- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.221
Sagol cnm sukur iyi sadece emmiyo zor emiyor. Silokon gogus ucu aldik mecbur alissin diye benin ucum cok fazla yok cunku ama silikon uca alışırsa diye korkuyorum :-( surekli emzir diyo hemsire sarilik olmasin diye. 2 saatte bi emzir diyo 2 saatte bi uyanıp emzirmek icin uğraşıyorum sonra ayaga kalkıp yürüme egzersizi yapiyorum tek başıma kalkmam cok zor esim ve annem yardmci oluyor lar herseye. Ayağa kalkinca kesik acisi basliyor. Bi de sezeryanda sonda taktılar sonra çıkardılar sonda yeri tuvalette yanıyor cok :-( bebeğim de cok küçük minik :-(Cok sasirdim canim ya.
Bebisin nasil.Allah anali babali buyutsun insallah.
Git bence eger suyunsa bebek Allah korusun sikintiya gireblrCnm azar azar geliyo demstin sabahları bnde de öyle oluyor hep
Kızlar hastaneye olan mutlu yolculuğumuza başladık biz. Herkese günaydın
Canim Rabbim çok güzel bir doğum nasip etsin sana. SAĞLIKLA KAVUŞ MEHMET GIRAYIMIZAKızlar hastaneye olan mutlu yolculuğumuza başladık biz. Herkese günaydın
canım ağrısız bi şekilde oglusuna kavuşman duasıyla.Güzel hikayeni bekliyoruz:)Kızlar hastaneye olan mutlu yolculuğumuza başladık biz. Herkese günaydın
Hayırlı olsun cnm rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin darısı bizlerin başına inşallahKizlar yazamadim ben dogum yaptim şükür bebegim saglikli simdilik. Cok kucuksezeyan oldum acilma yoktu. Suyum azaldigi icin sezeyan oldum. Spinal oldum. Dogumdan sonra odaya geldigimde kotu oldum uyuşukluk agri sizi ve cok asiri titreme oldu simdi agri kesici igneler sayesinde iyiyi m sadece ayaga kalkinca cok aciyo
canım günaydın kotu başlamış gerçekten hafta.ay ben çok rahatım kv ile konuşmuyoruz ve gelmeyecek doğuma.Kızımı arkadaşlara bırakacağız doğumda esim yanımda olacak inşallah.Bazen özeniyorum annesi falan bole 1 ay once gelenlere kv si gelenlere sonra sizden gelen yorumları okuyunca azıcık aşım diyorumKızlar günaydın.. İğrenç ötesi bi pazar günü geçirdim üstüne kusayım öyle pazarın benakşam da kv geldi.. Ben niye sevemiyorum bu kadını arkadaş napsa batıyo bana eşime de kıyamıyorum kalbini kırmamak için :/ ben haftaya kötü başladım bacılar inşallah sizinki güzel geçer
canım benimde göğüs ucum yok gibi bişeydi hide sut olunca iyice içine gömülüyordu.İlk kızımda bende silikon göğüs ucuyla emzirdim kızım emerken göğüs ucum çıkınca silikonu çıkarıp devam ettim.Merak etme alışmıyorlar zaten 5 10 güne çıkar göğüs ucun.Ben şimdi de lansinoh un göğüs ucu cikaricisi aldım inşallah ise yarar.Al istersen bebeği emzirmeden iki saniyede çıkarıyormuş.En kısa zamanda toparlamaniz dileğiyle güzelimSagol cnm sukur iyi sadece emmiyo zor emiyor. Silokon gogus ucu aldik mecbur alissin diye benin ucum cok fazla yok cunku ama silikon uca alışırsa diye korkuyorum :-( surekli emzir diyo hemsire sarilik olmasin diye. 2 saatte bi emzir diyo 2 saatte bi uyanıp emzirmek icin uğraşıyorum sonra ayaga kalkıp yürüme egzersizi yapiyorum tek başıma kalkmam cok zor esim ve annem yardmci oluyor lar herseye. Ayağa kalkinca kesik acisi basliyor. Bi de sezeryanda sonda taktılar sonra çıkardılar sonda yeri tuvalette yanıyor cok :-( bebeğim de cok küçük minik :-(
Günaydın cnm benim inşallah meleğin bugün kollarında olacakKızlar hastaneye olan mutlu yolculuğumuza başladık biz. Herkese günaydın
Sagol cnm sukur iyi sadece emmiyo zor emiyor. Silokon gogus ucu aldik mecbur alissin diye benin ucum cok fazla yok cunku ama silikon uca alışırsa diye korkuyorum :-( surekli emzir diyo hemsire sarilik olmasin diye. 2 saatte bi emzir diyo 2 saatte bi uyanıp emzirmek icin uğraşıyorum sonra ayaga kalkıp yürüme egzersizi yapiyorum tek başıma kalkmam cok zor esim ve annem yardmci oluyor lar herseye. Ayağa kalkinca kesik acisi basliyor. Bi de sezeryanda sonda taktılar sonra çıkardılar sonda yeri tuvalette yanıyor cok :-( bebeğim de cok küçük minik :-(
Yarın gidicem canim.bebeğin hayrli olsun.yarın ağrıların da geçer artık bugünü de atlat sonra rahatlarsinGit bence eger suyunsa bebek Allah korusun sikintiya gireblr
Evet balim dogumumuz oldu cok sukur 35+3 de 2200gr olarak geldi minik cadi.. en gec sali gunu kuvezden cikicak nasipse suan foto terapi aliyor solunum yada baska bir sikintisi yok gelmisken sariliginida aradan cikarmayi dusunuyorlar :)) hergun gidip emzirip koklayip geliyorum Rabbim evlatlarimizi bizden ayirmasin omurleri bahtlari cok guzel olsun insallah.. Anali babali buyusunler insallah.
Hayırli osun canım bebeğin doğmuş allah hayırlı ömürler nasip etsinKizlar yazamadim ben dogum yaptim şükür bebegim saglikli simdilik. Cok kucuksezeyan oldum acilma yoktu. Suyum azaldigi icin sezeyan oldum. Spinal oldum. Dogumdan sonra odaya geldigimde kotu oldum uyuşukluk agri sizi ve cok asiri titreme oldu simdi agri kesici igneler sayesinde iyiyi m sadece ayaga kalkinca cok aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?