• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
valla ben anne bebek bakım çantası diil de iki küçük valiz yaptım böyle spor çantası boyutlarında.. birine bebişin eşyaları birine kendiminkiler.. bebeğin bakım malzemelerini de niveanın set olarak almıştım çantasıyla bakım malzemelerini ona koydum.. portbebeyi içinde battaniyesiyle ayrı götürücez mecburen.. ha tabii bi de son olarak hurma zemzem havlu kağıt ıslak mendil kahve atıştırmalıklar falan ayrı bi çantaya konur.. biraz hastaneyi fethetmeye gidiyomuşuz gibi olucak ama napalım yapıcak bişey yok :KK51:
Tesekkur ederim canim, her seyi dusunmussun masallah :KK200::KK68:

Maşallah cnm.hadi gözün aydın günün belli olmuş.bebisininde maşallahı var baya önde kilosu.
Çatı muayensini naaptin :) olmadın galiba
Cnmm çatı muaynesinden kaçtım:) doktor sen etkilencen pskolojik dedi nasıl istersen öle yapayım hepsi aynı derecede kolay olacak dedi :) beni sakinleştirio sözde :) eğer 7kasıma kadar gelmeye kalkarsa çatıma bakacak ve normali denicez.ama 7 kasıma sezeryanı yazdı en geç ozaman alcak.aslında 9kasım dedi sora ben 7 olsun bari hafta başı dedim tamam kilosu iyi ozaman 7 kasımda alalım dedi.kalbim bi hızlı hızlı attıki sorma :)

Bu anlattıgın bana gun içinde ve ozellikle aksam cok oluyor canım kasıklara bişe vuruyor dun aksam zor yurudum elımle tutuyorum sankı duscek gıbı bebiş
Dinlenince geçiosa korkma canım , ama istiraate rağmen geçmeyen ağrılar varsa ,azalma değil artış varsa şiddetinde ozaman doktor şart.bende hep tutarak yürüom karnım çok sert ve aşağı baskı yapıo.gece sağa sola dönerken ağrım oluyo ama bisüre sora geçio.doktor dioki anormal bişey olsa zaten anlarsın :)

Oh iyi etmişsin sonrada derler ki kızım bende senin annenim artık sen bizim kızımız oldun su bu. Ya hiç kendi annem gibi olabilir mi annemin şimdi imkanı olsa iki eli kanda olsa gelirdi . Allah iyi ınsanlarla karşılaştırsın ne diyim. Senin durumun benden daha sinir bozucu alt eşofman hey yarabbim :))
Aklıma geldikçe bende gülüyorum bebek için alt eşofman nedir ya

@deliha86 ooo tarihler alınmış ne heyecanlı rabbım kolay dogum nasıp etsın
Canımmm Allah razı olsun.sözde çatıya baktırcaktım korktummm ,normal doğum bana göre deilmiş onu anladım.ama doktor eğer 7kasımdan önce doğum başlarsa çatına bakarız deneriz normali dedi banada mantıklı geldi.ama 7 kasıma kadar gelmezse alacak.Ay hepimizin sağlıkla doğurması tek temenniiimmm

Canım

Canım sen çarşı pazar diyorsun.başka şehirdeler kv ne görümce.daha teşefonsa hazırlıklar nasıl gidiyır kızım ne yaptın ne ettin diye bile sormadı.sormakla dil mi yorulur.o kadar alakasızlar yani.ama severken görsen ay dersin nasıl düşkün nasıl seviyor.inanılmaz reklamlar dışa doğru...
Bizimki de sormuyor. İşte bir tek işimiz düştü her hafta pazara gidiyor diye onu da ztn almadı yine biz aldık

Yettim gari...hemen hastaneye gittim.alttan muayene etti 1 cm açıklık var.nst de düzensiz olmakla birlikte sancı çıktı.enfeksiyon biraz fazla idrarda.doktor bol istirahat verdi.hiçbi iş yapmıyorsun 10 gün daha içerde tutmaya çalışıyoruz dedi.şuanda dopsa da sorun olmaz ama kilosu düşük olur dedi.elimiz yüreğimizde artık beklemdeyiz.
Canım arkadaşım 4cm açıklıkla 2hafta durdu :) merak etme hiç bişe olmayacak Allahın izniyle doğsada hiç bir skntı yaşamaz

Selam kizlar insallah iyisinizdir ben bugun saat 1 de bebegimin gorus saatine gittim..kapida doktorunu gordum bebeginiz cok iyi dedi antibiyotik tedavisini de kestik dedi..yavrumun kolunda ki serumu da sökmüsler sukurler olsun Allahima..ve de iceri gecip emzirebilirsin artik dedi ve dunyalar benim oldu...oglumu 8. Gun ilk defa kucagima alip emzirdim.nasil sevindim nasil mutlu oldum.taburcu etmeyi dusunuyoruz artik dedi...gunu belli degilmis ama..insallah cuma diyorum ben...yavrum minnacik vucuduyla memeyi agzina alip hemen emmeye basladi..15dk emdi sonra mememin ustunde uykuya daldi...o an hic bitmesin istedim..ama bitti eve dondum...cok mutluyum cok...moralim yerine geldi sukurler olsun:dua:

Kızlar ya ben tuvaletten hiç çıkmasam mi diyrm.Hep tuvaletim var gibi hissediyrm.abdest alcm hâlâ var gibi hissediyrm.namaz kılarken tuvalet ihtiyacı hissetmek uygun değil ama ben mecbur o şekilde kiliyrm.Allah kabul etsin.
Çünkü tuvalete gitsem de afedersnz iki damla ya da oturdgmda da çok sıkıştıran bi tuvalet değil.ama hep varlığını hissettiren bişey :KK70:

Selam kizlar insallah iyisinizdir ben bugun saat 1 de bebegimin gorus saatine gittim..kapida doktorunu gordum bebeginiz cok iyi dedi antibiyotik tedavisini de kestik dedi..yavrumun kolunda ki serumu da sökmüsler sukurler olsun Allahima..ve de iceri gecip emzirebilirsin artik dedi ve dunyalar benim oldu...oglumu 8. Gun ilk defa kucagima alip emzirdim.nasil sevindim nasil mutlu oldum.taburcu etmeyi dusunuyoruz artik dedi...gunu belli degilmis ama..insallah cuma diyorum ben...yavrum minnacik vucuduyla memeyi agzina alip hemen emmeye basladi..15dk emdi sonra mememin ustunde uykuya daldi...o an hic bitmesin istedim..ama bitti eve dondum...cok mutluyum cok...moralim yerine geldi sukurler olsun:dua:
Canım okurken duygulandımmm Allaha çok şükür bak herşey güzel oldu.tez zamanda evinize dönün inşAllah

Kızlar ya ben tuvaletten hiç çıkmasam mi diyrm.Hep tuvaletim var gibi hissediyrm.abdest alcm hâlâ var gibi hissediyrm.namaz kılarken tuvalet ihtiyacı hissetmek uygun değil ama ben mecbur o şekilde kiliyrm.Allah kabul etsin.
Çünkü tuvalete gitsem de afedersnz iki damla ya da oturdgmda da çok sıkıştıran bi tuvalet değil.ama hep varlığını hissettiren bişey :KK70:
Kocamda buyüzden yanımda yatmaktan vazgeçti.gece 9kere kalkmışım saymış beyfendi.bide bazen kaçırıvercekmiş gibi oluyo insan dimi.wc ye gidio bişe yok :)

Ay okuyunca dıygulandım kaç haftalık doğdu bebeğiniz ?
Inşallah evinize çıktığınız günlerde gelicek. .

Back
X