• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canlar doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun Rabbim bizede nasip etsin. @My moonlight canım seni de Allah kurtarsın Mehmedini sağ salim kucağına al inşallah.
Kızım gene rahatsızlandı kızlar çok giremiyorum topicimize :KK43: Benim de aşağıda bi baskı hissi ve karnımda toplanma oluyo sürekli. Yarın kontrolüm var muhtemelen idrar yolu enf. oldum :KK43:
Hepinizi öpüyorum...
Çok geçmiş olsun canım inşallah enfeksiyon değildir bizi de haberdar et

Kociş ev süpürür ben son kez bavulu kontrol ettim birazdan yemeğe çıkıcaz. Doktorla konuştuk az önce solunum yolu enfeksiyonun geçtiyse aç gel sabahtan alırız dedi. Şaşkın heyecanlıyım korkumun yerini heyecan kapladı bi cesaretli gibiyim inşallah yarın sönmezzzz:KK70:
Naptin csnim habersiz koyma bizi emi dogum hikayeni beklioruz

Canım bu arada günlerimiz aynı sen normal mi bekliyorsun sezeryan mı sezeryan genelde 10 gün önce oluyor ya benim mecbur sezeryan bakalım kim önce doğuracak
Aa hakikat aynıymış ben normal doğum istiyorum şuanda herşey normal gidiyor ama daha cati muayene si olmadık olunca karar verir doktor benim oğlanın kafası da accik büyük belki normal olmayadabilir herşey 36 haftadan sonra belli olcak kuzum hayirlisi bakalım senmi önce olcak benmi :)

Ya sorma kayınvalidem eltimle kalıyor benim oğlumla yaşıt oğlu var sağolsun oda ben geleyim mi diye arıyor eşimde çocuk okula gidiyor gelme dedi sanki bizim oğlan okula gitmiyor eşim biraz toruna güvendi 21 yaşında o kalır diye ama oda genç aklı bir karış havada sabah ben gelince gece hiç uyuyamadım deyip gitti ama yarın söylerim artık ben yarakta bile duramıyorum bu halde birde hastanede durmam çok zor yarın da beşik gelecekti..İnan stres oldum çocukta hiç uyumuyor sürekli hareket halinde
Canım nediyim valla birazda eşlerin bizi düşünmesi lazım dediğin gibi seninki okula gitmiyo sanki. Söyle canım söyle iyi değilim de gerekirse. Hamile halinle sana güvenmesinler. Allah korusun sana bişi olsa orda, ailenden başka kimse üzülmicek. Sen kendine dikkat et sadece ;)

Yürürken vajinama bi ağrı giriyor kızlar sanki bıçak saplaniyor gibi, çok nadir oluyor hep deil bu neden oluyoki acep bi ahh deyip durduruyor beni her seferinde :KK35:
O dediğin ağrı dün 3-4 kere banada oldu canım özellikle ayaktayken. Annemlerdeyim kimseyi panikte yapmak istemedim ama yüzümden anladılar noluyo diye. Çok canım yandı :(

Yürürken vajinama bi ağrı giriyor kızlar sanki bıçak saplaniyor gibi, çok nadir oluyor hep deil bu neden oluyoki acep bi ahh deyip durduruyor beni her seferinde :KK35:

Bende bayadır oluo cnm.sabitken de ağrıyı hissediyrm.yurutmeyecek kadar da ağrı oluo bazen.dediğin gibi ahh dedirttirio.
Bu normal diye biliyrm.rahim acildgi için Vs.ben bu ağrı basladktn sonra mantar testi falan da yaptrdm temiz çıkmıştı.endişe etmek bişey yok zannediyrm ;)

günaydın kızlar mutlu pazarlar :anneadayı::KK200: öncelikle vurmayın tamam haklısınız çoook özür yazmam lazımdı dün ama dr ardından son alışverişler akşam da eski okuldan arkadaşlar gelince dayanamadım girdim okudum ara ara yazdıklarınızı ama bi türlü yazamadım :KK43: bizi merak eden canım arkadaşlarım @ahmoz @alp_se @yaren92 @ayseankara @pdr55 Persefon Persefon @seyda61 Yagmur8991 Yagmur8991 -ve aklıma gelmeyen atladığım varsa kusura bakmayın- iyi ki varsınız:KK200: bunu her randevu sonrası söylüyorum belki ama burda birbirimizin yüzünü bile görmeden bu kadar ilgileniyoruz ya herşeyimizle düşünüyorum da benim 19 yıllık arkadaşım bu kadar merak etmiyo beni ve bebeğimi.. en son 3 ay önce falan görüştük ve 40 dk sevgilisini, bi türlü evlenme teklif etmediğini iş arkadaşlarıyla sıkıntılarını geçimsizliklerini :ukala::ukala: ..... işte anlattı da anlattı.. dinledim sabırla.. hiç bir zaman beni de sorsun diye beklemedim ama ben çok özel bi durumdayım ya ölür müsün yani bi kez de hamileliğin nasıl geçiyo falan diye sorsan.. yani boşuna demiyorum iyi ki varsınız diye canlar seviliyosunuz :KK8::KK8: şiiimdiiiiiiii bizim balığa gelicek olursak Rose daisy Rose daisy sana demiştim ya dün bakalım bizim balık hamsi olarak mı kaldı diye :KK48: çok şükür accık büyümüş 2750 gr.. bence kilosu gayet normal boyumuz da 45-46 cm civarı.. anne 1.60 baba 1.70 çocuktan 55 cm doğmasını beklemiyoruz zaten :cool: çok şükür sağlıklı herşeyi normal veeeeeeee doğum pozisyonunu almış kurban olduğum solucanım:cry: o kadar okşadım kafasını oğlum dönme annem sen bırak biz sezeryan olalım dedim ki zaten çocuğun dötünü sevmişim onca zaman kafası diye :KK64::KK64: neyse ben yine de söyledim dr a ebeniz diye lafa başlayınca adam bi dondu kaldı küfür falan edicem zannetti galiba :KK70: ebeniz çok sert hiç hoşlanmadım hareketlerinden dedim.. ben bu ebeyle normal doğum yapamam dedim!! muhtemelen dr da çohhhhh da tıınnnnnn demiştir içinden :KK48: neyse dr da sezeryan yaparız dedi.. spinal var mı sizde dedim spinal epidural spinal epidural combo hepsi varmış allahıma pinn şükürr :KK48: yalnız doğum tarihini vermedi 24 ekimde belirlicek ama 10 gün öncesi gibi olur dedi 2-3-4 kasım artık hangi güne denk gelirse.. bizden bu kadar öpüldünüz :KK68::KK68::KK68:
Biz de seni seviyoruz :KK36: :KK200:bende de var o ben ben diyenler.. bir tanesi baska sehirde yasiyor eli ayagida turyyor insan ozel aninda yaninda olsun ister arkadasini ama benimki dogduktan sonra ne zaman gostermeye gelirsin dedi bana :KK57:8:oha: ayol ben mi getircem ne hallerde olcam.kimbilir... zaten suan ne hallerdeyim anlatilmaz yasanir ama iste dusunemiyor insanlar napican:KK51: omcelikle masallah kuzuna gayet iyi bencede boyu kilosu:KK200::nazar: nasil rahat edeceksen o sekil dogur canim ebeden korktuysan haklisin tabi ben de hastanenin anestezi uzamnindan korkuyorum normal dogum icin bile epiduralsiz dayanabilir miyim acaba diye dusunuyorum kadin kendi narkoz yemis gibi ruhu yok boyle bakiyorsun mimik yok zaten iri yari da bisey cam yarmasi gibi alman gulle takimi kur deseler tek kisi tum.kontenjanlari doldurur :bicak:tirsiyorum abladan :KK57: bayilip da ayilamamak ayilip da dogrulamamak var o ablayla :KK53::KK48: kadini gorunce dogumhanede kic bas acik ayaklanip kacabilirim o derece:KK70:

Son düzenleme:
Bende bayadır oluo cnm.sabitken de ağrıyı hissediyrm.yurutmeyecek kadar da ağrı oluo bazen.dediğin gibi ahh dedirttirio.
Bu normal diye biliyrm.rahim acildgi için Vs.ben bu ağrı basladktn sonra mantar testi falan da yaptrdm temiz çıkmıştı.endişe etmek bişey yok zannediyrm :KK66:
İnş tatlım:) cuma randevum var doktora sorayim yinede

aynı durum bende de var birden vajinamın ortasına iğne batması geliyor. genelde çok yürüdüğüm zman oluyor normaldir diye düşünüyorum artık ama dokttora da ayrıca sorucam

aynı durum bende de var birden vajinamın ortasına iğne batması geliyor. genelde çok yürüdüğüm zman oluyor normaldir diye düşünüyorum artık ama dokttora da ayrıca sorucam
O benim ilk aylarimda oluyordu ilk 3 ayda cok yurudugum zamanlar stres yaptigimda vs. doktora demistim bisey dememisti ustunde bile durmamisti :KK64:gerci ilk 3 ay benim bebis asagida duruyordu.. 4. Ayin sonuna kadar da yukselmemisti.. dogum yaklastikca son ay asagiya dogum pozisyonuna geciyor ya bebisler belki onla alakali birseydor :KK66:

Aynen soralım evet, ben çok yuruyemiyorum maalesef göbek çok buyudu rahatsız ediyor beni dün dışarı cikmistik zor yürüdüm karin yanlarimada resmen bıçaklar saplandı çok fena oluyorum bazen midem de yanmaya başladı yemek boruma kezzap dökülüyor resmen off ne dertliymisim ben ya :)) kafani sisirdim bir an önce vakit gecsede sağlıcakla yavrularimizi kucagimiza alsak canım :dua:

Aynen soralım evet, ben çok yuruyemiyorum maalesef göbek çok buyudu rahatsız ediyor beni dün dışarı cikmistik zor yürüdüm karin yanlarimada resmen bıçaklar saplandı çok fena oluyorum bazen midem de yanmaya başladı yemek boruma kezzap dökülüyor resmen off ne dertliymisim ben ya :)) kafani sisirdim bir an önce vakit gecsede sağlıcakla yavrularimizi kucagimiza alsak canım :dua:

:))) canım ne kafa şişirmesi mide yanması bende de var geceleri artık sadece bu yüzdeen yatağa girmeye korkuyorum yattığım zaman başlıyor kezzap gibi yakmaya. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikk artık o yüzden Allah dayanma gücü versin hepimize bunlarda tuzu biberi napalım :)

Canım ablamın doğumunda da aynı şey olmuştu çok ddeğildi sarılığı ama gözlerinin içinden de belli oluyordu yavrucağın ablam kayısı hoşafı içti sütünden bebeğe geçti bebekte altına yaptıkca sarılığı atlattı. biz onun faydasını çok gördük yapmadıysanız dene istersen inşallah kilo almıştır stres yapma doğum sonrası zayıflamaları beklenen bir durum inş toparlayacak minnak :KK200:
Çok sağol canım deneyeyim hemen duymamıştım

Back
X