bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar 1 saat içinde 4-5 kere karnımın sağ tarafında toplanma oluyor nefesim kesiliyor kasiliyor. 1 dakika falan sürüyor sonrasında ogluşum hareket ediyor. Bunlar doğuma hazırlık sancısı mi?

Bende de oluyor toplanma dikkatle inceledim sadece kizcemin hareketlerinden ibaret oyle kasilma falan degil

Karın ağrım var ya öf. Kasılma gibi değil resmen karın ağrısı geçmiyor dünden beri devamli ağrıyor. ...zaten uykuszdum duble uykusuz oldum.

The_new cnm ya benim yarın seninde salı günü kontrol denk gelemedik ya... yarın kontrolü bir daha ne zman a verir bilmiyorum sana haber veririm. Bi denk geleydik iyiydi

Gecmis olsun canim ayaklarini sicak tutmya calis.dayanamiyorsam bi parol al
Saol tatlım.Normalde ilaç alışkanlığım yok lakin hamilelik sürecinde devamli o vitamin bu kan şu bu derken ilaç bombası olduk...sabah 10 da kontrolüm var.sabredeyim o zamana kadar.

Bende ilac sevmiyorum ilk defa bir ilaci bu hamileligimde duzenli kullanmayi basardim

Saol tatlım.Normalde ilaç alışkanlığım yok lakin hamilelik sürecinde devamli o vitamin bu kan şu bu derken ilaç bombası olduk...sabah 10 da kontrolüm var.sabredeyim o zamana kadar.

Evet balim dogumumuz oldu cok sukur 35+3 de 2200gr olarak geldi minik cadi.. en gec sali gunu kuvezden cikicak nasipse suan foto terapi aliyor solunum yada baska bir sikintisi yok gelmisken sariliginida aradan cikarmayi dusunuyorlar :)) hergun gidip emzirip koklayip geliyorum Rabbim evlatlarimizi bizden ayirmasin omurleri bahtlari cok guzel olsun insallah.. Anali babali buyusunler insallah.

Ay canim ben de dun aksam sectim, ben de koltuklarimi kaplatiyorum leke tuttugu icin. Benim koltuklar beyazdi, simdi odama uygun olarak sutlu kahve gibi baska bi renk sectim, insallah guzel olur. Sen kaca kaplatiyosun canim?

Kızlar günaydın.. İğrenç ötesi bi pazar günü geçirdim üstüne kusayım öyle pazarın ben akşam da kv geldi.. Ben niye sevemiyorum bu kadını arkadaş napsa batıyo bana eşime de kıyamıyorum kalbini kırmamak için :/ ben haftaya kötü başladım bacılar inşallah sizinki güzel geçer

Benim bildiğim de bunlar birde zeytinyağı var uygulayan ve dikişsiz doğum yapanlar varmış The_new sen bahsetmiştin galiba uygulayacak mısın canım??

Evet cnm.zeytinyağını kızdırıp sogutuomssn asitini sıfırlamak için.Sonra vajinaya masaj yapiomssn.Bunu göğüs ucuna da surebiliomssn ayrıca bebek dogduktan sonra da bu şekilde aşırı sifirlayarak kullanmak daha sagliklyms.
Bende henüz uygulamadm.uygulamak istiyrm ama.arkadsm çok kolay dikissiz doğum yaptı.bi de son zamanlarda haftada en az 2 kere ilişki demişti.doktoru söylemiş onlara da

Kızlar uyusamda uyuyamasamda yatıyorum ben:)) iyi geceler bol dua edin. Allaha emanet artık. İnşallah güzel haberler le görüşmek nasip olur.
Hayirli dogumlar canim, Allahim kolaylik versin sana ve bugun dogum yapacak herkese.

The_new cnm ya benim yarın seninde salı günü kontrol denk gelemedik ya... yarın kontrolü bir daha ne zman a verir bilmiyorum sana haber veririm. Bi denk geleydik iyiydi

Bugün mü gidiosn cnm kontrole nasip bende yarın sabah gitcm.bi daha haftaya mı verirki o zaman kendmz belirlersek aynı güne alalım bari :) 1 hafta 10 gün artık ne derse ona göre haberlslm cnm.inşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm

Ilaç mevzusu beni de bitirdi.saldım artık.magnezyumu kalsiyumu hiç icmiyrm.Son gittigmde magnezyum yine yazmış açmadım bile paketi.Bu açılmamış ilaçları sağlık ocağına gotureblrz dimi kızlar.Ev eczaneye döndü yani.

Cnm doktordan çıkınca yaz inşallah.merakta bırakma bizi.
Kiss begüm doğum tarihimz ayni olur mu acaba Die heyecan yapiyrm merak ediyrm :)

Brn özellikle kp nin rüyasını bile hayra yormuyorum nerde kaldı ki kanlı cankı görmek.ıyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…