- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.561
Bilmiyorum ki ben kendimde kullanınca olumlu sonuç alıyorum çoğu kezİçsem kesermi sizceağrıyı
Gözlerim dolu dolu okudum.. Ne denir ki çok mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı bi ömrü olsun yavrunun.. Senin de yüzün evlatlarından yana hep gülsün canım benim.. Darısı başımıza.. Çok çok güzel bişey bu..Kızlar sabah kardiyoloji konsültasyona aldı beni amaliyat olabilir raporu aldık. Daha sonra yatış yapıldı. Doktoruma kombine anesteziyi sordum. Bende aynı yöntemle doğum yaptım istersen sanada yapalım dedi ve anlaştık. Sıramı bekledim odamda. Çok sinir bozucu ve heyecan verici idi. Kızımla öpüşüp koklaştık öğleye benim sıram geldi. Okuya okuya amaliyathane yoluna gittim. İçerisi çok kalabalıktı herkes neşeli civil civil sanki panayır yeri gibiönce öne doğru eğildim küçük bi uyuşturucu yaptılar " bu çok az acıtıyor korkmayın" sonraki spinal ve epidural iğnelerini hissetmedim. Ama spinal yapılırken bacaklara sıcak su dökülüyormuş gibi ısı yayılıyor birden. Sonra sırtüstü yatırıyorlar. Kalp EKG yapışkan şeyler varya onlar sonra tansiyon aleti nabız ölçer ve serum kollar ikiye ayrılıyor. Amaliyat önlüğünü yukarı kadar sıvayıp sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim benim yufka yürekli doktorum. Anlaşılan dopurtamıcaz koşun kapının önünde kocası var telefonu alın gelin dedi. Veee arka arkaya flaşlar patladı bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu ses yok tabi. Herkes aaaa bizi ıslattı aaa çiş yaparak doğdu diyor. Sonra bi ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa. Ben ağlar tabi binlerce şükrederek
Kuzum benim kuzum benim hayırlı ömürlü ol inşallah mutlu huzurlu sağlıklı bi ömür geçirelim yıllarca diyerek oğlumu bekledim. Vee getirdiler kokladım mis gibi öptüm. Sonra üşümesin diye gitti.benim dikme işlemi devam etti konuşa konuşa. Sonra işlem bitti doktor elimi sıktı yüzümü okşadı yukarı yanına gelicem hadi geçmiş olsun dedi. Çok mutluydum. Ağrı acı yok muhteşem bi doğum oldu. Sonra yine yatakta hiç ağrım olmadı. Çok rahattım inanın hiç kasmayın kızlar bebeğimi emzirdim güldüm eğlendim telefon trafiği oldu süperdi herşey. Sütüm yok bu arada damla şeklinde şuan mama veriyoruz mecburen. Uyuşukluk geçince ayağa kalmak çok az acı veriyor ama yine ağrı kesici vuruyorlar merak etmeyin. Şuan gazımda çıktı inşallah yarın eve gideriz.beklediğimden güzel geçti herşey ilk doğumum gibi değildi. Mis kokulu oğlumla yeni bir hayat bizi bekliyorartık 4 kişilik bir aileyiz 
Allahım bi doğum bu kadar mı güzel geçer darısı bizim başımıza inşallah, Allahim sizi hiç ayırmasın güzel günler görün inşallah emi çok sevindim sağlıcakla bebisini kucağına almana tekrar gözün aydın canımKızlar sabah kardiyoloji konsültasyona aldı beni amaliyat olabilir raporu aldık. Daha sonra yatış yapıldı. Doktoruma kombine anesteziyi sordum. Bende aynı yöntemle doğum yaptım istersen sanada yapalım dedi ve anlaştık. Sıramı bekledim odamda. Çok sinir bozucu ve heyecan verici idi. Kızımla öpüşüp koklaştık öğleye benim sıram geldi. Okuya okuya amaliyathane yoluna gittim. İçerisi çok kalabalıktı herkes neşeli civil civil sanki panayır yeri gibiönce öne doğru eğildim küçük bi uyuşturucu yaptılar " bu çok az acıtıyor korkmayın" sonraki spinal ve epidural iğnelerini hissetmedim. Ama spinal yapılırken bacaklara sıcak su dökülüyormuş gibi ısı yayılıyor birden. Sonra sırtüstü yatırıyorlar. Kalp EKG yapışkan şeyler varya onlar sonra tansiyon aleti nabız ölçer ve serum kollar ikiye ayrılıyor. Amaliyat önlüğünü yukarı kadar sıvayıp sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim benim yufka yürekli doktorum. Anlaşılan dopurtamıcaz koşun kapının önünde kocası var telefonu alın gelin dedi. Veee arka arkaya flaşlar patladı bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu ses yok tabi. Herkes aaaa bizi ıslattı aaa çiş yaparak doğdu diyor. Sonra bi ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa. Ben ağlar tabi binlerce şükrederek
Kuzum benim kuzum benim hayırlı ömürlü ol inşallah mutlu huzurlu sağlıklı bi ömür geçirelim yıllarca diyerek oğlumu bekledim. Vee getirdiler kokladım mis gibi öptüm. Sonra üşümesin diye gitti.benim dikme işlemi devam etti konuşa konuşa. Sonra işlem bitti doktor elimi sıktı yüzümü okşadı yukarı yanına gelicem hadi geçmiş olsun dedi. Çok mutluydum. Ağrı acı yok muhteşem bi doğum oldu. Sonra yine yatakta hiç ağrım olmadı. Çok rahattım inanın hiç kasmayın kızlar bebeğimi emzirdim güldüm eğlendim telefon trafiği oldu süperdi herşey. Sütüm yok bu arada damla şeklinde şuan mama veriyoruz mecburen. Uyuşukluk geçince ayağa kalmak çok az acı veriyor ama yine ağrı kesici vuruyorlar merak etmeyin. Şuan gazımda çıktı inşallah yarın eve gideriz.beklediğimden güzel geçti herşey ilk doğumum gibi değildi. Mis kokulu oğlumla yeni bir hayat bizi bekliyorartık 4 kişilik bir aileyiz 
İnşallah gönlüne göre birini bulursun benim oğlum çok küçük daha20 aylık kv gelmezse onu birakacagimiz yerde yok ve benim almancam o kadar yeterli değil kursu yarım bırakmak zorunda kaldım işin kötüsü hickomsum da yok zaten bulunduğum binada turkte yok muhtemelen gelicek yani mecbur gelmesi lazım zaten eşime diyorum eğer gece suyum gelir nisanın gelirse hemen hop diye gitmicem çok kötü sancım olmadığı sürece çünkü oğlanı gece vakti kaldırıp giydir sokağa çık ona bu kabusu yaşayamam. Allah yardimcimiz olsun yalnız olmak çok kötü bu zamanlardaBende gurbrtteyim kimsemde yok hatta esim bile iki saat uzakta ayriyiz zaten guvendigim bir kac komsum var.bir yandan da yardimci ariyorum hem is yerini idare edcek hemde yemegimizi yapip bizle ilgilencek birini..esin yaninda en azindan bu durumla cok kolay basedebilirsin oglusunda varmis simdiden alistir anlat kardesiyle ilgilenmesi gerektigini bilsin kardesinin yaninda durmasi yalniz birakmamasi bile bebegini rahatlatir ve isini kolaylastirir.
Ayy maşallah bebeğiniz anneli babalı büyüsün inşallah.Allahım bize de sizin gibiKızlar sabah kardiyoloji konsültasyona aldı beni amaliyat olabilir raporu aldık. Daha sonra yatış yapıldı. Doktoruma kombine anesteziyi sordum. Bende aynı yöntemle doğum yaptım istersen sanada yapalım dedi ve anlaştık. Sıramı bekledim odamda. Çok sinir bozucu ve heyecan verici idi. Kızımla öpüşüp koklaştık öğleye benim sıram geldi. Okuya okuya amaliyathane yoluna gittim. İçerisi çok kalabalıktı herkes neşeli civil civil sanki panayır yeri gibiönce öne doğru eğildim küçük bi uyuşturucu yaptılar " bu çok az acıtıyor korkmayın" sonraki spinal ve epidural iğnelerini hissetmedim. Ama spinal yapılırken bacaklara sıcak su dökülüyormuş gibi ısı yayılıyor birden. Sonra sırtüstü yatırıyorlar. Kalp EKG yapışkan şeyler varya onlar sonra tansiyon aleti nabız ölçer ve serum kollar ikiye ayrılıyor. Amaliyat önlüğünü yukarı kadar sıvayıp sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim benim yufka yürekli doktorum. Anlaşılan dopurtamıcaz koşun kapının önünde kocası var telefonu alın gelin dedi. Veee arka arkaya flaşlar patladı bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu ses yok tabi. Herkes aaaa bizi ıslattı aaa çiş yaparak doğdu diyor. Sonra bi ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa. Ben ağlar tabi binlerce şükrederek
Cok sukur sorunsuz gecmis herseyin.insallah bugun eve cikincada daha rahat edersiniz evde.hayirli saglikli uzun omurler evlatlarina.Kızlar sabah kardiyoloji konsültasyona aldı beni amaliyat olabilir raporu aldık. Daha sonra yatış yapıldı. Doktoruma kombine anesteziyi sordum. Bende aynı yöntemle doğum yaptım istersen sanada yapalım dedi ve anlaştık. Sıramı bekledim odamda. Çok sinir bozucu ve heyecan verici idi. Kızımla öpüşüp koklaştık öğleye benim sıram geldi. Okuya okuya amaliyathane yoluna gittim. İçerisi çok kalabalıktı herkes neşeli civil civil sanki panayır yeri gibiönce öne doğru eğildim küçük bi uyuşturucu yaptılar " bu çok az acıtıyor korkmayın" sonraki spinal ve epidural iğnelerini hissetmedim. Ama spinal yapılırken bacaklara sıcak su dökülüyormuş gibi ısı yayılıyor birden. Sonra sırtüstü yatırıyorlar. Kalp EKG yapışkan şeyler varya onlar sonra tansiyon aleti nabız ölçer ve serum kollar ikiye ayrılıyor. Amaliyat önlüğünü yukarı kadar sıvayıp sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim benim yufka yürekli doktorum. Anlaşılan dopurtamıcaz koşun kapının önünde kocası var telefonu alın gelin dedi. Veee arka arkaya flaşlar patladı bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu ses yok tabi. Herkes aaaa bizi ıslattı aaa çiş yaparak doğdu diyor. Sonra bi ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa. Ben ağlar tabi binlerce şükrederek
Cok guzel anlatmissin cnm yaa duygulanmamak elde degil. Allah uzun saglikli omur verdin yavruna. Insallah bizde senin gibi atlatiriz insallah bi sikinti yasamadanKızlar sabah kardiyoloji konsültasyona aldı beni amaliyat olabilir raporu aldık. Daha sonra yatış yapıldı. Doktoruma kombine anesteziyi sordum. Bende aynı yöntemle doğum yaptım istersen sanada yapalım dedi ve anlaştık. Sıramı bekledim odamda. Çok sinir bozucu ve heyecan verici idi. Kızımla öpüşüp koklaştık öğleye benim sıram geldi. Okuya okuya amaliyathane yoluna gittim. İçerisi çok kalabalıktı herkes neşeli civil civil sanki panayır yeri gibiönce öne doğru eğildim küçük bi uyuşturucu yaptılar " bu çok az acıtıyor korkmayın" sonraki spinal ve epidural iğnelerini hissetmedim. Ama spinal yapılırken bacaklara sıcak su dökülüyormuş gibi ısı yayılıyor birden. Sonra sırtüstü yatırıyorlar. Kalp EKG yapışkan şeyler varya onlar sonra tansiyon aleti nabız ölçer ve serum kollar ikiye ayrılıyor. Amaliyat önlüğünü yukarı kadar sıvayıp sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim benim yufka yürekli doktorum. Anlaşılan dopurtamıcaz koşun kapının önünde kocası var telefonu alın gelin dedi. Veee arka arkaya flaşlar patladı bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu ses yok tabi. Herkes aaaa bizi ıslattı aaa çiş yaparak doğdu diyor. Sonra bi ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa. Ben ağlar tabi binlerce şükrederek
Kızlar sabah kardiyoloji konsültasyona aldı beni amaliyat olabilir raporu aldık. Daha sonra yatış yapıldı. Doktoruma kombine anesteziyi sordum. Bende aynı yöntemle doğum yaptım istersen sanada yapalım dedi ve anlaştık. Sıramı bekledim odamda. Çok sinir bozucu ve heyecan verici idi. Kızımla öpüşüp koklaştık öğleye benim sıram geldi. Okuya okuya amaliyathane yoluna gittim. İçerisi çok kalabalıktı herkes neşeli civil civil sanki panayır yeri gibiönce öne doğru eğildim küçük bi uyuşturucu yaptılar " bu çok az acıtıyor korkmayın" sonraki spinal ve epidural iğnelerini hissetmedim. Ama spinal yapılırken bacaklara sıcak su dökülüyormuş gibi ısı yayılıyor birden. Sonra sırtüstü yatırıyorlar. Kalp EKG yapışkan şeyler varya onlar sonra tansiyon aleti nabız ölçer ve serum kollar ikiye ayrılıyor. Amaliyat önlüğünü yukarı kadar sıvayıp sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim benim yufka yürekli doktorum. Anlaşılan dopurtamıcaz koşun kapının önünde kocası var telefonu alın gelin dedi. Veee arka arkaya flaşlar patladı bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu ses yok tabi. Herkes aaaa bizi ıslattı aaa çiş yaparak doğdu diyor. Sonra bi ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa. Ben ağlar tabi binlerce şükrederek
Bende epidüralden memnun kalmadım organlarımı söküyorlar sandım çok bastırdılar karnıma sarstılar hiç öyle beklemiyordum hepsini hissettim normal doğummu yapıyorum acaba dedim bi ara.titremem hiç geçmedi ameliyat boyunca çıkıncada 2saat titredim.Canım epiduralden benim bütün arkadaşlarım çok memnun kaldı senin anestezicimi beceremedi acaba ya, hatta genelde ilk bebekleri spinal çoğunun ,ikinciler genelde epidural,hepsi kesinlikle epidural diyor.bak kafamı karıştıran bi konu daha buldum :)
Günaydın canım, bende öyleyim.Tuvalete çok kalkıyorum sonrada uykum kaçıyor.Sabahta erkenden uyanıyorum.Günaydın kızlar yine doğru düzgün uyuyamadigim bir geceydi Allahım bana ne oluyor böyle 35. Haftaya girdigimden beri resmen evrim geçirdim ya
Kızlar sabah kardiyoloji konsültasyona aldı beni amaliyat olabilir raporu aldık. Daha sonra yatış yapıldı. Doktoruma kombine anesteziyi sordum. Bende aynı yöntemle doğum yaptım istersen sanada yapalım dedi ve anlaştık. Sıramı bekledim odamda. Çok sinir bozucu ve heyecan verici idi. Kızımla öpüşüp koklaştık öğleye benim sıram geldi. Okuya okuya amaliyathane yoluna gittim. İçerisi çok kalabalıktı herkes neşeli civil civil sanki panayır yeri gibiönce öne doğru eğildim küçük bi uyuşturucu yaptılar " bu çok az acıtıyor korkmayın" sonraki spinal ve epidural iğnelerini hissetmedim. Ama spinal yapılırken bacaklara sıcak su dökülüyormuş gibi ısı yayılıyor birden. Sonra sırtüstü yatırıyorlar. Kalp EKG yapışkan şeyler varya onlar sonra tansiyon aleti nabız ölçer ve serum kollar ikiye ayrılıyor. Amaliyat önlüğünü yukarı kadar sıvayıp sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim benim yufka yürekli doktorum. Anlaşılan dopurtamıcaz koşun kapının önünde kocası var telefonu alın gelin dedi. Veee arka arkaya flaşlar patladı bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu ses yok tabi. Herkes aaaa bizi ıslattı aaa çiş yaparak doğdu diyor. Sonra bi ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa. Ben ağlar tabi binlerce şükrederek
Kılosu boyu normal bence canım stres yapma bu hafta da fazla alır yavru bellı olmaz kıKizlar dün kontrolüm vardı bebegim gecen hafta sadece 80 gr almış. Doktor her hafta ayni miktarda almayabilir, üzülüp stres yapacak bir sey yok, gününde gidiyor dedi ama icim rahat etmedi bir türlü. 35+6'da 2660 gr 47 cm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?