• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oyyy maşallahhh Yen'i bebişler katılmış aramıza çok Mutlu oldum hepsini okuyamadım msj ların Doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun bebekleri gazsız sağlıklı olsun inşallah bol bol sütünüzde olsun :)

Biz bugün 11günlük olduk hafif sarılığımız var kilo kaybımız çok dr üç kez kan aldı çocuğum çok ağladı allahtan kanda bişey çıkmadı sütüm çok yok hem sağıyorum hem mama veriyorum hemde emziriyorum bebeğim çok uyuyor uyurken besliyorum resmen bugün kontrole gitcez inşallah sarılığımız geçmiştir kilo almışızdır.gerçekten stresliymiş bebeğe bakmak ödüm kopuyor ona bişey olcak diye :(

Kızlar günaydın.. İğrenç ötesi bi pazar günü geçirdim üstüne kusayım öyle pazarın ben :kusmuk: akşam da kv geldi.. Ben niye sevemiyorum bu kadını arkadaş napsa batıyo bana :mad:eşime de kıyamıyorum kalbini kırmamak için :/ ben haftaya kötü başladım bacılar inşallah sizinki güzel geçer :KK61:

Günaydın canım bizde Dr çıktık bebişimi gördüm 2700 olmuş paşa
Ayy bende sevemiyorum kv ya en iyisi çok birarada olmamak

Oyyy maşallahhh Yen'i bebişler katılmış aramıza çok Mutlu oldum hepsini okuyamadım msj ların Doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun bebekleri gazsız sağlıklı olsun inşallah bol bol sütünüzde olsun :)

Biz bugün 11günlük olduk hafif sarılığımız var kilo kaybımız çok dr üç kez kan aldı çocuğum çok ağladı allahtan kanda bişey çıkmadı sütüm çok yok hem sağıyorum hem mama veriyorum hemde emziriyorum bebeğim çok uyuyor uyurken besliyorum resmen bugün kontrole gitcez inşallah sarılığımız geçmiştir kilo almışızdır.gerçekten stresliymiş bebeğe bakmak ödüm kopuyor ona bişey olcak diye :KK43:

Allah korusun bişi olmaz canım korkma. hepsi geçecek Allahın izniyle. Sarılığıda geçmiştir inşallah. 3 5 güne toparlar bişi kalmaz bebişin.

Günaydın kızlar şimdi Dr çıktık 2700 olmuş kilosu boyunu unutmuşum sormayi herşey yolundaymış haftaya 36 olduğumda nstye girmem

günaydınn Maşaalah çok iyi kilosu cnm ben geçen hafta ilkkez girdim aman benim yaptığm hatayı yapma tok karna git hatta çikolata flan ye :) sonra çocuk hareket etmiyor nst çok uzuyor :)

Biz bugün 11günlük olduk hafif sarılığımız var kilo kaybımız çok dr üç kez kan aldı çocuğum çok ağladı allahtan kanda bişey çıkmadı sütüm çok yok hem sağıyorum hem mama veriyorum hemde emziriyorum bebeğim çok uyuyor uyurken besliyorum resmen bugün kontrole gitcez inşallah sarılığımız geçmiştir kilo almışızdır.gerçekten stresliymiş bebeğe bakmak ödüm kopuyor ona bişey olcak diye :KK43:

Canım ablamın doğumunda da aynı şey olmuştu çok ddeğildi sarılığı ama gözlerinin içinden de belli oluyordu yavrucağın ablam kayısı hoşafı içti sütünden bebeğe geçti bebekte altına yaptıkca sarılığı atlattı. biz onun faydasını çok gördük yapmadıysanız dene istersen inşallah kilo almıştır stres yapma doğum sonrası zayıflamaları beklenen bir durum inş toparlayacak minnak :KK200:

Günaydın kızlar :KK200::KK200:

Bugün günlerden Aydede mm bugün günlerden My moonlight My moonlight ımm :KK200::KK200::KK200:

Topic imizin ilk planlı doğumu gerçekleşiyo :halay: çok helecanlıyım:) An itibariyle yatışı yapılmıştır kuzuların ...
hayırlısıyla bi habercik alsak :KK200::KK200::KK200:
:21: Günaydınlarrr :21:
:dua:İnşallah güzel haberlerini bir an önce alırız :dua: Dün gece 3.30 da uyandım direkt aklıma geldi nasıl heycanlıdır diee :KK200::KK200::KK200:

Evet cnm.zeytinyağını kızdırıp sogutuomssn asitini sıfırlamak için.Sonra vajinaya masaj yapiomssn.Bunu göğüs ucuna da surebiliomssn ayrıca bebek dogduktan sonra da bu şekilde aşırı sifirlayarak kullanmak daha sagliklyms.
Bende henüz uygulamadm.uygulamak istiyrm ama.arkadsm çok kolay dikissiz doğum yaptı.bi de son zamanlarda haftada en az 2 kere ilişki demişti.doktoru söylemiş onlara da o_O
Anladım canım sağol daha senin haftan da küçükmüş bende 2 hafta sonra başlayayım.açılmayı da kolaylaştırıyor öyle duymuştum baya uygulayanda var sanırım.inşallah dikişsiz olur bizimkide
Zeytinyağı masajı mı diyosun tatlım? Daha önce duymuştum bak sen deyince aklıma geldi, nasıldı ki o? Yapan yada tam bilen bize bi anlatsın o zaman dimi :)
evet canım bak yukarda alıntı yaptım arkadaş anlatmış Nasıl uygulandığını inşallah işe yarar kolay olur doğumumuz

Günaydın My moonlight My moonlight canım hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim hepimize planlı zamanlı doğumlar nasip etsin.,
Benim durumlar vasat bu gün oğlan okula gidince son alışverişleri yapıp kıyafetleri yıkarım akşama da ütülerim diyordum sağılsın kayınvalidem hastalanmış eşim apar topar getirdi hastaneye yatırdık çarşambaya kadar yatacak dedi doktor gece torunu kaldı şimdi ben bekliyorum düşün gece hiç uyumadım ve şimdi burda koltuk tepesindeyim dağılsın görümcem gece attı tuttu yatacak olursa gece bile olsa haber verin ben gelirim dedi ama sabah oldu eşim aradı Çarşamba'ya kadar yatacak dedi hiç geleyim dediği yok...
Allah yardımcım olsun artık yapacak bişey yok... benim hazırlıklar yine kaldı bu arada gece bebeğim hiç uyumadı neden bilmiyorum

Günaydın My moonlight My moonlight canım hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim hepimize planlı zamanlı doğumlar nasip etsin.,
Benim durumlar vasat bu gün oğlan okula gidince son alışverişleri yapıp kıyafetleri yıkarım akşama da ütülerim diyordum sağılsın kayınvalidem hastalanmış eşim apar topar getirdi hastaneye yatırdık çarşambaya kadar yatacak dedi doktor gece torunu kaldı şimdi ben bekliyorum düşün gece hiç uyumadım ve şimdi burda koltuk tepesindeyim dağılsın görümcem gece attı tuttu yatacak olursa gece bile olsa haber verin ben gelirim dedi ama sabah oldu eşim aradı Çarşamba'ya kadar yatacak dedi hiç geleyim dediği yok...
Allah yardımcım olsun artık yapacak bişey yok... benim hazırlıklar yine kaldı bu arada gece bebeğim hiç uyumadı neden bilmiyorum
Canım geçmiş olsun ve Allah yardımcın olsun. Görümcen gelin orda zaten diyip gelmeye pek niyetli olmaz ama sen karnın burnunda sandalye tepesinde rahat edemezsin, sonuçta senin durumunuda biliyo. Akşam stres olduysan bebeğinde strese girmiştir belkide ondandır, merak etme. Görümcen gelmezse eşine arattırırsın olmadı zaten son günlerimiz artık biraz dikkatli olmakta fayda var ;)

Kızlar günaydın...bi sorum olucak benden az az su gibi bir akıntı geliyor su geliyor olamaz dimi 37. Haftadayiz?artik paronayak oldum doğum korkusundan dolayı

Evet balim dogumumuz oldu cok sukur 35+3 de 2200gr olarak geldi minik cadi.. en gec sali gunu kuvezden cikicak nasipse suan foto terapi aliyor solunum yada baska bir sikintisi yok gelmisken sariliginida aradan cikarmayi dusunuyorlar :)) hergun gidip emzirip koklayip geliyorum Rabbim evlatlarimizi bizden ayirmasin omurleri bahtlari cok guzel olsun insallah.. Anali babali buyusunler insallah.
Cok sukur canim yarin ins taburcu olurusnuz.
Bizimde biberona alismis memeyi cok rahat almiyor.

Canım geçmiş olsun ve Allah yardımcın olsun. Görümcen gelin orda zaten diyip gelmeye pek niyetli olmaz ama sen karnın burnunda sandalye tepesinde rahat edemezsin, sonuçta senin durumunuda biliyo. Akşam stres olduysan bebeğinde strese girmiştir belkide ondandır, merak etme. Görümcen gelmezse eşine arattırırsın olmadı zaten son günlerimiz artık biraz dikkatli olmakta fayda var :KK66:
Ya sorma kayınvalidem eltimle kalıyor benim oğlumla yaşıt oğlu var sağolsun oda ben geleyim mi diye arıyor eşimde çocuk okula gidiyor gelme dedi sanki bizim oğlan okula gitmiyor eşim biraz toruna güvendi 21 yaşında o kalır diye ama oda genç aklı bir karış havada sabah ben gelince gece hiç uyuyamadım deyip gitti ama yarın söylerim artık ben yarakta bile duramıyorum bu halde birde hastanede durmam çok zor yarın da beşik gelecekti..İnan stres oldum çocukta hiç uyumuyor sürekli hareket halinde

ay canim ne aksılik ya seni o halde nasil birakior gorumce :( hayret ediorum bu insanlara :(

Back
X