• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
@emnis aynı şeyi düşünmüşüz okuyunca....herkesin acı ağrı eşiği farklı.onun canı aşırı tatlıdır eli küçücük kesilse dünyayı ayağa kaldırır ,ben ameliyat olurum gıkım çıkmaz.durum bundan ibaret aslında.bende hoş bulmadım anlatışını ,belki hastanen kötüydü belki anestezicin kötü belki hemşiren.tabiki kötü niyetli değildir ama sonuç olarak hamile pskolojisini bilen biri olduğu kesin daha dikkatli olunabilirdi.herkesin doğum hikayesi farklıdır.kimi spinal çok iyi sakın epidural olmayın diyo,kimi epiduralde daha rahat oldu dio kimi 10tane doğursam normal yaparım dio.sen takılma bunlara Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza...

Kızlar karnımız bi tarafta toplanıp sertleşince kasılma mı oluyodu bende 2 dk da bir oluyo da bugün
Canım ağrılı sancılı kasılma deilse korkma artık normal dedi doktorum banada ,şu haftalarda ağrı sancı su gelmesi nişan gelmesi halinde endişelenmeliymişiz,onun dışında sertleşme kısa süre sora geçiyosa korkma dedi.ama için rahat olsun istiosan nst çektir ben kasılmam fazla olunca öle yapıyorum...

Larus Larus crp ne diye sormussun onu bence TaeYang TaeYang cevaplar gibime geliyor.
Bu arada saglikla kucagina alirsin insallah bebesini dogunca sutunle daha iyi beslenir buyur canim.
Yarin haberdar edersin bizi.

Sağlık ocağından aradılar.idrarımda kan varmış.bir sürü soru sordular.belim çok ağrıyor bikaç gündür.kasılmam var ama düzensiz doğum süreciniz ya başlamak üzere yada başlamış dediler.en kısa sürede nst çekin dedi.doktor da bakıyo şimdi tahlillere.arayacaklarnhastaneden de.bekliyorum elim yüreğimde.kendi doktorum da yok ya.cuma gelecekmiş.biraz daha dursa sıpa.daha 2.500 kilo.

Anamm ipek bebek acele mi ediyo? Sen iyi misin bi agrin belirtin bise var mi canim? Hemen muayeneye gideydinn

KIZLAR BU ZAMANA KADAR BEBİŞ HAFTADA 200 250 gr ALIYODU BU HAFTA 100 gr ALMIŞ DOĞUMA KADAR NASIL HIZLI KİLO ALDIRABİLİRİM 40 HAFTADA 4 KİLO BEKLİYODU DR BU HAFTA AZ ALMIŞ 2950 SUAN

Cnm bende bi yerde okumstum.bu kilo aldırır Die yedigmz muz kaşar süt Vs. yannda doktoru az hareket et sol tarafına yat demiş.özellikle yemekten sonra soluma yatiodm yazmsti.sonuçta zorunlu sezeryan olunca fazla hareket etmeye de gerek yok ya.onun öyleymiş.Senin normal olcaksa bilemyrm tabi.

Larus Larus crp ne diye sormussun onu bence TaeYang TaeYang cevaplar gibime geliyor.
Bu arada saglikla kucagina alirsin insallah bebesini dogunca sutunle daha iyi beslenir buyur canim.
Yarin haberdar edersin bizi.
Canım crp bir enflamasyon belirteci bir proteindir yani iltihap diyeyim ama illa enfeksiyona bağlı olması gerekmiyor artıran çok şey var, gebelerde bile normal olarak artabiliyor.

Gobegim biraz var canim. Bu 3. Dogum diyemidir nedir inmek bilmedi bu sefer.unutuyorum korse kullanmayi.kendi kendine inmesini bekliyorum gobusumun:KK53:
Cabuk toparlandin ozaman maşallah :nazar: kalanida iner yavaş yavaş :)) korse sezaryen sonrası zor olabilir aslında kesi yerleri falan :110:

Canım ağrılı sancılı kasılma deilse korkma artık normal dedi doktorum banada ,şu haftalarda ağrı sancı su gelmesi nişan gelmesi halinde endişelenmeliymişiz,onun dışında sertleşme kısa süre sora geçiyosa korkma dedi.ama için rahat olsun istiosan nst çektir ben kasılmam fazla olunca öle yapıyorum...
Bu anlattıgın bana gun içinde ve ozellikle aksam cok oluyor canım kasıklara bişe vuruyor dun aksam zor yurudum elımle tutuyorum sankı duscek gıbı bebiş

selam kuzucuklar nasılsınız??:anneadayı::KK200::KK200: beni sorucak olursanız bu sabah sağlam bi korku yaşadım bi uyandım bi eksiklik var ne diye düşündüm tabii ya dedim balığım hareket etmiyo :eek:sabahları kımıl kımıl olurdu.. neyse eşimi de uyandırdım bekliyoruz falan çooookk derinlerden bir iki ufacık hareket bi de kıçını sivriltip duruyo dışarıya onu da anca bakınca anlıyorum öyle karnımda gerilme hissi falan bile yok :(ödüm oynadı yerinden artık 40 dkyı falan da geçince en son kozumu oynamaya karar verdim!! arkama yaslanarak oturdum ve telefonu karnımın üzerinde tuttum iki elimle buna çok tepki veriyo da benim solucan :KK45:nitekim kuzum önce bi ayağıyla hemen ardından öbür ayağıyla tekmeyi atınca rahatladım :KK35: hani şu çocuğu kaybolup bulununca bi tane patlatıp bi yandan da ağlayan anneler var ya aynen onlar gibi hissettim kendimi :KK48: tabii patlatma kısmını yapamadım ama ağladım mutluluktan :cry: allah kimseyi evladıyla sınamasın:dua:

Kızlaaaaaaaaar,
7kasım sezeryan tarihim.
Bebiş 3kilo 40 gram.
Sezeryanı epidural spinal combi yapacak.
Heycan oldummmn

Maşallah cnm.hadi gözün aydın günün belli olmuş.bebisininde maşallahı var baya önde kilosu.
Çatı muayensini naaptin :) olmadın galiba

Kizlar hastane cantasi olarak ne kullandiniz? Anne bebek bakim cantasi mi yoksa valiz falan mi?
valla ben anne bebek bakım çantası diil de iki küçük valiz yaptım böyle spor çantası boyutlarında.. birine bebişin eşyaları birine kendiminkiler.. bebeğin bakım malzemelerini de niveanın set olarak almıştım çantasıyla bakım malzemelerini ona koydum.. portbebeyi içinde battaniyesiyle ayrı götürücez mecburen.. ha tabii bi de son olarak hurma zemzem havlu kağıt ıslak mendil kahve atıştırmalıklar falan ayrı bi çantaya konur.. biraz hastaneyi fethetmeye gidiyomuşuz gibi olucak ama napalım yapıcak bişey yok :KK51:

Back
X