ocakta tekrar doğum yapacak, 2 ay arkadan geliyor yani
Sorma kuzum çok garip bi duygu. Hemen doğsun kucağıma gelsin bi öpüp koklayım diyorum. Nasıl bişey gelecek merak ediyorum:))) ablası görünce ilk anları nasıl geçecek babası görünce ne yapacak çok güzel dakikalar geçecek ilk anlar:))) amaliyattayken kendime cesaret verip kuzumu ilk ben görmek istiyorum. 9 aydır benimle kuzum bu benim hakkım inşallah güzel geçer herşey.saol canım benimmm daha bu sabah aklıma geldin senin yerine ben heyecanlandım aaaaaa yarın doğuruyo bu kız diyeinşallah sağlıkla al oğlunu kucağına tüm deneyimlerini paylaş bizimle kendini toparlayınca heyecanla bekliyoruz
Herşeyin çok çok güzel geçecek allahın izniyle hiç merak etme sen gönlünü ferah tut..hepimiz dua edicez sana ve yavruna bu gece..Sorma kuzum çok garip bi duygu. Hemen doğsun kucağıma gelsin bi öpüp koklayım diyorum. Nasıl bişey gelecek merak ediyorum:))) ablası görünce ilk anları nasıl geçecek babası görünce ne yapacak çok güzel dakikalar geçecek ilk anlar:))) amaliyattayken kendime cesaret verip kuzumu ilk ben görmek istiyorum. 9 aydır benimle kuzum bu benim hakkım inşallah güzel geçer herşey.
Ama en büyük korkum 2 saat sonra uyuşukluk geçince napcamGerçi hastanemiz de bakım güzel inşallah ilki kadar zor geçmez diye ümit ediyorum bu gece erkenden uykum gelse süper olacak kendimi iyi hissettiğim müsait bi anda yazıcam size. Dua edin bana
Ayy ben bile heyecan yaptım. Doğum tarihlerimiz aynı ve sen yarın doğuruyorsunSorma kuzum çok garip bi duygu. Hemen doğsun kucağıma gelsin bi öpüp koklayım diyorum. Nasıl bişey gelecek merak ediyorum:))) ablası görünce ilk anları nasıl geçecek babası görünce ne yapacak çok güzel dakikalar geçecek ilk anlar:))) amaliyattayken kendime cesaret verip kuzumu ilk ben görmek istiyorum. 9 aydır benimle kuzum bu benim hakkım inşallah güzel geçer herşey.
Ama en büyük korkum 2 saat sonra uyuşukluk geçince napcamGerçi hastanemiz de bakım güzel inşallah ilki kadar zor geçmez diye ümit ediyorum bu gece erkenden uykum gelse süper olacak kendimi iyi hissettiğim müsait bi anda yazıcam size. Dua edin bana
Doğru bişeyler söylemeden olmaz :)) bu aynı arkadaş ben de aynı dönem mezun olmuş iş ararken bi yandan şimdiki eşimi ailemle tanıştırma çabaları bi dünya sıkıntı üstelik aynı yıl gencecik teyzemi kaybetmişiz falan kalktı onun bi iş görüşmesi varmış ben hiç arayıp merak etmemişim!! Ciddi ciddi trip yaptı bana!! Ne bileyim bazen diyorum insan hakettiği muameleyi görür ben seçiyorum bu insanları ben izin veriyorum ama küçük abim de senin mantıkta.. Kangren olmuş kolunu bacağını kesmezsen nolur der hep.. Aslında herkese hakettiği değeri vermek lazım.. Bizi merak ettiğin için de Saol canısı valla aynı okulda 3yıl çalıştığım arkadaşlarla otururken bile aklım burdaydı dün akşam çok tehlikeli burası :))) doğumdan sonra nasıl olucaz bakalım duygusal bi boşluktaydık herkes yoluna demeyiz umarım :))) bu epidural spinali olan arkadaşlar bize de anlatsınlar ben de araştırmalara başlayayım az kaldı:)))))))) çok tatlısın kuzuuuuummmm aynen öyle derdim ama telefonda da hiç beni sormuyorsun ne biçim teyzesin vs.diye söylenirdim.çünkü bende de bar tam 32 yıllık arkadaş bekar tek derdi gezme iş ve erkek arkadaş ev de kalma durumu yaşaması cabası ..2-3 ayda bir arıyordu anlatıyordu kendiyle ilgili sitem ettim tabi söyledim söylemem gerekeni bana ay sende çok nazlısın iyi ki bir zor geçiyor hamileliğin Pamuk'lara mi saralım seni bu ne naz diye söylendi bende ona dilerim allahtan aynı şeyleri yaşarsın da beklemezsin kimseden ilgi dedim ...bak bakalım evlat kaybetme korkusu bu psikoloji nasılmış dedim ...hamile kalsamda yaşasam keşke diyor manyak ..bekara karı boşamak kolay işte ...çok ta tıııınnnnnn Allah herkesin çarşını pazar etsin intikam yemeği soğuk yenir sizde aynısını yaparsınız onlara ....Buarada bende seni çok merak ettim bir daha yapma böyle iki cümle olsada yaz zaten bu haller Nasıl olacak bilmiyorum doğurduktan sonra iletişim koparsa hepten yalnızlık hissedeceğiz o kadar alıştık birbirimize :))) bak combine sezeryan konuştuk ağrısızmış araştıralım bizim için gibi duruyor combine
Kizlar suyum gelio galiba. Giremedm kac gundur buraya elrktrk çarpmıştı bi sikinti olmadi sukur ama bugin sabah su gibi azar azar birsry gelio benden. Su gibi sanki. Azar azar geloyor. Simdi hastaneye gidiyoruz dua edin bana korkuyorum. Bebegim dogarsa 35+4 olcak kuveze mi alirlar cok korkuyorum
İvit kocaman olmuş yavrum benim bi de ellerini yumruk yapmış görmeliydin Dr dedi ki güç gösterisi yapıyo babası da diyo ki adanalı ondandır :)))
ayyyyyy dünden beri Nasıl olcak diye düşünüyorum seni.....Allah yardımcın olsun hep dua edicem saana ve bebeğe ....en kısa zamanda sezeryan sonrası tecrübelerini bekliyorumSorma kuzum çok garip bi duygu. Hemen doğsun kucağıma gelsin bi öpüp koklayım diyorum. Nasıl bişey gelecek merak ediyorum:))) ablası görünce ilk anları nasıl geçecek babası görünce ne yapacak çok güzel dakikalar geçecek ilk anlar:))) amaliyattayken kendime cesaret verip kuzumu ilk ben görmek istiyorum. 9 aydır benimle kuzum bu benim hakkım inşallah güzel geçer herşey.
Cok sagol canim. Hemen anlatayim :)Tekrar gözünüz aydın canım. İsmiyle yaşasın maşallah . Müsait olunca daha ayrıntılı olarak merak ediyorum hanım kız neden acele etmişnasıl gelişti o gün doğum
Canim senin de yavrularin hayirli, omurlu olsunlar.canim seninle ayni durumu yasamisiz :)) bende 7 ekim cuma gunu randevuma gittim 35+4 haftasinda acil doguma yatis verdi esime evde hazirladigim cantayi getirmesini soyledim :)) korkutum ama sukur kizlarim 4 gunluk kuvez sonunda evimize geldiler persembe gunu sarilik basladi kizlarimda atlatmaya calisiyoruz yorucu ve uykusuz geciyor insallah altindan kalkacagim uykusuzlugun ... rabbim adiyla yasatsin elif erva yi sansi bahti acik olsun cumlemizin minnoslarinin..
❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?