bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Cnm su degildr inşallah.Sakin ol.bebeğin doğsa bile kuveze girmez inşallah büyüdüler artık.girse de 2 3 günde çıkar inşallah cnm.Sen sakın ol.doğumu tetikleme bence.
Tabi bu durumda sakın olmak da zor Allah yardmcn olsn.İyi haberlrni beklyrz cnm.

Olmaz mk canım.yanlaramdoğru çekiliyor sanki kaslarım liflerim.nasıl geriliyor bilsen.

Almaazkar bence canım.alsalar bile biri iki günlük bişey olur sanırım.belki akıntın oluyordur.enfeksiyon falan varsa.hayırlı haberler alırsın inşallah canım.

Ahh kuzum böyle arkadaşlar bi bende var sanıyordum varsa yoksa kendi hayatları be insafsız azcikta benim halimi hatrimi sorsan dimi nerdee alıştık artık çokta şey yapmamak lazım diyorum, vee balığın nerdeyse 3 kiloya dayanmış maşallah gayet iyi bence daha 36. Haftasında ustelik daha kilo alır tabiki boyuda aynı bizim bebiş bizde de esimle boy oranlarimiz aynı siz gibi bizden uzun bir bebek çıkmaz kanımca sağlık olsun, maşallah bebisine , hastanendr her turlu anestezi yöntemi yapıldığına sevindim ozellikle epidural spinal kombin olanına o çok iyi diyor olan arkadaş tercih edilebilir

Korkma kuzucum kalsada çok kalmaz geleceği varsa durduramazsın sağlıkla gelsin ikinizde iyi olun inşallah

Bende bende varım merak edenler arasındaaaaaa.... :)))) maşallah balığın ton balığı kıvamına gelmiş yerim onu:))) gözün aydın seziş oluşan kız sende. Hayırlısıyla ben bi doğuruyum sizi beklicem merakla:)))

Ben yemegi biraz abartinca oluyo cnm

Korkma cnm belki sana oyle geliyodur

Cnm gozun aydin masallah baligina ins benim citlembikte biraz kilo aliyodur

yok be canım bazı insanların bencilliği tarif edilemez boyutta yani.. napalım allah herkesin gönlüne göre versin.. boyuna hiç üzülmüyorum artık bi anormallik olsa dr söylerdi hem doğana kadar 50 cm i bulur gibime geliyo bu epidural spinal bir arada nasıl bişey oluyo ki acep?? geçenlerde meleksr sanki bu yolla sezeryan olmuştu yanlış mı hatırlıyorum

Canım endişelenme, geliyorsa bile kocaman olmuştur artık, sıkıntı olmaz inşallah :) Biz dua edelim.. Sen de kendini iyi hissedince bizi haberdar et.. Allah yardımcın olsun

Cnm bnm de sabahları azar azar geliyo günlerdir. bi sıkıntı yoktur diye düsunuyorum ama çok geliyorsa gt tabi doktora

Insallah bulursun tatlim.. AdAraS @Olderseolur0606 dogumum da ani anina yanimdalardi gorduler hala gunlerdir totomun uzerine oturmuslugum yok doktorumdan Allah razi olsun... ne yap et combine uygulattir doktoruna
Çok şükür Ece İlay ımız sağsalim kucağımıza geldi Darısı bizlerin başına

Ben yemegi biraz abartinca oluyo cnm

Artık millet küçüldü galiba.mideye yer kalmadi oralarda :) benm hep abartı gidio yani.Kahvaltı da bi sisiyrm yatarken mide fesadı geciriyrm resmen.Hele akşam midem dükkanı kapatms oluo sanki.hiçbişey öğütmuo.çok rahatsz oluyrm.uykuya geçiş ölüm oluo yani
Yemek yemeyym diyrm ama bu seferde bebeğim nasıl kilo alcak son haftalar.yemek zorundaym gibi hissediyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…