bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kisslar
Mutlu Pazarlar
Inşallah gününüz çok güzel geçer.bizde Bugün temizlik var Benim yerime de gezin
Ekim annelrne baktım da sıkıntı almış başını gitmiş
Hepsi annesiyle kv. Le çatışma yasio.gaz nobetlrne baslamslr.
Içim sıkıldı yani :) Benim annem de çok bilir ama ben bişey diyince de çok ısrar etmez.inşallah yine öyle olur tabi :)

Bu arada kızlar hepiniz kasiklrda ağrı hissediosnz benm yanlarm agrio.
Bugüne kadar göbeğim hep dikine gitti.Erkek diodu görenler hatta.Benim kız sonradan mı yolları buluo anlamadım.Şuan aşağı gitmesi gerekirken yanlara mi gidio ne.
Ya da sürekli Yan yatyrm.bebek de ağırlaştı artık ondan mdr ki.
Sizde de göbek yanlarında ağrı oluo mu

Günaydın kuzum,benim göbek top gibi ama ellerimi desem ayaklarımı desem sivri sivri hep yanlarda korkuyorum ustune yatıp ezcem diye sisirince agrida oluyor haliyle

günaydın kızlar mutlu pazarlar öncelikle vurmayın tamam haklısınız çoook özür yazmam lazımdı dün ama dr ardından son alışverişler akşam da eski okuldan arkadaşlar gelince dayanamadım girdim okudum ara ara yazdıklarınızı ama bi türlü yazamadım bizi merak eden canım arkadaşlarım ahmoz alp_se yaren92 @ayseankara pdr55 Persefon seyda61 Yagmur8991 -ve aklıma gelmeyen atladığım varsa kusura bakmayın- iyi ki varsınız bunu her randevu sonrası söylüyorum belki ama burda birbirimizin yüzünü bile görmeden bu kadar ilgileniyoruz ya herşeyimizle düşünüyorum da benim 19 yıllık arkadaşım bu kadar merak etmiyo beni ve bebeğimi.. en son 3 ay önce falan görüştük ve 40 dk sevgilisini, bi türlü evlenme teklif etmediğini iş arkadaşlarıyla sıkıntılarını geçimsizliklerini ..... işte anlattı da anlattı.. dinledim sabırla.. hiç bir zaman beni de sorsun diye beklemedim ama ben çok özel bi durumdayım ya ölür müsün yani bi kez de hamileliğin nasıl geçiyo falan diye sorsan.. yani boşuna demiyorum iyi ki varsınız diye canlar seviliyosunuz şiiimdiiiiiiii bizim balığa gelicek olursak Rose daisy sana demiştim ya dün bakalım bizim balık hamsi olarak mı kaldı diye çok şükür accık büyümüş 2750 gr.. bence kilosu gayet normal boyumuz da 45-46 cm civarı.. anne 1.60 baba 1.70 çocuktan 55 cm doğmasını beklemiyoruz zaten çok şükür sağlıklı herşeyi normal veeeeeeee doğum pozisyonunu almış kurban olduğum solucanım o kadar okşadım kafasını oğlum dönme annem sen bırak biz sezeryan olalım dedim ki zaten çocuğun dötünü sevmişim onca zaman kafası diye neyse ben yine de söyledim dr a ebeniz diye lafa başlayınca adam bi dondu kaldı küfür falan edicem zannetti galiba ebeniz çok sert hiç hoşlanmadım hareketlerinden dedim.. ben bu ebeyle normal doğum yapamam dedim!! muhtemelen dr da çohhhhh da tıınnnnnn demiştir içinden neyse dr da sezeryan yaparız dedi.. spinal var mı sizde dedim spinal epidural spinal epidural combo hepsi varmış allahıma pinn şükürr yalnız doğum tarihini vermedi 24 ekimde belirlicek ama 10 gün öncesi gibi olur dedi 2-3-4 kasım artık hangi güne denk gelirse.. bizden bu kadar öpüldünüz

Kizlar suyum gelio galiba. Giremedm kac gundur buraya elrktrk çarpmıştı bi sikinti olmadi sukur ama bugin sabah su gibi azar azar birsry gelio benden. Su gibi sanki. Azar azar geloyor. Simdi hastaneye gidiyoruz dua edin bana korkuyorum. Bebegim dogarsa 35+4 olcak kuveze mi alirlar cok korkuyorum

Allah yardımcin olsun. Belki kuveze hic gerek kalmaz nerdeyse 36 haftalık. Hayırlısıyla alın kucaginiza

Günaydın kuzum,benim göbek top gibi ama ellerimi desem ayaklarımı desem sivri sivri hep yanlarda korkuyorum ustune yatıp ezcem diye sisirince agrida oluyor haliyle

Yani bende bi taraflarını ezerim Die korkuodm ama yan yatmak en sağlıklısı oldgna göre.korunabiliolardr herhalde.inşallah bişey olmaz.
Senin başı aşağı dönmüş mu cnm.bizim daha belli değil.Son kontrolde donmemsti.Şuan yanlarda daha büyük şeyler hissedyrm.yukarda da el ayak benzeri hissediyrm ama.dönmüş mudr bilemiyrm da.hayrlsi bakalım.salı günü inşallah ogrencz

Hadi gözün aydın cnm.boyu kilosu çok iyi masallah.darısı bizim başımıza inşallah.
Sezeryani da halletmissin.Hemde combo cinsinden.harika olmuş.tahmini günün de belli sayılır.Hadi geçmiş olsun.Bundan sonra beklemeler yakışır sana :)

Canım şükür iyiymissin balıgin kilosu masallah annesi yarın bende Dr gidecem rapor umuda alacam ohhh

Senin anlatış tarzını yerim 1.60 boyu öpte başına koy ayrıca o 13cm i bulamayan da var şekerim arkadaşına gelecek olursak daha çok bekler o teklifi erkek arkadaşına da sana yaptığı gibi sadece kendisi konuşursa çocuğa sıra gelip teklif edemez gelelim balığa bugün de pazar he bizim evde hamsi günü neyse balık o balık değildi Maşallah palamut olmuş senin tür geriden gelenler atak yaptı bizim önden gidenler hamsiye dönüştü ama ne diyoruz önemli olan Sağlık ayrıca popoyu başı diye seven tek sen değilsin rahat ol ayrıca şu bi engel söyleselerde ondan sezeryan oluyoruz psikolojisine girmişsin he işte bende tam oradayım 26. Haftada dönen çocuğa tekrar dönsene diyorum anestezi türü de seç beğen he sevdim bunu bizde de böyledir inşallah yeni trend combo
Ayrıca seviyoruz seni

Canım korkma inş
Canım korkma belki gelen akintidir benimse oluyor bazen
Doğum olsa bile riskli zamanlar bitti kuzum sağlıkla gelir bebeğin Rabbim yardımcın olsun

Evet sola yatin dediklerine göre korunaklı bu bebekler ezilmezler bencede dondumu dönmesini Bilmiyorum ki dadlum cumartesi ye randevu alcam gidince sorarım artık , ama döndü kanımca karnıma sert birşey dayanıp yamultuluyor karnimi bence bu popo olabilir

Hafta olarak gayet iyisiniz canım önce bundan dolayı stres yapma. Gelen su mu ki acep geçen bende su geliyor zannetmiştim uyku arası olan ama idrarmış malum baskılar birde sürekli geliyor mu inşallah bişicik olmaz önce sen iyi ol strese girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…