bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar normal dogumu bilmiyorum ama ilk dogumum sezeryan biri olarak yorum yapiyorum sezeryan doğum o kadar da korkunç değil. Hiç gözünüzde büyütmeyin. Spinal olmuştum 8 yıl önce. Ağrı filan da öyle aman aman olmadı. Çok samimi söylüyorum. En fazla çektiğim acı koluma takılan kateter idi.
Bu arada çantalarınıza kahve koymayı unutmayın. Spinal sonrası baş ağrısını engelliyormus.

Parol icebilirsin canım ben hep kullanırım sıkıntı olmadı hiç

Düşünme düşünme. Başkasından kan alinirken bile korkudan bayılan biriyim. Ama doğum sırasında heyecandan hiç bişey görmedi gözüm. Çok rahat oldu. Doktorların sohbetin dinliyorsun. Zaten anestezi doktoru konuşuyor yalnız bırakmıyor. Perdeden hiç bişey goremiyorsun. Bebek gittikten sonra dikis atilmasini beklemek çok sıkıcı

İyide dıkıslı karına basılır mı hiç yahu ben sok hiç kimse bahsetmedi

Tamam cnm sağolasın. Güzel şeyler duymaya ihtiyacimiz var.ameliyt psikolojisini 2 kere yaşadm ama onlar hastalık yüzündendi.smdi tamamen farklı mutluluk var ucunda ama orda uyanık olmak geriyor biraz inşallah dediğin gibi bir çırpıda gecer

Kızlar yaa topıcte anladigim kadarıyla cogukişi spınal sez olmayı dusunuyor. . Genel dusunen yokmu zor bısey mı ki

The_new canım maalesef bu karşılaştırmalar ömür boyu sürecek, önce boyu kilosu, sonra yürüdü konuştu bez bıraktı, sonra okulu, sonra işi, sonra evlenmesi.. Bu elalemden kaçış yok, hep yarıştırcaklar, duymamaya alışmamız lazım :)) arkadaşıma da mesela yabancıları bırak annesi "bunun sütü bi işe yaramıyor" diyor fln.. Ne sinir bozucu :// bide şöyle bişey var ben 4500 doğmuşum ama gayet kısa boylu ve normal kiloda biriyim.. Yani sen yavrucuğunla görüş gününe yine heyecanla neşeyle git tatlım, sağlığı yerinde olsun bize yeter dimi :))

Bugün hava burada da bulutluydu etkisi var sanırsam. Benim de bacaklarım ağrıyordu Yattım yorganı battaniyeyi örttüm üstüme uyumuşum uyandığımda geçmişti. Parol da içebilirsin.

Canim genel ya da spinal dedi zaten nurettin bey. Kombine fln demedi hiç.desek bile yapmazlar bnce.anestezi doktoruyla fln görusmedin mi cnm dogumdan önce.
Yok kuzu anestezi uzamanını ben ameliyathanede gördüm iğne yapmak için geldi belden o kadar ..hastaneye yatınca sadece böyle hasta bakıcı gibi bir kadın elinde anket rahatsızlığın varmı kaç kilosun yaş kaç alerjin varmı diye sorular sordu gitti o kadar

Neden diye sorsaydın keşke yaaaa...yan etkisimi oluyor ne bileyim vardır sebebi ? Bende sorucam kesin yapmıyorum diyecekler neden diyeceğim yanı olumsuz bir yanı mı var diye

Yaa kestirip attı direk bende ustelenedim bir daha niye ya niye isyan ettim kendi capimda

Çok doğru diosn cnm ya.çok Sağol.sonu yok illa bi yerlerde bu tarz insanlrla karsilascaz.alışmak lazım dediğin gibi
Sabah inşallah güzel haberler veririm size.bebisimde annecm ben çok güçlüyüm der gibi dans ettirio göbeğimi :) bebisimm benmm

Güzel haberler bekliyoruz canım

Kızlar bu migdem beni öldürecek yaa dayanılmaz olmaya başladı artık gaviskonda bi işe yaramiyor çıldıracak bu yanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…