• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım olurum öyle şey tabiki önemser bebeğini hele bir doğsun. Su var bizler gelin olduğumuz için oğlu ve torunu oluyor seni önemseyen yok yapmacık bizimki arar arada ama oda bak ben ariyorum demek için ben aramıyorum tepkiliyom ya ona
Bu 2. Gebeliğim canım.oğlum 4 yaşında.senede 4 kere konuşmaz.geçen gün benim babaanem yok ki dedi.içim sızlado

Doğum yapan güzel taze anneler göbeğiniz ne durumda korse kullanıyor musunuz???

Sağlık ocağından aradılar.idrarımda kan varmış.bir sürü soru sordular.belim çok ağrıyor bikaç gündür.kasılmam var ama düzensiz doğum süreciniz ya başlamak üzere yada başlamış dediler.en kısa sürede nst çekin dedi.doktor da bakıyo şimdi tahlillere.arayacaklarnhastaneden de.bekliyorum elim yüreğimde.kendi doktorum da yok ya.cuma gelecekmiş.biraz daha dursa sıpa.daha 2.500 kilo.
İnşallah bjraz daha durur canjm normal doğuracak sin dimi sen Allah kolayliklar versin

Cnm uzulme bence suyu azalmissa biran once dogsun daha iyi dogunca beslersin yavruyu
3ü geçmiş zaten dediğin gibi inşallah doğunca beslemeye çalışırım artık canım :)

Canım hiç üzülme benim de karın çevresi 1 hafta geri çıkıyor ama dr sıkıntı yok 2 haftaya kadar normal kabul ediyoruz dedi. Hayırlısıyla acilmanda artmış yarın bebisini kucağına alirsin ınş. Hiç takma kafanı sen sutunle toparlarsin pasayi. Bende ne ağrı var ne sızı. Cuma kontrol var yine hiçbir şey yok deyip yollayacak dr büyük ihtimal. Son günler geçmek bilmiyor sanki çok sabirsizlaniyorum bende
İnşallah toparlar minik kuşum :) hiç öyle düşünme tatlım inan benim de ne ağrım ne sancım vardı ve şimdi yarın doğum var diyerek eve döndüm, belli olmuyor bu keratalara :) Günümüz de aynıymış bak daha sabah gelmeyecek galiba yazmıştım meğer geliyomuş :))

İnşallah her şey güzel olur cnm ne güzel kavusacaksin.normal mj olacak cnm senin dogum
İnşallah canım :) şuan normal görünüyo bi aksilik olmazsa inşallah :)

Sağlık ocağından aradılar.idrarımda kan varmış.bir sürü soru sordular.belim çok ağrıyor bikaç gündür.kasılmam var ama düzensiz doğum süreciniz ya başlamak üzere yada başlamış dediler.en kısa sürede nst çekin dedi.doktor da bakıyo şimdi tahlillere.arayacaklarnhastaneden de.bekliyorum elim yüreğimde.kendi doktorum da yok ya.cuma gelecekmiş.biraz daha dursa sıpa.daha 2.500 kilo.
Heyecandan perişan oluyor insan dimi tatlım? Yine de panik yapma inşallah bebiş en hayırlı vakitte sağlıkla gelir.. Bizi haberdar et hastane sonucundan mutlaka

Kızlar maşallahınız var çok sayfa birikmiş beni etiketleyenler ve alıntulayanları ancak okudum. Hepiniz çok sağolun. Dün eve çıktık ama inanın gecemiz gündüzümüz belli değil çok uykusuzum. Evde hafif ağrılarım oluyor çünkü hastanedeki ilaçlar iğneler burda yok malesef ama hafif atlatıyorum dayanıyorum en azından. Bebeğim çok kusuyor. Emziriyorum aç kalıyor az bişey mama veriyoruz gazını zor çıkarıyor derken kusuveriyor sonra tekrar acıkıyor mızmızlaması da çok tok olsada altıda temiz olsa nedensiz ağlıyor çok yorgunum inşallah böyle devam etmez :KK43: buraya girecek fırsat bulamıyorum ama merak ediyorum çok. Başka doğuran varmı biriniz beni etiketleyip yazsın lütfen. Yarın doğum yapacaklarını Allâh yardımcısı olsun. ahmoz ahmoz kuzum girmesemde aklımdasın günlerini sayıyorum kaldı 3 gün senin doğuma:)))) inşallah hepiniz sağ salim kavuşun kızlar herşeye rağmen mis kokusuna doyum olmuyor uykusuz kalmama rağmen uyurken bile onu izliyorum teyzeleri pek tatlı maşallah:))))

Canimm iyi olmaniza cok sevindimm kurban olsunlar onun miziklanmalarinaa :KK46: saglikla dogmusta anasini uykusuz birakiyormuss :anne: yerimize kokla bol bol canim benim.
Aklina geldigim icin sagol kuzum bugun dogum oncesi son kez gordum kuzumu 3 lg civari cikiyor ama doktor 2800-3200 araai dogar kucuk bi bebek olcak dedii saglikli olsunda baska bise istemiyorumm:dua:
İns senin gibi rahat ve kolay gecer dogumum dua et kuzumm

Kızlar heyecan sevinç üzüntü karışık duygular içindeyim.. Yavrucuğumun kafatası gelişimi fln tam 38 hafta günüyle uyumlu ama karın çevresi 36+4 çıktı, doktor da çok şaşırdı senin gelişimi önde gidiyordu niye böyle olduki dedi, uzun uzun inceledi.. CRP tahlili istedi, bu ne için isteniyor biliyo musunuz? Bu arada açıklığım nerdeyse 3 cm olmuş, muayene esnasında kan geldi eve geldikten sonra da kahverengi akıntı ve sonra nişan geldi.. Eğer bugün ekstra bişey olmazsa yarın sabah yatış yapılacak, geliyor oğlum inş :) suyum da azalmış alt sınıra yakın çıktı.. Dedim ya üzüleyim mi sevineyim mi kafam çok karışık :KK43:
Canım hiç takılma ,doktorumda bana bu aylarda 2haftaya takın gerilik ilerilik çok önemli değil dedi,genetik yapıya göre bazı yerler ilerde bazı yerler önde çıkabilir dedi,nasipse yakında doğurursun,Allah yardımcın olsun

Merhaba guzel anneler yaaa of ben artik.cok skldm.dogurmak istiyorum kemiklerim agriyo popom aciyo artik mahvoldum cok kotuyum
Canımm az kaldı biraz daha sabretces,bende aynı durumdayım ,inan 5dk da bir sağa sola dönüp duruyorum okadar çok acıyo kalça kemiklerim.hayırlısı ile bi gelselerde raatlasak....

Günaydın kızlar. yazmıyım dedim ama tutamadım kendimi .. etiketlemiyoruım kendisini sonuçta yeni doğum yaptı canı sıkılmasın . dün akşam doğum yapan bir annemizin buradan yaptığı paylaşımı ben pek hoş bulmadım :KK43: üzüldüm açıkcası bilmiyorum hormonların etkisiyle mi yanlış düşünüyorum ama. Bu arkadaşımız şimdiye kadar buradan hiç yazmamış bizimle iletişime gçememiş kaburgalarım kırıldı .. çok bağırdım diye doğum hikayesini yazması ne kadar doğru :/ muhtemelen dua istemek için yazdı Allah yardımcı olsun ama bence burada yazdıklarımızdan hepimiz mesulüz. Yanlış hatırlamıyorsam gonulll gonulll dü sanırım kızlar doğumum zor geçti ama anlatmıycam size demişti yada onun gibi bir cümle kurmuştu. Bu incelik ozaman beni çok duygulandırmıştı. Tabiki zor doğumlarımız olacak bu bende olabilirim açıkcası doğum sonrası yazacağım şey kızlar şuan iyi gitmeyen şeyler var dua edin bize olurdu. Yine dualarınızı alırdım . çok mu takıldım bu mevzuya bilmiyorum muhtemelen düşününemedi yazdı onunda farkındayım ama içimi dökmek istedim galiba :KK43:
Canim takilma sen dogum hikayelrine her dogum cok farkli.3 dogum yasadim 3 ude farkli gcti dogum sancilari da cok farkli gecti.3.de demistim burdan bilemedim ben dogum sancisimi diye evet dogum sancisiymis meger yasadigim.vajinama bicak saplaniyordu surekli bu dogum sancisiymis.
Insallah sen ve diger hamisler az acili sancili sekilde dogumlari gerceklersir.
Hormonlardan dolayi biraz daha hassas olabiliyoruz.

Bu 2. Gebeliğim canım.oğlum 4 yaşında.senede 4 kere konuşmaz.geçen gün benim babaanem yok ki dedi.içim sızlado

Ayy yavrummm canım hiç sıkma canını annesi babası ve akrabaları var babannesi olmasada olur çocuğunda ona göre değer verir tatlım

Canım hiç takılma ,doktorumda bana bu aylarda 2haftaya takın gerilik ilerilik çok önemli değil dedi,genetik yapıya göre bazı yerler ilerde bazı yerler önde çıkabilir dedi,nasipse yakında doğurursun,Allah yardımcın olsun
Sağol canım artık doğduktan sonra toparlar inşallah :) amiiinnn :)

Ben bu epidural spinal işini doktora sordum bugün,
Epidural uzmanlık beceri isteyen bir iştir oyüzden farklı yorumlar yapabilir epidural ayarı çok hassastır dedi,spinal daha basittir ama ameliyat sonrası ağrı kontrolü iyi yapılan bir epidural kadar güzel olmaz dedi.
benin hastanem epidural spinal combi yapıyormuş, en güzeli odur dedi doktor.sanada öyle yaparız konforlu bi doğum olur ,doğumdan sonra epidural olduğu içinde ağrı sızı en hafif düzeyle olur dedi.ben bugün doktorun açıklamalarından tatmin oldum.ve rahatladım.inşAllah doğumda yazdığım gibi rahat geçer.ama bu combi olayını her hastane yapmazmış.maharetli ve maliyetli olduğu için.doktorunuza mutlaka danışın bu combine olayı akla yatkın geliyor...

Back
X