Günaydın kızlar. yazmıyım dedim ama tutamadım kendimi .. etiketlemiyoruım kendisini sonuçta yeni doğum yaptı canı sıkılmasın . dün akşam doğum yapan bir annemizin buradan yaptığı paylaşımı ben pek hoş bulmadım

üzüldüm açıkcası bilmiyorum hormonların etkisiyle mi yanlış düşünüyorum ama. Bu arkadaşımız şimdiye kadar buradan hiç yazmamış bizimle iletişime gçememiş kaburgalarım kırıldı .. çok bağırdım diye doğum hikayesini yazması ne kadar doğru :/ muhtemelen dua istemek için yazdı Allah yardımcı olsun ama bence burada yazdıklarımızdan hepimiz mesulüz. Yanlış hatırlamıyorsam
gonulll
dü sanırım kızlar doğumum zor geçti ama anlatmıycam size demişti yada onun gibi bir cümle kurmuştu. Bu incelik ozaman beni çok duygulandırmıştı. Tabiki zor doğumlarımız olacak bu bende olabilirim açıkcası doğum sonrası yazacağım şey kızlar şuan iyi gitmeyen şeyler var dua edin bize olurdu. Yine dualarınızı alırdım . çok mu takıldım bu mevzuya bilmiyorum muhtemelen düşününemedi yazdı onunda farkındayım ama içimi dökmek istedim galiba