bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gözlerim dolu dolu okudum.. Ne denir ki çok mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı bi ömrü olsun yavrunun.. Senin de yüzün evlatlarından yana hep gülsün canım benim.. Darısı başımıza.. Çok çok güzel bişey bu..

Allahım bi doğum bu kadar mı güzel geçer darısı bizim başımıza inşallah, Allahim sizi hiç ayırmasın güzel günler görün inşallah emi çok sevindim sağlıcakla bebisini kucağına almana tekrar gözün aydın canım

İnşallah gönlüne göre birini bulursun benim oğlum çok küçük daha20 aylık kv gelmezse onu birakacagimiz yerde yok ve benim almancam o kadar yeterli değil kursu yarım bırakmak zorunda kaldım işin kötüsü hickomsum da yok zaten bulunduğum binada turkte yok muhtemelen gelicek yani mecbur gelmesi lazım zaten eşime diyorum eğer gece suyum gelir nisanın gelirse hemen hop diye gitmicem çok kötü sancım olmadığı sürece çünkü oğlanı gece vakti kaldırıp giydir sokağa çık ona bu kabusu yaşayamam. Allah yardimcimiz olsun yalnız olmak çok kötü bu zamanlarda

Ya bu spinal aneztesi epidurala anestezi arasındaki fark nedir ben sezeryanda belden aşağısı uyuşmuştu herşeyi hissettim acı dışında bu epidural oluyor spinal ne peki.

Ayy maşallah bebeğiniz anneli babalı büyüsün inşallah.Allahım bize de sizin gibi
Rahat bir doğum nasip etsin,

Cok sukur sorunsuz gecmis herseyin.insallah bugun eve cikincada daha rahat edersiniz evde.hayirli saglikli uzun omurler evlatlarina.

Cok guzel anlatmissin cnm yaa duygulanmamak elde degil. Allah uzun saglikli omur verdin yavruna. Insallah bizde senin gibi atlatiriz insallah bi sikinti yasamadan

Maşallah canım benim. Rabbim sizi hiç ayırmasın. Mutluluğunuzu daim etsin inşallah. inşallah bizimkilerde böyle güzel rahat sağlıklı sıhhatli geçer.

My moonlight canım ne güzel bi doğum hikayen olmuş maşallah oh gazını da çıkarmışsın sutunde hemencecik gelir ınşallah.Darısı biz dogurmayanlarin başına güzel hikâyelerle.Ben norma istiyorum yine inşallah ole olur güzel geçer

My moonlight canım çok güzel bir Doğum hikayesi olmuş maşallah ömür boyu da hep böyle güzel anılar biriktirin.. sütün de gelir inşaallah hem o bir damla dediğin süt bile yeterli gelebiliyormuş Yen'i doğmuş bebeğin ihtiyaca bir bilye kadarmış ben öyle duymuştum ama biz hep dolsun taşsın istiyoruz... rabbim bize de senin ki gibi Doğum nasip etsin inşaallah sen sırayı savdın artık bize bol bol dua et...

Bende epidüralden memnun kalmadım organlarımı söküyorlar sandım çok bastırdılar karnıma sarstılar hiç öyle beklemiyordum hepsini hissettim normal doğummu yapıyorum acaba dedim bi ara.titremem hiç geçmedi ameliyat boyunca çıkıncada 2saat titredim.

Uyku yok, gözlerim acıyor, bol bol WC'ye gitme, hafif hafif agrılar, inanılmaz akıntı... kendimden tiksindim ya

Maşallah canım size :) ne mutlu sana süper bir doğum olmuş mutluluğunz hep daim olsun inşallah :) Okurken ağlıyodum bianda çiş miş diyince gülmeye başladım Allah oğluşunu bildiği gibi yapsın esprili çocuk olacak :):)

Kizlar dün kontrolüm vardı bebegim gecen hafta sadece 80 gr almış. Doktor her hafta ayni miktarda almayabilir, üzülüp stres yapacak bir sey yok, gününde gidiyor dedi ama icim rahat etmedi bir türlü. 35+6'da 2660 gr 47 cm.

Kılosu boyu normal bence canım stres yapma bu hafta da fazla alır yavru bellı olmaz kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…