• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cok sukur canim yarin ins taburcu olurusnuz.
Bizimde biberona alismis memeyi cok rahat almiyor.
Canım çıktınız galiba hastaneden çok mutlu oldum İnan sağlıkla geldiniz bu günlere şükür darısı başımıza inşaallah vaktinde zamanında.... benim çarpıntım arttı iki gündür coraspirini kesmiştik ona mı bağlı bilmiyorum.. Bebek sürekli hareket halinde nefesimi kesiyor resmen hareket kabiliyetim azaldı rabbim yardım etsin

ay canim ne aksılik ya seni o halde nasil birakior gorumce :KK43: hayret ediorum bu insanlara :KK43:
Sorma görümcem 50 yaşında çocukları benle yaşıt ama Ankara'da oturuyor yine de fark etmez ben olsam annem için çıkar gelirdim gerçi eşim ablasını pek sevmez.. bilemiyorum kayınvalideme bişey demiyorum ama etraftakiler az düşünceli olsa... şurda doğumu ma en fazla 30 gün kaldı belki daha az... napalım sabır bu da rabbimin bir imtihanı demek ki

Günaydın kızlar şimdi Dr çıktık 2700 olmuş kilosu boyunu unutmuşum sormayi herşey yolundaymış haftaya 36 olduğumda nstye girmem
maşallah canım kilosu çok iyi.Sabah sabah nesen yerine gelmiştir meleği görünce;)
Günaydın My moonlight My moonlight canım hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim hepimize planlı zamanlı doğumlar nasip etsin.,
Benim durumlar vasat bu gün oğlan okula gidince son alışverişleri yapıp kıyafetleri yıkarım akşama da ütülerim diyordum sağılsın kayınvalidem hastalanmış eşim apar topar getirdi hastaneye yatırdık çarşambaya kadar yatacak dedi doktor gece torunu kaldı şimdi ben bekliyorum düşün gece hiç uyumadım ve şimdi burda koltuk tepesindeyim dağılsın görümcem gece attı tuttu yatacak olursa gece bile olsa haber verin ben gelirim dedi ama sabah oldu eşim aradı Çarşamba'ya kadar yatacak dedi hiç geleyim dediği yok...
Allah yardımcım olsun artık yapacak bişey yok... benim hazırlıklar yine kaldı bu arada gece bebeğim hiç uyumadı neden bilmiyorum
ay canım allah kolaylık versin yorma kendini.Haftalarımızda baya ilerledi.Sen stres yapınca yorulunca bebisde etkilenmiştir.

Kızlar günaydın...bi sorum olucak benden az az su gibi bir akıntı geliyor su geliyor olamaz dimi 37. Haftadayiz?artik paronayak oldum doğum korkusundan dolayı
Su olabilir burda bir arkadaşın 35. Haftasında gelmişti doğum yaptı..miktarına bak ve doktoruna danış bence yada çok geliyorsa direk git derim en azından için rahat eder değilse bile

B
Insallah kardesini kiskanmaz kiskanirsa senin icin cok zor olur.bi 7 yasinda birde 2 yasindaki cocuklarim kiskanmadi yavrucugu.
en şimdiye kadar oğlum çok kardeş istiyor olsa kıskanmaz derdim ama bir süredir ne zaman babası yanıma otursa öpse hemen yanımda bitiyor bir bahaneyle onu uzaklaştırıyor geçen gün eşime tatlı yedirdim İnan hüngür hüngür ağladı sen beni sevmiyorsun diye sonra içine şüphe düştü acaba kardeşine ne yapar dedim

Günaydın My moonlight My moonlight canım hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim hepimize planlı zamanlı doğumlar nasip etsin.,
Benim durumlar vasat bu gün oğlan okula gidince son alışverişleri yapıp kıyafetleri yıkarım akşama da ütülerim diyordum sağılsın kayınvalidem hastalanmış eşim apar topar getirdi hastaneye yatırdık çarşambaya kadar yatacak dedi doktor gece torunu kaldı şimdi ben bekliyorum düşün gece hiç uyumadım ve şimdi burda koltuk tepesindeyim dağılsın görümcem gece attı tuttu yatacak olursa gece bile olsa haber verin ben gelirim dedi ama sabah oldu eşim aradı Çarşamba'ya kadar yatacak dedi hiç geleyim dediği yok...
Allah yardımcım olsun artık yapacak bişey yok... benim hazırlıklar yine kaldı bu arada gece bebeğim hiç uyumadı neden bilmiyorum
Geçmiş olsun, kiyamam sana ya senin stresinden etkilenmiştir yavrucak ondan durmaz gorumcendede ne vicdan varmış ama karnı burnunda kadını hastanelede bekletmek Allah ıslah etsin ya

Sorma görümcem 50 yaşında çocukları benle yaşıt ama Ankara'da oturuyor yine de fark etmez ben olsam annem için çıkar gelirdim gerçi eşim ablasını pek sevmez.. bilemiyorum kayınvalideme bişey demiyorum ama etraftakiler az düşünceli olsa... şurda doğumu ma en fazla 30 gün kaldı belki daha az... napalım sabır bu da rabbimin bir imtihanı demek ki
maşallah ne guzel dusunuyosun ben bu kadar sabirli olamiyorum maalesf :( Allah yardmcn olsun canim

maşallah canım kilosu çok iyi.Sabah sabah nesen yerine gelmiştir meleği görünce:KK66:
ay canım allah kolaylık versin yorma kendini.Haftalarımızda baya ilerledi.Sen stres yapınca yorulunca bebisde etkilenmiştir.
Canım İnan yorgunluk değil de işlerimin kalmasına üzülüyorum oğlum 2. Sınıf çok fazla ödevi oluyor cuma cumartesi ödev yaptık pazara bile sarktı düşün sonra temizlik yaptırdım eşime ev tertemiz oldu pazartesi keyifle çamaşırları yıkar ütüler kaldırırım salı da beşik gelecek yerleştiririm diyordum ki böyle oldu şimdi hastanedeyim birde sürekli acıkıyorum öğlen oğlan okuldan eve gelecek bakalım nasıl olacak şu üç gün bebeğim erken gelmese bari..

Herşey olabilir :110: insan korkuyor artik
Su gelmesi baya istemsiz idrar kaçırma gibi oluyor hatta bazılarında foş diye akıp gidiyor zannetmiyorum gebeliğin başından beri benimde su gibi akıntım var hatta bazen çok fazla oluyor dışkıyafete çıkacak kadar ama suyun iyi dedi doktor.. sen yine de takipte ol fazlalaşırsa bi kontrole git

Canlar doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun Rabbim bizede nasip etsin. My moonlight My moonlight canım seni de Allah kurtarsın Mehmedini sağ salim kucağına al inşallah.
Kızım gene rahatsızlandı kızlar çok giremiyorum topicimize :( Benim de aşağıda bi baskı hissi ve karnımda toplanma oluyo sürekli. Yarın kontrolüm var muhtemelen idrar yolu enf. oldum :(
Hepinizi öpüyorum...

Su gelmesi baya istemsiz idrar kaçırma gibi oluyor hatta bazılarında foş diye akıp gidiyor zannetmiyorum gebeliğin başından beri benimde su gibi akıntım var hatta bazen çok fazla oluyor dışkıyafete çıkacak kadar ama suyun iyi dedi doktor.. sen yine de takipte ol fazlalaşırsa bi kontrole git
Kuzum ben deil sen yorgunluktan mesajları karıştırdin :KK48: bi arkadaş sordu su gibi birseyi geliyormuş dün rossela ya olan bugün onada olabilir diye söyledim herşey olabilir yani 37. Haftadaymis

:KK42:
maşallah ne guzel dusunuyosun ben bu kadar sabirli olamiyorum maalesf :KK43: Allah yardmcn olsun canim
Canım sanki söylediklerimi duymuş gibi bebeğim hareketi kesti şükür biraz uyudu... eşime karşı bende çok sabırsızom her hareketi batıyor daha çocuğumuzun ismi yok ortada umrunda değil sinirden çatlıyorum bi kaşık suda boğcam kendilerini ama çocuklarım babasız kalmasın diye yapmıyorum

Canlar doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun Rabbim bizede nasip etsin. My moonlight My moonlight canım seni de Allah kurtarsın Mehmedini sağ salim kucağına al inşallah.
Kızım gene rahatsızlandı kızlar çok giremiyorum topicimize :KK43: Benim de aşağıda bi baskı hissi ve karnımda toplanma oluyo sürekli. Yarın kontrolüm var muhtemelen idrar yolu enf. oldum :KK43:
Hepinizi öpüyorum...
Kizina Geçmiş olsun canım, inş bebek erken gelmez enfeksiyon sa çözümü bulunur illaki

Kuzum ben deil sen yorgunluktan mesajları karıştırdin :KK48: bi arkadaş sordu su gibi birseyi geliyormuş dün rossela ya olan bugün onada olabilir diye söyledim herşey olabilir yani 37. Haftadaymis
Ya sorma işte beynim sulandı kesin... kusuea bakma arkadaşım ben ne yaptığımı biliyormuyum İnan gözlerim kapanıyor

Günaydın kızlar
Doğru düzgün giremedm iki gündür.
Geçmişi de okuyamadm.
Malum dün temizlik vardı.Bu sabah 4.30 da da depremle uyandm.sonra bidaha uyuyamadm namaz falan derken 8 gibi tekrar yattım.Şimdi yeni kalkiyrm.
Rossella Rossella doğum yapmış.cnm hayırlı mübarek olsn evladın.Dün suyun gelmişti.doğuma almslr hemen herhalde.kuveze de girmems anladgm kadaryla çok mutlu oldum senin adına.endiselern vardı.inşallah Herşey Kolay olmuştur.biran önce toparlanır evinze cikarsnz inşallah cnm.

My moonlight My moonlight tan haber var mı acaba.girdi mi doğuma.Allah m sağlıklı sıhhatli kurtarsn onu da.kucağına alsın bebisini evlerine gitsinler mutlu mesut :)

Kizina Geçmiş olsun canım, inş bebek erken gelmez enfeksiyon sa çözümü bulunur illaki
Canım bu arada günlerimiz aynı sen normal mi bekliyorsun sezeryan mı sezeryan genelde 10 gün önce oluyor ya benim mecbur sezeryan bakalım kim önce doğuracak

Back
X